Kjerringråd logo

Kviser eller akne - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om kviser eller akne.

Byllekviser skrev 2011-11-10:

Jeg fikk store feite byllete kviser i rundt 17 års alderen og slet veldig mye med dette. Jeg fikk det helst på panna og litt i kjevene. Dette ble et stort problem for meg, ettersom kvisene var tett i tett. Ikke var dem gule eller noe sånt. Jeg snakker om store ømme kviser.

For å fekk dette så brukte jeg en tablettkur som varte i 3 måneder. Du vil ikke merke noe forskjell i de to første månedene før på den siste. All kvisene forsvant og jeg slapp å se de store kvisene igjen.

jente, 20 skrev 2011-12-14:

Jeg har ikke uvanlig uren hud, men det dukker opp noen kviser osv iblant. Jeg har brukt tannkrem flere ganger, og det funker supert for meg. Jeg ser stor forskjell over natten. Men jeg bruker et renseprodukt med skrubb først (bruker det morgen og kveld) og tar kun på tannkrem der kvisa(ene) er. Jeg gjør ikke det til hver kveld, da tannkremen er veldig sterk. Det svir litt i starten, men gir seg fort. Men hvis det svir for mye så skyller du det av og smører deg med en god krem.

Karianne skrev 2011-12-17:

Jeg er ganske plaget med kviser og fet hud, men nå har jeg funnet en serie fra body shop. Den heter tea tree oil. Finn ditt produkt fra serien, og du blir bedre. En sånn nattkrem funket på meg. Den smører jeg på om kvelden når jeg har vasket huden, og om morgenen. Men husk, det funker ikke over natten, alt tar tid. Så hold motet oppe, ikke gi opp med en gang. Ta tiden til hjelp.

Julie skrev 2011-12-28:

jeg synes tannkremen fungerer, men det du er nødt til og være forsiktig med, er at du skyller alt grundig vekk etterpå. Vent en dag, så tar du på deg en god og langvarig fuktighets krem. Jeg vil også ambefale til dere som har 1000 forskjellige fuktighets kremer og holde dere til 1. Jeg bruker Nivea og den gir supre resultater.

14 år skrev 2011-12-31:

Jeg har hatt probler med hviser i 3 år nå og jeg er utrolig lei. Men for noen dager siden fikk jeg en ny kvisekrem. Den er utrolig bra, før var det så ille at jeg brukte sykt mye brunkrem, men nå trenger jeg ikke bruke noen ting. Og så anbefaler jeg cosmetica rensemelk og hudkrem. Alt kan kjøpes på Apoteket.

otto skrev 2012-01-21:

Jeg har tidligere prøvd tannkrem uten særlig resultat. Det som funker for min del er kutt ned på snopet, drikk masse vann og får man en kvise så smører jeg godt på med zinksalve. Hjelper utrolig mye. Grunnen til at man får kviser kan nok variere mye fra person til person, men jeg ser at når jeg spiser mye snop kommer kvisene frem. Prøv zinksalve, den selges billig i babyavdelingene på butikkene og bra for huden.

anonym skrev 2012-01-22:

Jeg er sterkt plaget med kviser, har hatt det i 3 mnd nå. Det kom bare over natten og jeg gikk til legen. Jeg fikk tabletter som du skal bruke i 6 mnd. De funker bra, men du ser ikke så mye resultat før du har hatt det i 4-5 mnd. Da hjelper den mye bedre. Et annet tips er å bruke Aloe vera, det funker ganske bra, og prøv baberskum. Det demper med en gang. Ikke bruk tannkrem. Det ødelegger bare mer og ikke skrubb med klutt på kvisene.

Fortvilet skrev 2012-01-31:

Jeg har fått så mange kviser bak på ryggen og det har jeg aldri hatt før. Det har kommet i løpet av de siste mnd. og jeg klarer ikke å få de bort. Jeg har prøvd det meste.

KviseKaroline skrev 2012-08-03:

Jeg har brukt tannkrem på kvisene mine ganske masse. Men huden min irriterer seg over det, og kvisene begynner å klø. Om du skal bruke tannkrem er det viktig å teste ut om huden din reagerer på tannkrem. Kanskje det er bedre å ikke sove med tannkrem til å begynne med. Det har nemlig jeg gjort. Men jeg prøver å få tak i en kvisekrem som ikke er testet på dyr, noen som vet om en?

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8    9  


Diskuter kviser eller akne

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere