Kjerringråd logo

Sorte prikker og hudormer - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om sorte prikker og hudormer.

Maria skrev 2011-01-14:

Det der sukker og matolje greiene, hvor mye sukker, og hvor mye olje skal du sånn cirka ha?

Trine27 skrev 2011-01-27:

På apoteket ble jeg anbefalt et produkt som heter: EFFACLAR K (La Roche-Posay) mot sorte prikker/hudormer. Man renser først huden, deretter smører man kremen på de utsatte stedene morgen og kveld. Jeg gir kremen en sjans noen uker, spent på resultat.

Emilie skrev 2011-02-01:

Jeg sitter med sukker og matolje på nesen nå. Skal gå å vaske det av, håper det funker.

Alternativ kvinne skrev 2011-02-07:

Jeg har slitt med mine sorte prikker i ansiktet i flere år nå. Tusen takk for godt kjerring råd med olje og sukker. Dette renser godt. Det er ikke så godt under ned pussingen av gammel hud, men fy søren og det funket. Endelig ser jeg fin ut i huden. Det anbefales på det sterkeste. Man trenger ikke masse olje bare så det binder seg såvidt. Man kan sikkert bruke urtevann og blande sukkeret med.

Gutt skrev 2011-02-18:

Skal prøve det i morgen. Håper det fungerer.

Gjest0001 skrev 2011-02-25:

Har problemer med hudårmer selv, spesielt på nesen og munviken. Klarer å klemme ut de ved munnviken, men de vokser bare tilbake?! På nesen trodde jeg først det var fregner, men det viste seg å være umenskelig mange hudormer som lå ved siden av fregner, som så like ut. Så nesten uansett hvor jeg klemmer med neglene på nesen kommer tyn vit veske ut. Har også kanskje 7-10 større på brystet. Klarer ikke klekke de helt ut, som om det ligger igjen et lite frø som fortsetter å vokse hele tiden.

Nuppe problem skrev 2011-03-10:

Tusen takk for hjelpen. Setter vikelig pris på det.

pia735 skrev 2011-04-13:

Jeg er en 12 år gammel jente, og jeg har noen småsvarte flekker rett over haka. Jeg lurer på om det er hudorm, og hvordan den enkleste naturligste måten å få dem bort?

Maria skrev 2011-04-23:

Hei, jeg er ei jente på 13 år og slet veldig mye med hudormer. Men jeg ble kvitt dem via Nivea Clean Stripes. For all del ikke smør olje i huden, da tetter du bare porene. Trust me, Clean Strpisene finner du i Vita til under hundrelappen.

cessi98 skrev 2011-04-25:

Jeg har også samme problem som deg. Jeg har svarte prikker rett over hake og trenger virkelig hjelp. Hvordan kan man få dem bort?

Peter skrev 2011-04-26:

Jeg har prøvd å dampe fjeset i varmt vann flere ganger da min bror er hudpleier og tipset meg om det. Jeg ble ikke kvitt sorte prikker og jeg fikk masse stygge arr og var helt rød på nesen lenge etterpå. Nå skal jeg prøve dette og komme tilbake med resultatet.

Peter skrev 2011-04-28:

Ja, jeg prøvde en gang, hadde bare sukkerbiter og soyaolje tilgjengelig, men jeg ble kvitt alle de sorte prikkene. Nå gjenstår bare de store porene fra all klemminga etter å ha dampet ansiktet. (noe jeg aldri skulle gjort) PS: Ikke skrubb for hardt fordi du kan få sår.

Havet skrev 2011-05-31:

Jeg er over 30 år og får fortsatt noen store kviser og svarte prikker. Kan noen hjelpe meg?

Martine skrev 2011-06-24:

Prøvde det nettopp, funket faktisk ganske bra.

Jente 12 år skrev 2011-06-27:

Det funket supert. Hadde masse nupper på bein og armer, og nå er de mindre og huden er blitt silkemyk.

Gjest skrev 2011-06-28:

Må le av dere som skriver: Det funket for meg, men glemmer å nevne produktet eller metoden. Takk for ingenting.

Jente 14 år skrev 2011-07-05:

Jeg har renset ansiktet mitt hver dag med rensekrem og deretter fuktighetskrem i en god stund nå. Jeg bruker ingen sminke på huden, kun maskara. Men jeg har klemt ut hudormene, og det angrer jeg på for nå har jeg masse store porer på kinnene som jeg ikke blir kvitt uansett hvor mye jeg skyller de med kaldt vann. Noen som vet hvordan man kan bli kvitt store porer etter klemming?

Ze orakel skrev 2011-07-19:

Gjest: de snakker om peeling av huden med blandinga olje og sukker. Om du leser fra starten av diskusjonen kommer dette tydelig frem. Så dropp atituden.

Viktig til alle
Uansett hvilken kur dere forsøker, må dere forsøke over en periode på 26-28 dager. Dette er tiden hudcellene trenger på å fornye seg og det er først etter dette du ser om det funker eller ei.

Tannkrem og vademecum har ingenting i ansiktet å gjøre, disse produktene er alt for sterke for ansiktshud. Sitron kan fungere mot kviser, fordi den tørker ut huden. Men vær forsiktig her. Det varierer veldig hvilken hudtype den enkelte har. Vann derfor ut sitronsaften til et blandingsforhold som passer din hud.

Sol fungerer også, men kun så lenge du fortsetter å utsette huden for sol. Dette er også fordi solen tørker ut huden. Gir i tillegg rynker ved varig overeksponering. Sliter du med kviser? Hør med legen din.

Store porer er desverre ikke lett å få vekk. Bruk peeling jevnlig slik at du fjerner døde hudceller og huden kan fornye seg. Kan minske problemet, men for å få helt bukt med store porer (og også arr) er nok kjemisk peeling eneste metoden med garanti.

Viktigst å huske:
Det finnes ingen trylleformel. Så gi det tid. Peel forsiktig. Bruk en ufet fuktighetskrem. Bruk oljefri sminke eller avstå fra sminke. Og viktigst av alt bruk vann riktig. Drikk det, vask med varmt vann før rensing, kaldt vann etter, morgen, dag, kveld. Og forsøk deg forsiktig frem til du finner en kur som passer for din hud.

Lotte skrev 2011-10-05:

Jeg har vært relativt heldig med ansiktshuden min, har hatt minimalt med kviser i de 22 årene jeg har levd. Jeg ble for en tid tilbake oppmerksom på hudormene og de små kvisene jeg hadde i pannen, og synes dette var en del sjenerende. Har vært nøye med å ikke pirke og klemme på hudormene og kvisene, i frykt for å få arr osv. Det er ikke ønskelig for min del.

Jeg var innom Body Shop for å høre om de hadde noe som kunne hjelpe mot hudormer og urenheter generelt i ansiktet, og jeg fikk anbefalt et produkt som heter Tea Tree Skin Clearing Exfoliating Pads. Dette er, kort fortalt, pads som har en litt ru overflate som man skal massere med i ansiktet og som er dekket med Tea Tree Oil.

Jeg har brukt denne hver kveld i en uke, og jeg ser allerede en forbedring, både når det gjelder hudormer og kviser. Huden er mykere, jevnere og penere. En boks med disse koster 109 kroner og inneholder 40 stk. pads. Jeg er i alle fall kjempefornøyd.

Bibbi skrev 2011-11-20:

Denne tråden er noe gammel, men deler likevel. Jeg er 37 år og har hatt masse sorte prikker på nesa, og en del i panne (mellom øyebryn) og på haka. Det skyldtes nok skjødesløs omgang med heavy sminke og ditto dårlige vaner med hudrens. Nå har jeg dampet huden flere ganger siste uke. Står over oppvaskkummen med håndkle over hodet, og har fyllt opp kummen med vann fra vannkoker tilsatt grønn te. Resultatet er ganske utrolig. Jeg klemmer litt på nesa etterpå, men ikke særlig nødvendig det heller. Det er de tykkeste som må pushes litt, men de nærmest sklir ut etter 5 min med damp. Nå er det snart julebord, og jeg er så og si fri for sorte prikker. Nå må jeg vel redusere litt på dampinga, så ikke huden min blir tørr. Noe talg skal man jo ha, men prikkene vil jeg helst ikke ha tilbake. Takk for gode tips her inne.

Prikk skrev 2011-12-05:

Jeg har litt erfaring etter noen år med kvisekriser. råd:

  1. Tren deg svett og dusj etterpå. Det renser porene innenfra.
  2. Drikk mye vann. Det renser kroppen og gjør at blodet flyter letter til huden.
  3. Dropp både rens og krem. Dusj en gang om dagen. Gni ansiktet forsiktig med bare vann.
  4. Ansiktet blir fort hissig av produkter med parfyme og dritt. Mange kremer funker slik at huden selv slutter å produsere fett og vi må ta enda mer krem osv. og tar vi på krem kan det føre til kviser. holder vi på sånn så kommer huden i ubalanse.
  5. Bruk i.d mineralpudder hvis du bruker sminke i ansiktet. Det tetter ikke porer

Hvis du bare må klemme bruk, papir og ta på pyrisept før og etter. Hvis du får sår av klemming, ta på en dæsj sinksalve over natten.

Kommentarside:  1    2    3    4    5   6   


Diskuter sorte prikker og hudormer

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere