Kjerringråd logo

Strekkmerker - kommentarer side 2.

Fortsettelse av kommentarer fra side 1 om strekkmerker.

jente20 skrev 2008-04-21:

Hvor får man kjøpt strisan og hvor mye koster den. Har du prøvd den selv? Er det noen som har prøvd dette og hatt effekt?

lotte skrev 2008-04-21:

Før hadde jeg masse strekkmerker på rompa, men nå er de helst borte, ikke noen svake arr igjen! Det jeg gjorde var å smøre meg inn med e vitamin olje, og massere.

laser skrev 2008-05-01:

Jeg har begynt med laser behandlinger mot strekkmerker. Det sprenger under huden, men skal vist være et tegn på at det virker.

Jente15 skrev 2008-05-04:

Jeg har strekkmerker på puppene, og det er virkelig stygt. Jeg har så lyst til å fjerne de med laser, men lurer på hvor mye det koster? Går strekkmerkene vekk om du soler deg mye? Eller blir de mer synlige?

Strekker skrev 2008-05-05:

Begynte å få strekkmerker oppe på skuldrene allerede når jeg var 12 år. De er skikkelig dype og røde fortsatt. har også senere fått nedover hele ryggen og etter at jeg fødte for et år siden har det bare blitt mere og mere. Brystene er veldig utsatt, og kan verken gå i T-skjorte eller sjorts pga strekkmerke bak knær, og langt nedover armene. Dette er skikkelg grusomt nå når det går mot sommer. Tror jeg er det verste tilfellet her til lands... :(

hilsen en som liker vinteren...

Hjelp skrev 2008-05-05:

Jeg er ei jente på bare 15 år, og har fått mange strekkmerker, særlig på lårene og brystene, det plager meg veldig. Hvordan kan jeg gjøre de mindre synlig, eller fjærne dem? Og hva koster en laser opperasjon for å få fjernet dem?

gutt17 skrev 2008-05-08:

Jeg som konfirmant var en 175 høy gutt og bare på ett år vokste jeg til 190 og er i dag 194 og veier 93 kg. På de åra her jeg fått noe stygge strekkmerker på fremsiden av skuldrene og noen bak på ryggen ,men de er nesten borte. Er flaut i garderoben på skolen og fremover nå mot sommeren. Hva kan jeg gjøre? *fortvila*

15 åring skrev 2008-05-12:

jeg er en jente på 15 år. Det hele startet da jeg var 14. Jeg var utrolig tynn og ville gå opp i vekt. Spiste så mye jeg kunne osv. Jeg begynte å kjedespise og plutselig kom det en klump stikkende ut av magen. Senere har jeg fått strekkmerker på hoftene og innsiden av lårene. Jeg vil ikke gå i bikini, bader i shorts og det irriterer meg. Jeg vil bli brun og ikke ha en teit shorts skille bare pga det. Men det er så utrolig flaut når alle stirrer og spør hva det er.

moi skrev 2008-05-20:

Jeg fikk strekkmerker da jeg var 10 år. Etter det har det bare kommet fler og fler. Jeg er ikke overvektig og lever sunt, så det hele er ganske merkelig.

mm skrev 2008-05-26:

Har strekkmerker jeg også, fylte 13 nå i mai, har hatt det i noen år. Jeg er ikke overvektig, ganske normal faktisk, Har fått mange spm om hva det er, FLAUT, kommer bestandig med en teit unnskyldning. Skal nå prøve noen av disse rådene.

Lene skrev 2008-06-02:

Peeling, spenol og sol. I tilegg kan man jo bruke omega3. Dette skal jeg prøve nå i allefall. Det er verdt et forsøk.

Linn skrev 2008-06-07:

Jeg leste her at strekkmerker er genetisk anlagt og at 70% av alle kvinner får strekkmerker etter puperteten og 90-95% av alle gravide får det iløpet av fødelsen. Så alle kan få det, uansett hvor tynn du er eller ikke. Jeg har selv noen men jeg bryr meg ikke om dem så lenge de ikke er røde for da synes de nesten ikke. Men det er helt forferdelig når de er røde og roper til verden - se på oss. De blir borte over tid men det kan gå en god stund før de ikke røde mer, men nå har jeg kanskje planer om å ta laser behandling mot de værste. Jeg må undersøke litt mer før jeg bestemmer meg for noe som helst.

Meg skrev 2008-06-27:

Jeg er bare 15 år og har fått strekkmerker på siden av magen og innersiden av lårene. Det ser jo helt forferdelig ut. Det verste av alt er at jeg har det når jeg er så ung.

Tassen skrev 2008-06-28:

Noe som hjelper, er å smøre sitronsaft på strekkmerkene. De blir lysere over natten. Det er bare midlertidig, men kansje det funker hvis man bruker det hver natt. :)

Maya skrev 2008-07-15:

Jeg hater strekkmerkene! Jeg har på rompa og litt på innersiden av lårene. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få de vekk. Hjelper det hvis man soler seg? Jeg er bare 15 og trenger virkelig svar! Jeg er desperat etter å få de vekk.

Gutt 17 skrev 2008-07-24:

Jeg har noen skikkelige strekkmerker på hele framsiden av magen, og noen på sidene. Jeg kan ikke gå i bar overkropp og heller da ikke bade. Det er så ille at jeg må stå over gymmen på skolen fordi jeg ikke tørr å vise de til de andre gutta i dusjen. Jeg er desperat etter noe som faktisk virker! hjelp?

Jente 14 år skrev 2008-07-25:

Jeg skal ikke klage, men jeg har noen få strekkmerker på rumpa. Jeg har ei normal størrelse, 1.70 høy og rundt 60 kg. Tenk, jeg er bare 14 år, og har det. Ååh..

Cess skrev 2008-08-04:

Jeg har vel også det samme strekkmerkeproblemet. Har skikkelig zebra-mønster oppover begge lårene, og det ser egentlig ut som om det bare blir mer og mer og det skjer fort! Men men, slik er det vel. Det ser ut som mange kommer med flotte tips om hvordan man kan bli kvitt merkene, men er det noen som vet pris på laserbehandlig og lignende for å gjøre merkene mindre synlige? På forhånd takk :-)

Voksen skrev 2008-08-05:

Til alle dere unge, som dere kanskje legger merke til, så er det faktisk en del av dere som sliter med det samme. Ergo er det ikke bare dere som har strekkmerker, skjønner? Det er ingenting å være ekstremt flau over. Det er maange som får det, både gutter og jenter. Det skjer ofte når man vokser fort, men de blir mindre synlige med årene. Hos kvinner dukker ofte problemet opp igjen i forbindelse med fødsel. Men de fleste er villige til å ofre noe for å få barn. Og all verdens remedier til tross, dette er genetisk, og kan i svært liten grad unngås ved hjelp av dyre kremer. Jeg snakker av erfaring.

Gutt17 skrev 2008-08-07:

Virker som det bare er jenter som får strekkmerker her. Jeg fikk noen på lårene i 8. klasse og har fått på rompa nå etter at jeg begynte med muskeltrening på sats. De jeg fikk på lårene er nesten borte nå.

jente14 skrev 2008-08-13:

Jeg har noen synelige strekk merker og masse store blodkar noen av dem er sprengteblodkar og jeg er bare 14! Er det noen som har noe råd for hvor man kan fjerne blodkar?

Kommentarside:  1    2   3    4    5    6    7    8   


Diskuter strekkmerker

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere