Hemorider - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om hemorider.

PO skrev:

Fyll en bøtte med varmt vann og vegetabilsk grønnsåpe. Sett pumpen nedi og kos deg med en avis i 10 minutter. Tørk godt og smør inn med egnet salve. Gjenta øvelsen morgen, kveld og etter alle dobesøk. Dette skulle ihvertfall fjerne smerten og gi en følelse av bedring.

Jenta skrev:

Jeg tror jeg har fått hemoroider. Fikk plutselig en blemme utvendig på rompa, som vokste litt. Det var rett og slett vondt å gå de to første dagene. Om kvelden på dag to sprakk blemma. Det blødde mye med en gang, men det blør mindre nå. Er det noen som vet hvor lenge det kommer til å blø? Eller må jeg gjøre noe for å få det til å slutte? Det hadde vært deilig å slippe bind.

Anne skrev:

Til chamsin: Slimet kan komme av soppinfeksjon. Gå til lege. Soppinfeksjoner kommer når imunforsvaret er svakt. Styrk det ved å spise sundt og mosjoner. Mye luft i magen er som regel kostholdsbetinget. Det er hemorider også til en viss grad. Spis grove produkter, og drikk godt med vann til (uten vann, blir magen hard). En god olivenolje er også med på å smøre tarmen. Hold rompa varm.

Chamsin skrev:

Er veldig plaget av at det blør mye når jeg er på toalettet. Blodet har en rød frisk farge. I tilegg er det store klumper med slim som kommer ut, både når jeg tisser og annet. Jeg har veldig mye luft. Er det noe alvorlig ved dette?

Hemmis skrev:

Noen som har noen erfaring med H-miracle?

JH skrev:

Den kombinasjonspakken man får hos apoteket, som består av salve og stikkpille, har kun en dempende effekt, ihvertfall hos meg. Jeg har kun ett råd mot hemeorider, gå til fastlegen, institer på at du skal til spesialist å få undersøkt den, og eventuelt få påsatt strikker. Da løsner den av seg selv og man er kvitt problemet for en periode eller for alltid.

Maja skrev:

Har hatt problemet i mange år. Har også hatt strikkbehandling. Plagene var borte i flere år, men legen som behandlet meg trodde det ville komme tilbake. Det fikk han rett i. Denne gangen kom de ikke på grunn av treg mage for der er jeg ekstremt påpasselig. Nei, denne gangen kom hemoroidene etter en dag med litt diare av alle ting. Syntes ikke noen kremer eller stikkpiller hjelper. Ikke noen av disse kjerringrådene. Jeg hater å måtte oppsøke lege for dette. Blir jo enda verre av denne medisinen som en alltid må ta i forkant. Lurer på om noen har tatt denne ganske nye operasjonen som kalles HAL? Den skal være mer skånsom og man blir raskere smertefri? Skriv gjerne om dette hvis det er noen som har hatt denne operasjonen.

Nille skrev:

Har vært plaget av hemorider siden min siste fødsel for 7 år siden. De siste 3 årene har det bare blitt vondere og vondere for hver gang de kommer. De kommer også hyppigere. Denne helga har vært veldig ille. Alt er vondt både å gå, sitte og ikke minst ligge. Jeg har ikke fått sove, var så desperat på søndag kveld at jeg tok 2 cognac og en sovetablett for å få litt søvn (dette er ikke å anbefale). Jeg var på apoteket idag, fikk Ac 3 og det hjalp noe. Jeg bruker også stikkpiller og krem. Seriproct er for meg det som hjelper mest. Men jeg må nok virkelig vurdere oprasjon nå. Dette orker jeg ikke mer. Har også brukt honning. Det lindrer også noe, men det er noe klin. Det er seigt og i tillegg lukter man jo som Ole Brum. Men er man desperat så er man det. Så her sitter jeg på jobb full av en coctail bestående av Ac 3 krem, honning, seriproct stikkpiller og krem.

Auda skrev:

Tigerbalsam! Jeg har vært plaget i noen år nå, og har prøvd diverse saker. Blandt annet strikk, og det var så inn i heiteste vondt at det prøver jeg ikke igjen. Nå har jeg i flere år holdt på å bli gal av kløe. Har prøvd alle mulige slags remedier og kremer, men det har bare lindret til en viss grad. Våkna om nettene og holdt på å klø meg ihjel. Har hatt så vondt at jeg nesten ikke klarte å fungere. Men nå i helga så kom jeg på den glimrende ideen å prøve tigerbalsam. Det svir noe helt forferdelig i noen minutter, men gjett om det virker da. Jeg har ikke klødd i det hele tatt etter det. Og det hjalp umiddelbart. Om det fjerner hemoridene for godt gjenstår å se, men kløen er iallefall borte vekk. Så selv om det svir, så anbefales det virkelig.

Stvgrmann skrev:

Jeg hadde både innvendige og utvendige hemorider,og var hos spesialist og fikk strikk på de innvendige først. Etter 1 mnd. var det inn på nytt og fikk skåret av de utvendige, med full narkose. Ble sykemeldt 14 dg, men etter 3 uker så kommer avføring nesten plutselig og må da på do umiddelbart da jeg ikke klarer å holde på avføringen. Har også mer luft i magen nå, uvisst av hvilken grunn.

Sol skrev:

Syrtec allergitabletter virker mot hemmorider som klør. Glemmer jeg det en dag, holder jeg på å klø meg gal.

Meg24 skrev:

Til dere unge som mener at hemo's bare er for gravide og gamle. Der tar dere nok desverre feil. Jeg har aldri hatt hemorider, men kjenner andre unge som har det. Min samboer har hatt hemorider (han brukte ikke noe behandling, de ble borte etter 1-2ukers tid). Han er hverken gammel, han er 21, eller gravid. Det som er er at hemo's visstnok er arvelig.

Ice gel skrev:

Den icegel som man får kjøpt funker som bare det, brukt den litt nå, og merker store endringer, sykt ondt til å begynne med, men er verdt det.

Jaki skrev:

Her er løsningen: Få tak i Propolis tabletter. Knus dem og tilsett litt vann slik at du kan røre det ut til en grøt. Smør på om kvelden. Etter 1-2 netter er hemoridene kraftig redusert eller helt borte.

Bacun snue skrev:

Jeg går ligget med influensa i en uke nå. Sykdommen virker det som er over, men jeg har fått noe plager i etterkant. Jeg har hatt diaré i 5 dager nå, og for fire dager siden begynte jeg å tørke blod. Det gjør helt sinnsykt vondt å gå på do, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å lindre smertene. Takk for tips, men er det noen som har kombinert disse plagene med diare?

Jente 15 skrev:

Jeg har hemoroider og har bare hatt det i ca 2 mnd. Jeg har brukt en sånn kombinasjons pakke med stikkpiller og salve men det går ikke bort. Jeg har ikke lyst til å operere det bort fordi så mange har sagt at det gjør noe helt sinnsykt vondt. Gjør det det? Også lurer jeg på, kan man få forstoppelse av det? Jeg har ikke vært på do på snart 5 dager og begynner å bli litt bekymret.

Happy skrev:

Jeg har prøvd alt som er av råd. Krem og stikk piller, ingenting hjalp meg Jeg ble operert i mai 09. Er kjempe glad for at jeg har gjort det.Litt ubehag et par dager, men det var det verd.

Smerte skrev:

Er en mann på 27 år som har vært plaga med dette i mange år, det har kommet å gått i perioder, noen korte som bare noen timer, andre opptil 1 uke. har prøvd sherproct (eller hvordan det skrives?) salve, den funka littegrann. Har ligget sidelengst i fosterstilling med en pute mellom knærne, det funka litt for å dempe smerter, men det kommer helt ann på hvor stor smerte man har. Jeg har som nå, store smerter og vet ikke helt hva jeg skal gjøre, må plutselig bryte avtaler pga. et do besøk. Det er pinlig, med tanke på at det kanskje ikke alltid passer å si at man har hemorider til alle man omgås daglig.

Donald Duck skrev:

Jeg regner med at det er hemorroider jeg også har. Jeg har funnet ut at ved å vaske meg godt med såpe hver gang jeg har avføring, holdes de i sjakk. Problemet ser ut til å komme lettere hvis jeg f.eks. er svett en hel dag (i rumpa), eller er nødt til å gå på do på steder hvor jeg ikke kan få vasket meg etterpå. Det er ikke mulig å bli helt ren av bare toalettpapir. vask med såpe etter hver gang du driter. Det funker for meg koster ingen ting.

Meg skrev:

Må legen se på hemoriden bak i rumpa? I så fall har ikke jeg lyst til å gå til legen, selv om jeg blir bedre. Jeg er sikkert halvparten så ung som de fleste her og syns det er kjempeflaut å ha hemorider. Jeg prøvde en salve men den har ikke virket i det hele tatt. Hjelp!

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...