Kviser - kommentarer side 4.

Fortsettelse av kommentarer fra side 3 om kviser.

Kvisejenta skrev:

Er det noen som har prøvd dette? Kommer det flere kviser eller fungerer dette?

Anna skrev:

Jeg har akuratt gjort dette, og håper virkelig det virker.

:S skrev:

Jeg har på meg tannkrem nå jeg merker at den blir mindre på 4 timer. Håper den går vekk fordi på mandag må jeg jo sjekke opp gutter :P Nei da jeg bare tuller ; )

TV titter skrev:

Hmm, for noen dager siden leste jeg en bok hvor det stod at man faktisk ikke får kviser ved å spise chips og sjokolade, men det er noe som kommer av seg selv. Er selv plaget av kviser, men nå kan jeg i hvert fall kose meg med god samvittighet. He he

Gjest skrev:

Kommentar til det at sminke absolutt ikke hjelper mot kviser: Feil, det finnes concealere og foundation som har uttørkende effekt på talg og smuss, og man kan derfor bli kvitt de saftigste kviser ved hjelp av sminke.

Refsus skrev:

Tror folk må slutte å komme med absolutte anbefalinger hvis de ikke har utdanning og flere års erfaring jobbmessig. Tenk hvis et av rådene blir til ødelagt hud. Åssen skal jeg får tatt igjen når alle som skriver her er anonyme?

Per-Kjetil skrev:

Årsakene og behandlingsmetoder er forsjellige fra person til person. Alle er forsjellige, med forsjellige hudtyper. Kontakt en lege og spør etter en spesifik behandlingsmetode. Jeg ble anbefalt en salve, og den funker bare bra. Er snart kvitt alle kvisene.

Gjest skrev:

Har slitt med acne fra 22 år til 27, alle sammen: DRA TIL LEGE! Har prøvd det meste på markedet, alt fra tannkrem til basiron og dyre produkter fra parfymeri. Ingenting har virket. Jeg har brukt riktige kremer uten olje i. Altså vannbaserte produkter ment for komplisert hud. Jeg valgte til slutt å dra til legen. Ett legebesøk var det som skulle til. Fikk resept på en medisin som jeg smører på hver morgen etter at jeg har rengjort huden med sebamed dyptvirkende ansiktskum, latt det virke i 5 min. Deretter smører jeg meg med sebamed fuktighetsbevarende antikvisegel. Om kvelden smører jeg meg inn med skinoren krem som jeg også har fått på resept etter samme prosess som om morningen. Nå har jeg ingen kviser. Sorte prikker er også på vei bort. Anbefaler dette på det strekeste. Tro meg, dette vet jeg ALT om.

:) skrev:

Når du tørker ut huden vil kvisene komme tilbake etterhvert. Oftre verre enn før. Jeg er dritlei kviser og dyre kremer som ikke funker. Er hærlig med en sånn side som ikke på død og liv har et produkt å selge.

Chilli skrev:

Jeg er 30 år og har PCO (polycystisk ovariesyndrom), dette medfører en del kviseplager. Jeg begynte med alge og tea tree produkter fra Body Shop for 11 år siden og har i dag sjeldent antydning til kviser. Hvis jeg går en uke og to uten å bruke disse produktene popper kvisene frem. Jeg vasker ansiktet med algesåpe hver dag i dusjen og bruker tea tree rensevann om kvelden. Skulle jeg en sjelden gang få en kvise og to smører jeg på tea tree olje og etter en dag og to er kvisen borte. Produktene er veldig drøye så det går lenge mellom hver gang du må kjøpe. Verdt hver eneste krone for min del.

Gunn Ida skrev:

FirstPrice tannkrem fungerer flott som kvise fjerner. Merker du att du får kviser er det lurt og smøre inn ansiktet med denne tannkremen om kvelden, skyll den av om morgenen, og etter en ukes tid vil du se betydelig forskjell.

Jeg skrev:

Kan skrive under på at proactiv hjelper, anbefaler det på det sterkeste!

Rosa panter skrev:

Jeg har også kviser på ryggen og mellom brystene, men de går bort når de går bort i ansiktet

Lina skrev:

Jennifer Lopez heite tips (i følge KK i allefall) er å smøre litt tannkrem på kvisene, da tørker de inn.

Meeg skrev:

Hjelp, jeg har fått 3 kviser på kinnet mitt. Dette er de første jeg har hatt på 2 år. Jeg har prøvd en kvise krem/salve i 2 dager men den bare svir. Jeg spiser ikke mye godterier og drikker ikke mye brus osv. Så jeg syns det er litt rart at jeg sånn plutselig skulle få kviser. Det er veldig ubehagelig og ha de. Jeg har helller ikke noe jeg kan dekke de med, for jeg vil helst ikke bruke pudder på kvisene. Det eneste jeg kan bruke er håret som kan dekke. Vær så snill og hjelp meg.

Lille my skrev:

Kviser har jo ikke noe med mat og gjøre da.

Mats skrev:

Jeg vasker anisktet mitt nøye med vann, men får fremdeles kviser. Problemet er at jeg hele tiden trener, slik at jeg ikke har får brukt kremer i ansiktet, siden jeg svetter. Er det noen spesielle kurer som er effektive?

Haigen skrev:

Hei, kan noen gi noen forslag på hva fet-mat er? Aner ikke hva det er.

Anonym skrev:

Hei! Jeg er 13 år, og har vært svært plaget med kviser i snart 2 år. Jeg har prøvd masse kjerringråd uten hell, og medisin fra apoteket, det virker litt. Men det beste mot kviser har jeg hørt, er tannkrem. Jeg prøvde det selv, etter å ha lest mange steder at det skal være veldig effektivt. Det var det virkelig. Ta på et tynt lag med tannkrem før du legger deg hver dag, i ca en uke, nesten garantert er alle kvisene borte. Endelig er i hvert fall jeg kvisefri :)

Jazzy skrev:

Er det noen her som har prøvd? Virket det?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...