Kjerringråd logo

Kviser eller akne - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om kviser eller akne.

Mari skrev 2010-06-25:

Jeg har fått 2 kviser i ansiktet på en gang, altså jeg har to kviser i ansiktet, hva skal jeg gjøre? Hvordan får jeg de bort, jeg har aldri hatt en eneste en kvise før, og nå har jeg TO, hjelp meg!

Susanne skrev 2010-07-29:

Jeg har vært plaget med kviser i mange år, har prøvd mye mot det. Jeg bruker nå et rense skum fra clinique, morgen og kveld og spot treatment gel på utsatte områder ved behov. Det funker og i tillegg så bruker jeg kremen fra garnier (3-1) og har kuttet ned på snop. Spesielt sjokolade og sukker i te. Det er hardt, men man blir vant til det. Siden ungene ble født så har jeg bare blitt mer å mer plaget. Clinique produkter er dyre, så jeg er på utkikk etter billigere og like effektive behandlinger. Har noen tips?

Ung kvinne skrev 2010-08-22:

Jeg har slitt med kviser i alle år. Jeg lurer spesielt på hva store byllelignende kløende kviser på halsen betyr? Jeg tror jeg må være allergisk mot noe, for de kommer frem tidvis når jeg har spist. Har noen noen erfaringer med mat/allergi/kviser? Jeg tror man må helbrede seg innenfra og ut, ikke utenfra og inn.

Everest skrev 2010-08-24:

Hei, jeg har fått en gigantisk kvise på nesa, men det er liksom sånn som som sitter inni huden, hele nesa mi har hovna opp til å bli en stor rød, blank, værkene potet. Jeg sliter egentlig ikke med kviser i det hele tatt, men når jeg først får en, så er det alltid en kjempe på nesa. Hvis noen har noen kjerringråd som kunne hjelpe meg å bli kvitt det fjellet jeg har på nesa før jeg skal ta skolefoto så hadde det vært helt knall, har prøvd tannkrem, det funka ikke så bra.

Kviserproblemer skrev 2010-09-04:

Jeg bruker renseprodukter fra Algotherm ved siden av laserbehandling. Har brukt i 1 mnd og ser litt forandring her. Bør prøves. Fås kjøpt i hudklinikker, koster rundt 1500 kr.

Kamilla skrev 2010-09-13:

Jeg har vært plaget med kviser siden jeg var 9. Jeg er nå 16, og jeg er drittlei for å si det mildt. Jeg kan ikke gå utenfor døren uten sminke. Jeg har lav selvtillit og klarer ikke å være meg selv i siviliasjon. Det er rett og slett ille. Jeg har prøvd en del produkter gjennom tidene, men ingenting ser ut til å fungere på meg. Det er helt håpløst.

Jeg har funnet en salve fra sverige som funker på åpne sår og kviser som er røde og irriterte. Den heter LHP 1%. Du smører et tykt lag der du har kvisen og sover med det over natten. Etter 3 dager er kvisen ikke til å se.

Hvis det er noen som har tips til sårkviser i kinnene og haken, så fortell.

L skrev 2010-10-03:

Jeg kan anbefale Mario Badescu produkter hvis en er plaget med kviser/akne. Har i alle fall gjort underverker for min hud. Er så klart forskjellig fra person til person hvordan et produkt vil fungere, men er absolutt verdt å teste ut.

Keep skrev 2010-10-12:

Jeg må virkelig anbefale sinksalve. Det funket utrolig bra for meg. Du kan bli litt tørr, men det er verdt det. Det er bare å smøre på en ansiktskrem etterpå. Det er også bra og mose banan i en skål og smøre på i ansiktet som en maske. Når den har stivnet(blir litt brun og kan lukte litt rart), så vasker du den av. Det anbefales også for de med ren hud.

Anette skrev 2010-10-16:

Hei alle dere som plages med kviser. Jeg har 17 års erfaring som hudterapeut og har hjulpet mange med kviser. Det du bør gjøre er å få hjelp til å få talg ut av huden først. Så bør du roe huden ned hvis det er betenndelser der, tilføre fukt og så starte med med formulation som regulerer talgansamling, bedrer fuktinnholdet i huden og fjerner døde hudceller. Jeg har veldig lyst å hjelpe dere der ute, for jeg vet hvordan det føles, har selv opplevd å ha mye kviser.

Cathrine skrev 2010-10-24:

Prøv potetmel? Det virker faktisk og tørker ut mange av kvisene. Det er bare å pudre på huden og ha det der en stund.

mee skrev 2010-11-17:

Tannkrem funker litt. Men hør nå dere, jeg hadde en kviseskorpe som nesten hadde grodd. Men jeg var uhelig og rev den av. Det er ikke store såret, men noen tips for og få det såret som jeg har der nå gro fortere? Jeg rev det av for noen minutter siden.

Ulla skrev 2010-11-27:

Svøm et par ganger i uke i en svømmehall. Da holder klorvannet kvisene borte.

Gjest skrev 2010-12-01:

Tannkrem funker veldig bra på meg. Prøv dere også. Kanskje det ikke hjelper på alle, men det hjelper på meg.

Anonym skrev 2010-12-19:

Hei har kommet over en serie i nuskin som du betiller på nettet som heter action med en toner en cleanser dag krem og natt krem. Da forvant kvisene fort.

Mariann skrev 2011-01-18:

Husk at huden er det største organet på kroppen som bl.a skiller ut stoffer. Får du i deg noe kroppen din ikke Tåler får man ofte kviser. Er man i puperteten er det ofte hormoner som har skylden (sukker og melk gjør det ikke bedre). Er du voksen og er plaget rundt munnen er det mulig en hormonubalanse i kroppen. I kinnene ligger tarm systemet .osv. Mitt råd er å finne ut hvorfor man får disse kvisene og ta det ved rota. Alt som kommer inn i kroppen skal ut igjen også, husk det.

Truls skrev 2011-01-25:

Hadde kviser i ansiktet i 20 år. Prøvd endel, men det var aldri så ekstremt ille. Begynte så å drikke mye mer vann enn før, slik at det som kommer ut igjen er blankt og ikke gult. Har ikke hatt en kvise siden og det er gått flere år. Bare pass på å drikk tidlig på dagen og ikke på kvelden.

kviselisa skrev 2011-02-15:

Vær forsiktig med tannkrem, det bleker og forresten. Sitron bleker generellt hele ansiktet. Man får bare ømfintelig og sår hud. Det beste er å ikke pirke, og gå på medisin om man er ekstremt plaget. Ellers, prøve andre som basiron, og silicol. Disse tingene tørker rett og slett ut. Viktig å finne ut av hva slags hud man har. Man kan fint ha veldig tørr hud med masse kviser, og om man da bruker produkter mot fet hud, blir det verre. Ole Henriksen har noen veldig bra lette kremer med Salacinsyre, og som gir fukt på en lett måte. Peel huden, om den ikke er for sår, Dermalogica har en genial peeling. Naturprodukter er ikke nødvendigvis mildere, oftere sterkere, så ikke alltid bra om man har ømfintlig hud. Ikke ta på ansiktet gjennom dagen, det tilfører skitt og bakterier. Sukker er nok det verste du kan spise når det kommer til Acne Vulgaris. Sukker er som godteri for sopp og små betennelser, som kviser er. Lykke til

Reiser skrev 2011-02-16:

Jeg har funnet svaret for kvise problemet. Ikke for a stoppe dem for altid men når en kvise oppstår har jeg svaret: Paw Paw crem. Dette er en krem laget i Australia fra frukten Papaya. Denne kremen er helt unik på å dra ut betennelser av huden, senke hevelser og ta bort kløe. Jeg har brukt den selv på betent hud, og insektbitt, og jeg elsker den. Bare søk opp Lucas Paw Paw ointment i google.

Kvisetrynet skrev 2011-02-16:

Hvis kvisene er gule på tuppen så må du klemme det gule gørret ut. Bruk en pinset til og dra litt i det så kommer det. Ta litt papir og klem, når det er borte og det ikke kommer mer har du en liten gul prikk, det er kjernen i kvisen. Den må du få ut. Det høres ekkelt ut, men virker. Du bruker tuppen av pinseten og prøver og dra den ut, det tar tid. Når du har fått den ut tar du et bitte lite hull og kansje du begynner og blø. Det er viktig at du vasker fjeset etter det og ikke bruk noen krem i fjeset. Sov med det over natten og så ferdig. For noen kan det hende at du må gjøre det flere ganger, ca 2-4. Mange vil si at du får arr men det gjør du ikke.

Sykepleiestudent skrev 2011-02-25:

Til "orker ikke mer!!". Kviser forårsakes av en bakterie som allerede er i subcutis/underhuden, der hvor hudens blodårer og kjertler er. I kvisekremer/salver brukes ofte Salisylsyre som skal hjelpe effektivt. Men all slags syre kan jo virke hardt mot huden, og irritere huden og framkalle rødhet, irritasjon. Mitt råd er. Uansett kviser:

  1. Ikke ta på de. JA, det er vanskelig, men la være
  2. Prøv å unngå å ta hull på huden før kvisen er moden, hvit. Man irriterer huden veldig om man klemmer på en kvise som huden fortsatt arbeider med å lage.
  3. Når du skal fjerne det hvite, klemme det ut, bruk 1 vattpinne med Klorhexidin(desinfeksjonsvæske som mange har på badet sitt), og rens hudområdet. På kvisen og rundt. Der etter bruker du en vattpinne med Klorhexidin og rengjør en pinsett. Klargjør en ny vattpinne med Klorhexidin. Ta hull på kvisa med pinsetten, og klemm ut uten å ta på. Deretter rengjør med vattpinnen med Klorhexidin.
  4. Sett på plaster (?)

Ellers er Aloe Vera et BRA naturlig middel som demper irritasjon og har hjulpet flere mot kviser. Det er kun fuktighetsgivende for huden og bra.

Anooooonym skrev 2011-02-28:

Jeg har en del kviser, ikke mye, men det er veldig irriterende. Jeg føler jeg får flere av snop. Jeg har lest igjennom alt som har blitt skrevet her og skal prøve noe av det. Jeg bruker nå formula 10. Eller noe sånne tall etterpå, funker den? Har dere andre råd? Jeg føler med dere alle som sliter med kviser. Seriøst, det er noe dritt. Jeg er så misunnelig på alle med pen hud, dere som har det: vær takknemmelige. Dere aner ikke hvordan det er.

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7   8    9   


Diskuter kviser eller akne

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere