Hemorider - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om hemorider.

Pippi skrev:

Hei mumitrollet. Jeg blødde 3 dager i strekk ved avføring og fikk etter dette en ekkel pressfølelse i endetarmen. Denne følelsen er daglig og har i tillegg gjort at jeg sliter med å presse ut avføring. Klarer bare å gå på do om morgenen. Jeg har også hatt denne pressfølelse i nedre del av ryggen og ca ved halebenet. Skikkelig ubehagelig. Har nå nettopp vært hos legen og foretatt en anoskopi hvor det ble bekreftet 2 innvendige hemoroider. Så er tydelig at disse gir en slik følelse. Irriterende, det kjennes ut som man må trykke/gå på do hele tiden. Jeg har prøvd stikkpille uten hell. Har noe hjulpet hos deg?

Lisa skrev:

Forsvinner hemorider etter en stund eller må man fjerne dem selv?

Mumitrollet skrev:

Jeg prøver meg igjen. Er det noen av dere som har smerter ved halebenet pga hemorrider? Jeg har skikkelig press/verking ved halebenet, og på siden av det. En venninde av meg mener at det kommer av innvendige hemorrider (som jeg har). Har ikke brukket halebenet under fødslene eller ved andre anledninger. Håper på svar. Ferdi: Har du brukt denne salven innvendig også?

Arild skrev:

Bruk aloe vera saft rett fra planten. Dette fungerte på meg i allefall. Jeg har brukt det på vorter på fingrene også, og de er borte.

Ferdi med det skrev:

Endelig, det har tatt slutt og jeg som på det verste ikke kunne sitte, gå, stå, for ikke snakke om le eller hoste. Jeg har ikke hatt hemorider på evigheter. Vidundermiddelet heter Venapro, det fungerer helt utrolig ihvertfall på meg.

Tom 25 skrev:

Har hatt blødninger en par ukers tid nå. Har tenkt på at det kan være hemorider. Men det som ikke stemmer helt med det som står innpå her er at jeg ikke opplever smerte og at jeg heller ikke finner noen pose på utsiden. Kan det være hemorider likevel?

Maia skrev:

Svar til Mamma: Har hatt hemoroider i mer enn 30 år, etter en fødsel. Etter mange år ble jeg henvist til sykehus. Jeg hadde endetarmsprolaps i tillegg til flere hemorroider. Legen sa det var slappe slimhinner. Fikk satt på flere strikker og beskjed om å gjøre knipeøvelser. Var bra i flere år, men de har kommet tilbake. Du kan også ha endetarmsprolaps, at litt av tarmen kommer ut. Bruker Ac3 krem. Hjelper noe. Har lest at det finnes en operasjonsmetode som heter HAL (hemorroide-arterie-ligatur). En enklere og mer skånsom operasjon en den gammeldagse. Utføres på enkelte sykehus.

Mamma skrev:

Noen uker etter at jeg fødte sønnen vår ble jeg plaget med hard avføring. Selv om jeg er på do hver dag er det like hardt til neste dag. Dette har ført til at jeg har fått smertefulle hemorider. Jeg må bruke et papir og presse åpningen litt til side for å få ut avføringen. Jeg blør mye, hver dag. Det ser ut som om tarmen er vrengt. Har hørt dette med potet, og tenker å prøve det. Skal også sette meg i vannbad i kveld. Har brukt Sheriprock i noen uker nå, men de blir ikke borte. Det nytter å ha litt sinksalve i åpningen før jeg skal på do, så glir det lettere, og blør ikke så mye.

Jente 20 år skrev:

Vil bare si at jeg syns det er fantastisk at det finnes sider som denne. Jeg har fått en blødende hemoride som ikke gjør vondt, men jeg finner den fortsatt sjenerende. Jeg vil ikke til legen og kan ikke snakke med mine idiotforeldre, så denne siden hjelper veldig. Føler meg alt for ung for denne plagen, men tror jeg skal svelge stoltheten og ta en tur på apoteket. Takk for hjelpen.

Mumitrollet skrev:

Ser at det er mange her som skriver om hemorider. Har dette selv etter tre svangerskap, men de har ikke plaget meg så mye. De er inne i tarmen, men kommer ut ved økt trykk. Pluttselig har jeg fått veldig vondt mot halebeinet. Legen mener at det er hemoridene som forårsaker dette. Er det flere som har det slik? Kjennes ut som noe presser mot halebeinet fra innsiden (sprenging), verking ved halebeinet.

Anonym skrev:

Hei jeg har fått en klump, i åpningen av rumpen. Det gjør veldig vondt når jeg sitter og når jeg trekker sammen rumpemusklene. Hjelp meg..

Turid skrev:

Jeg har vært plaget av hemorider i mange år etter barnefødsler. Det ble så ille at jeg ble operert. Det hjalp. Nå har jeg det uhyre sjelden, og det går fort over. Jeg vasker meg alltid i baken etter dobesøk. Kosthold med mye fiber og grønt hjelper. Drikker mye vann. Hvis jeg blir stresset, dukker hemoridene opp igjen. Godt signal om å roe ned. Ellers hjelper stikkpille (uten resept på apoteket) eller alcos anal. Heldigvis er det veldig sjelden at det dukker opp nå. Å sitte med rumpa i varmt vann med grønnsåpe, var et råd jeg fikk for lenge siden. Det hjalp den gang, men kurerte ikke før jeg fikk operasjon. Så det finnes hjelp å få.

Hemo skrev:

Jeg har blitt kurert etter mange års plager, nytt liv. Fikk satt strikker på en og en hemoroide hos lege, og etter en ukes tid datt de av pga. mangel på blodtilførsel. Vondt men effektivt!

Tove skrev:

Har fått hemorider som blør noe forferdelig, hjelp meg.

Linda skrev:

Hvorfor kan ikke folk med hemorider få tilbud om en enkel operasjon og bli kvitt dem for alltid. For meg handler det om livskvalitet og et liv uten komplekser. Jeg vil gjerne ha et normalt utseende på mitt hull bak.

Anita skrev:

Hei, jeg fikk hemorider etter at jeg fødte min datter for 15 år siden. Den sitter på utsiden, og det er sjenerende. Vil gjerne bli kvitt denne. Hvordan gjør man det? Så litt høyere opp her at noen skrev at de hadde fått på strikker. Blir de borte da?

Unknown skrev:

Vel, det kommer helt an på størrelsen. Den kan forsvinne med salve og stikkpille. De uten resept fungerer som regel ikke. Hvis det ikke fungerer bør du kontakte lege. Du får bedøvelse, og legen lager et snitt i hemoriden og presser blodet ut. Du vil blø et par dager etterpå, men det er bare bra, for da tømmes hemoriden for blod og blir borte innen et par dager etterpå. Er ikke så ille og dra til lege som du tror. Det er det beste tipset.

Arg19 skrev:

Jeg har fått en drit vond kul ved endetarmåpnigen. Er bare nitten å synes det er veldig flaut. Den har vært der i nesten en uke, den er vondest når jeg går og rører på meg, kjenner ikke noe under toalettbesøk. Jeg er overbevist om at det er hemorider etter alt jeg har lest. Jeg lurer på om kulen kan forsvinne? Og hvor lang tid det eventuelt tar? Og hvis man bruker salver hvor lang tid det tar før man kjenner virkingen? Synes dette er grusomt og vil helst unngå å gå til lege. Har hørt at det bare er gravide og gamle som liksom skal få dette.

Vera skrev:

Har ikke hatt hemorider, men kløe i endetarmen. Har brukt ren avocadoolje og er nå kvitt eksemen.

Vond 20 åring skrev:

Hei, jeg er tyve år og fikk hemorider for ca en uke siden. Dette er utrolig vondt. Noen får ikke vondt. Det er og arvelig, så jeg er ikke den første i familien som har hatt det. Mamma og resten av familien har gitt meg tips. Prøvde meg først på en krem fra apoteket, men som jeg merket og fikk beskjed om av de, at det ikke ville funke. Jeg prøvde stikkpiller, det hjalp med en gang. Eller jeg har bare prøvd i to dager, men merket at smerten er mer borte og de utvendige har minsket litt. Fortsatt meget smertefullt å gå på do. Neste gang kjenner jeg at jeg skal ha operasjon. Men hvorfor skal alle til legen å få det bekreftet? Hater at leger skal kreve så mye penger av oss. Når du leser symptomene og ser bilder på nettet så skjønner du når du har det, er jo bare å på begynne å behandle, istedet for å bruke 300 kr på time å 100 kr på underskrift av legen for at de skal bekrefte noe du allerede vet.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vond hals

Vond hals kan også lindres med samarin, eller lingnende. Det er ofte sure oppst...

Stearinflekker

Stearinflekker på tøy, tepper og klær: Det beste er å bruke et strykejern ...

Diaré

Popcorn med salt, kan hjelpe. Det som kan fikse en langvarig diare er å lage en...

Vond lukt

Jeg satte en fuktsluker fra Biltema i skapet (grov salt). Det går også å sett...

Tørre sprukne lepper

Her i huset har vi en gutt som er veldig sensitiv mot vinterkulden og får fort ...