Hemorider - kommentarer side 11.

Fortsettelse av kommentarer fra side 10 om hemorider.

Nybakt mor skrev:

honning er brukt på gamle folk i hjemmesykepleien og virker. Selv måtte jeg til sykehus for å få tømt min hemoride - noen er store og noen er små, men hvis den er trombonert - altså svart som i en blodpropp og det gjør så vondt at en ikke kan bevege seg normalt er smertene alt for uutholdelige til at en ikke kan gjøre noe kirurgisk. Hemorider kommer av hard mage så hvis du har det bruk et lett avføringsmiddel for å få løsere mage. Duphalac olje smaker lakris og fåes kjøpt på alle apotek reseptfritt.

Kvinne 32 år skrev:

Kjøp Natusan Sinksalve og smør godt på og du er kvitt plagene :-)

Mann40 skrev:

Prøv å bruke Vaselin Intensive Care 98% Alovera. Dette fåes kjøpt på de aller fleste dagligvarebutikker. De står sammen med såpe og andre hygiene artikler. Påføres 3-4 ganger daglig.

Gutt25 skrev:

Jeg er plaget av hemorider, please hjelp meg, jeg har vært plaget av hemorider i flere år. Det er blod på toalettpapiret etter at jeg tørker meg.

Anonym3 skrev:

Jeg har som han andre sier rødt blod Hvis jeg tørker meg hardt med papir og liksom plagsomt og følsomt hvis jeg har mye avføring. Regner med dette er hemorider når jeg leser det andre har skrevet. Ja blodet er veldig tynt og lyserødt, men finnes det på en måte noen stikkpiller da det kan være litt stress å smøre helt inn i hullet?

Kamille skrev:

Juke, har du prøvd noen av kremene på apoteket? De fungerte da jeg hadde dette i alle fall. Jeg la masse krem på en kompress som jeg trykket mot hemoroiden og sov med om natten i en uke, og smørte hver gang jeg var på toalettet på dagtid. Det gjorde susen det.

Anonym2 skrev:

Det kommer ann på blodet som er på papiret. Er blodet rødt "ferskt" så kan det være rift eller hemorider eller liknende. Er blodet mørkere, kan det komme fra lengre opp i systemet, noe som straks er mindre bra og burde bli undersøkt av en lege. Uansett, er du plaget av dette over tid anbefaler jeg deg å gå til legen din :) Hilsen sykepleierstudent

Anynom skrev:

Hva om det er masse blod på toalettpapiret etter man tørker seg? Er det hemorider eller noe helt annet? Jeg vil gjerne vite hva det er...

Juke skrev:

Jeg har denne hemorideplagen på det groveste. Det er ingen kjerringråd som hjelper meg.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Tyggegummi eller stearin flekker

Jeg har fått fjernet stearinen, men har fortsatt en flekk på duken av fargen p...

Senebetennelse

Varme er ikke bra ved betennelse. Det gjør at opphovningen/betennelsen utvider ...

Brannsår

Når det gjelder 1. grads forbrenning, altså rødt og svie men ingen blemmer, h...

Diaré

Å blande eplemost med farris fungerer bra. Du tar cirka halvparten av hver i et...

Magesmerter og mageknip

Jeg har alltid hatt problemer med magen min, enten så er det oppblåst, treg el...