Kviser - kommentarer side 11.

Fortsettelse av kommentarer fra side 10 om kviser.

Anonym skrev 22. januar:

Kviser kommer av phsykiske endringer, å hormonelle endringer i kroppen. Man skal helst la kvisene gå vekk av seg selv, for både klemming å plukking kan skape framskyndelse av kvisene. Slik at det kommer flere. Det beste er å ikke tenke på dem i d hele tatt, la de være, å heller tenke på seg selv som om man ikke har kviser, da går de til slutt vekk... Hvis du ikke har særiøse hormonelle endringer i kroppen. Dette hjalp meg veldig. har bestandig irritert meg over kvisene, men da jeg prøvde å ikke tenke på dem, tenke annerledes, så gikk de faktisk bort...

ProblemHud skrev 22. januar:

Gå til hudpleier å få dyprens av ansiktet.. Hjalp! Grønnleier er også godt for uren hud..

Erfaren skrev 22. januar:

Det beste er å gå til en hudpleier som kan få klemt ut urenhetene og så klart rense ansiktet hver dag. Hvis det er så ille at ikke hudpleieren kan gjøre noe blir man anbefalt å dra til lege. Men hvis man er plaget av kviser vil jeg anbefale å gå til en hudpleier. Har selv vært plaget av kviser, men etter et par behandlinger og rensing hjemme har huden min blitt KJENMPE fin:) LOVER:)

Jente skrev 22. januar:

hei! kjøp noe som heter basiron på apoteket, det hjelper viss du bruker det sånn som de står på pakningen! :)

Krautch skrev 22. januar:

Ser ut til og funka, ja =)

Krissi skrev 22. januar:

Tips: Rens ansiktet med en ansikts såpe om morgene å så smør på med alover før og la det tørke inn før su smører på med fuktihets krem. Og rens ansiktet om kvelden å så ta på en kvise krem du får kjøpt på apoteket! Dette hjelper og når du har latt dette bli en vane så ser annsikete mye berde ut! Jeg lover! Har selv slitt me kviser i 3 år!

Anonym skrev 22. januar:

Har du mange kviser, som plager deg ? Gå til legen, få deg en kur som heter Roaccutan. Jeg gjorde det. Det funket som bare det! :)

Jente 14 skrev 22. januar:

Jeg får lett kviser i panna hvis jeg ikke renser huden hver kveld og drikker mye vann.. hvis jeg gjør det så kan jeg godt spise godteri og drikke melk og alt det der:)

:P skrev 22. januar:

Jeg har også hørt at å ta tannkrem på kvisene skal være bra ;)

Meg skrev 22. januar:

Har en del kviser jeg å. . men ikke så mye som før. . .prøvd masse rart. . .men fant ut at en fet fuktighetskrem hjalp. . har ikke så mye nå lenger. .

JJAP skrev 22. januar:

Dette må prøvest ut, spørs bare om det virker da...

Nico skrev 22. januar:

det beste er å ha tankrem på kvisene det gjør selv jeg og de blir ganske fort borte.

Jente 13 skrev 22. januar:

Jeg har hatt kviser i 2 år ca. er kjempe lei det. noen som kan komme med forslag med en god fuktighetskrem?

Hehe.. skrev 22. januar:

Jeg hadde mange kviser, og så brukte jeg Basiron som blir kjøpt på apoteket, og funker helt fett! Anbefaler det, det blir bedre over natten. Så var det en tid, jeg klorte utrolig masse på kvisene.. og nå er det fullt av arr. Det er ikke så mye vits i og bruke Basironen lenger, for den funker jo bare mot kvisene. Jeg har hatt disse arrene i snart 4 måneder! Og det ser ut som kviser, bare knept nede liksom. Ser utrolig stygt ut, og du ser det godt! Nesten helt rød i trynet. Før når jeg klorte på kvisene, ble det helt fint etterpå, men nå går ikke arrene vekk! Og jeg aner ikke hva jeg kan bruke :| Noen sier jeg bare skal vente på att det har grodd. Men, det gror jo ikke.. Noen råd? :)

Hallooo :) skrev 22. januar:

Jeg har veldig masse kviser :S Det irriterer meg sykt ! Bruker en slags "salve/krem", den er flytende, og ligner litt på melk xD Den hjelper ikke så mye, men huden føler seg liksom mye renere på en måte :) Vet ikke hva den heter, men den er i en hvis flaske. Noen som har veldig gode tips eller ? Trenger det SYKT MYE !!!!!!

Ida skrev 22. januar:

Ta E-vitamin hver dag, er utrolig bra for huden! PRØV DET!!

Jenten skrev 22. januar:

Det funker kanskje, men ett råd til alle er å ikk overdrive det. For når huden blir veldig tørret ut tror den at det er mangel på væske og starter da og produsere masse for og "reparere" huden og da får man masse kviser. Erfart ;)

Ichline skrev 22. januar:

Det skal jeg gjøre vis jeg før kviser en gang!! mange i familien min har hatt det så.. =(

Morradi14 skrev 22. januar:

Jeg har veldig mange kviser. Spesielt i ansiktet å på ryggen. For 2 dager siden begynte jeg med noe. Jeg vaska ansiktet i så varmt vann som jeg tålte, så smurte jeg inn ansiktet godt med en slags alovera rensekrem(ikke tørk av vannet, huden skal være fuktig når du smører på). Den skal vaskes bort etter jeg har gnidd den ordentlig inn (så det skummer i ansiktet). Etterpå brukte jeg sink-salve i de områdene i ansiktet der jeg har mest kviser! Dette funker! jeg har merka det allerede nå etter 2 dager. Men hvis det ikke funker på deg, gå til legen å få resept på en tablett-kur. Den skal visst være veldig bra etter det jeg har hørt;)

Meghehe skrev 22. januar:

Dette må jeg prøve ;) er heldigvis heldig og ikke plaget emd kviser;) får selfølgelgi 1 en gang i blandt. men, men... jeg pleier å rense huden min godt på kvelden, og bruke masse fuktigshetskrem. drikke mye vann, og være sunn=) bare holde huden frisk og sunn, og vaske meg ofte, først med kaldt vann, så det varmt!

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...