Hemorider - kommentarer side 11.

Fortsettelse av kommentarer fra side 10 om hemorider.

Heisann skrev:

Har hørt av en bekjent at det nytter å rulle en liten bomullsdott i vaselin for så å putte den inn i enden hver kveld og morgen. Det skulle gjøre susen ganske kjapt.

Javel skrev:

En liten kommentar, hemoroider kommer ikke av treg mage. Jeg har ulcerøs colitt, og da har man IKKE treg mage for å si det sånn. Hemoroidene kommer allikevel de, men de reseptfrie kremene på apotektet er så langt det beste alternativet jeg har vært borti. Kjærringrådene har desverre sviktet kolossalt akkurat på dette problemet. Men kjærringråd funker på mye annet heldigvis.

Bermuda skrev:

Et godt gammelt råd som har hjulpet meg for mange år siden. Fikk hemorider etter graviditet, blødde og det var svært vondt når jeg skulle gå på toalettet. Jeg var hos lege og fikk konstatert både utvendig og innvendig hemorider og brukte de vanlige medisiner man får på apoteket uten at det hjalp. Jeg fikk dette rådet fra en eldre person: Lag så varmt vann i et vaskefat eller ei bøtte at du klarer å sette stumpen nedi den. Sitt der i 5-10 min. i noen kvelder. Resultatet kom etter bare noen dager, og jeg har siden ikke vært plaget av blødende hemorider. Lykke til.

Sona skrev:

Jeg har fått det etter graviditeten. Det blør en del. Er det noen som vet om man blir kvitt det. Eller vil det vare resten av livet?

Mei-mei! skrev:

Hei! Jeg har hatt hemorider i flere år. I noen år brukte jeg et middel som jeg tror heter Alcos Anal. Den salven hadde en lang tut som gikk inn i hullet og salven kunne da brukes til innvendige hem. også. Jeg ble litt redd da jeg også fikk blod på toa-papiret, og jeg gikk inn og sjekket på "tarmkreft", men ingenting her stemte (har hatt noen tilfeller i fjern slekt). Blodet var for friskt og rødt. Men avføringingen var litt tynn og rar.

Nybakt mor skrev:

honning er brukt på gamle folk i hjemmesykepleien og virker. Selv måtte jeg til sykehus for å få tømt min hemoride - noen er store og noen er små, men hvis den er trombonert - altså svart som i en blodpropp og det gjør så vondt at en ikke kan bevege seg normalt er smertene alt for uutholdelige til at en ikke kan gjøre noe kirurgisk. Hemorider kommer av hard mage så hvis du har det bruk et lett avføringsmiddel for å få løsere mage. Duphalac olje smaker lakris og fåes kjøpt på alle apotek reseptfritt.

Kvinne 32 år skrev:

Kjøp Natusan Sinksalve og smør godt på og du er kvitt plagene :-)

Mann40 skrev:

Prøv å bruke Vaselin Intensive Care 98% Alovera. Dette fåes kjøpt på de aller fleste dagligvarebutikker. De står sammen med såpe og andre hygiene artikler. Påføres 3-4 ganger daglig.

Gutt25 skrev:

Jeg er plaget av hemorider, please hjelp meg, jeg har vært plaget av hemorider i flere år. Det er blod på toalettpapiret etter at jeg tørker meg.

Anonym3 skrev:

Jeg har som han andre sier rødt blod Hvis jeg tørker meg hardt med papir og liksom plagsomt og følsomt hvis jeg har mye avføring. Regner med dette er hemorider når jeg leser det andre har skrevet. Ja blodet er veldig tynt og lyserødt, men finnes det på en måte noen stikkpiller da det kan være litt stress å smøre helt inn i hullet?

Kamille skrev:

Juke, har du prøvd noen av kremene på apoteket? De fungerte da jeg hadde dette i alle fall. Jeg la masse krem på en kompress som jeg trykket mot hemoroiden og sov med om natten i en uke, og smørte hver gang jeg var på toalettet på dagtid. Det gjorde susen det.

Anonym2 skrev:

Det kommer ann på blodet som er på papiret. Er blodet rødt "ferskt" så kan det være rift eller hemorider eller liknende. Er blodet mørkere, kan det komme fra lengre opp i systemet, noe som straks er mindre bra og burde bli undersøkt av en lege. Uansett, er du plaget av dette over tid anbefaler jeg deg å gå til legen din :) Hilsen sykepleierstudent

Anynom skrev:

Hva om det er masse blod på toalettpapiret etter man tørker seg? Er det hemorider eller noe helt annet? Jeg vil gjerne vite hva det er...

Juke skrev:

Jeg har denne hemorideplagen på det groveste. Det er ingen kjerringråd som hjelper meg.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...