Kviser - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om kviser.

Per olsen skrev:

Dersom du har problemer med kviser, kontakt lege.D et fins mange kremmer som kan hjelpe deg, bruk dette kvar dag og du vil merke STOR forandring. Keg har erfaring.

Reke skrev:

Prøv noe uparfymert! Jeg har Vichy Normaderm, den funker, men anbefaler den ikke, siden den er parfymert. Har du åpne sår, osv, etter kvisene som du har klemt ut, er det ikke bra med parfyme. Jeg har tenkt å kjøpe meg noe annet på apoteket tror jeg.

Maiken skrev:

Får prøve og se.

Erfaren innenfor kviseproblemer skrev:

Bla bla bla, blir lei av folk som ber andre om unngå melk, ost osv. Noen kviser må man bare godta, om man virkelig har det fælt kan man kontakte en hudlege. For de som ikke har problemer med dem, men allikevel ville ungått dem anbefaler jeg: Drikke mye vann (to 1/2 flasker om dagen)Trene regelmessig. Være ute, og husk krem om det er kulde/sol. Rens huden om morgene og kveldene. Ikke overdriv! Spis den mengden næring du trenger til din alder. Godis en gang i uka. Sov minst 7 1/2 time. Få det psykiske på topp, sjelen må være glad. Godt humør;)

Maddi skrev:

Vet ikke hvem jeg skal høre på her, jeg, men vet det hjelper å drikke vann.

Nancy skrev:

Jeg skal prøve dette, det høres litt rart ut, men skal prøve

Anonym skrev:

Dette virker jo. Jeg hadde 61 kviser og jeg prøvde dette i en uke og nå har jeg ingen. Tusen takk!

Anonym skrev:

funker garantert ikke

Mac skrev:

Det kan kanskje ha litt å gjøre med kosthold, men det tar i såfall bare bølgetoppene. Det har med hormoner å gjøre først og fremst. Folk sier at de får kviser når de går gravide pga hormonbalansen er ute av normal gange, men jeg som alltid har hatt mye uren hud har aldri hatt så fin hud som da jeg gikk gravid. Med en gang mensen kom tilbake etter svangerskapet kom kvisene igjen.

Anonym skrev:

jeg har prøvd dette ca. 4-5 netter nå, og kan hende det funker, men huden blir grosalt tørr. Kvisene har ikke dratt bort enda.

Sillar skrev:

Hvis ikke potetmel eller tannkrem funker..så rens huden med et renseprodukt som heter md formulaitions facial cleanser og etter det smører du hele ansiktet fult av alovera! det funker! merka forskjell etter et par dager!

Anonymus skrev:

går det ann med annen mel også?

MegSelv skrev:

Jeg prøvde potetmel fra i går til i dag, ser forskjell allerede . Det funker folkens, I allefall på meg ! lykke til !.

Karoline skrev:

Det virket på meg, kvisene var vekke etter tre dager. jeg såv med en klyse med potetmel og så tog jeg bandasjeteip over det :P

Gjest skrev:

Men hvis man skal sove med potetmel i ansiktet, vil ikke det falle av i løpet av natten? Jeg ligger ikke rolig om natten for å si det sånn.

ZB skrev:

Jeg skal fortelle dere noe veldig enkelt og greit, det er aldri bevist at mat, røyk, alkohol og godterier er problemet til kviser.. Jeg har hele livet hatt masse kviser på hake, nakke, skuldrer og rompe.. Jeg har ikke hatt noe sunn livstil heller men jeg trengte ikke forandre på hva jeg spiste.. Skal fortelle dere hva jeg pleier, jeg tar enkelt og greit og vasker ansiktet mitt med lunket vann for å åpne porene så tar jeg kaldt vann for å lukke dem igjen hver morgen og kveld.. jeg røyker masse om dagen, spiser godterier hverdag og jeg drikker nesten ikke noe annet enn brus, jeg har ikke hatt kvise problemer siden.. og til dere som sliter med kviser i nakke og sånn.. jeg annbefaler at dere vasker håret oftere for det er som regel håret som gjør at du får kviser der bak. hvis du har langt hår i så fall. og det som er viktigste i prosessen på å bli kvitt kviser ikke tenk på det hele tiden for stress er det som er størst grunn til at 65% av normenn sliter med kviser... Kun vann og posetiv tanke gang hjelper..

Kvisemannen skrev:

vask huden, og ligg unna fet mat, og dusj etter trening.. bruk såpe i ansiktet.

Blackcruiser skrev:

tja dette må jeg prøve^^

Vilde skrev:

Jeg håper det funker, for jeg er i begynnelsen av puberteten, og det er ikke no morsomt å våkne, se seg i speile å oppdage en stor malingsflekk(kvise)! Det gjorde jeg, men virker dette på ryggen eller andre steder på kroppen også?

Heldigivs ferdig skrev:

Jeg har også slitt med kviser i mange år, det har forårsaket store sosiale problemer og jeg turte ikke ut i sola på mange mange somre. Jeg har prøvd ALT mulig rart, vært hos mange hudleger og tatt laserbehadling - ingenting så ut til å funke. Problemetlå nok helst i at jeg var så flau over det at jeg dekket til ansiktet mitt med dekk kremer hver eneste dag. Løsningen var faktisk ganske enkel, i oktober 07 begynte jeg på Vichy Normaderm, er en rense gel, en tonic og en dagkrem som brukes hver dag pluss en peeling som brukes en gang i uken, samlet pris på dette er ca 700 kr men er veldig drøyt i bruk, holder i ca 3 måneder. Alt er å få kjøpt på de fleste apotek. Dessuten har jeg byttet ut dekkkremene mine med i.d. Bare escentuals foundation som er pudder som dekker som en dekkkrem men inneholder KUN mineraler og er så ren at du kan sove med den, den tetter ikke til porene, men hjelper til å forebygge urenheter - dette fås kjøpt på hudpleie - 415 kr for en boks som holder i nesten et halvt år :D Fra oktober til jul mistet jeg alle kvisene mine, rødheten er vekke, porene er blitt mye mindre og hele livet mitt er blitt lettere. Anbefaler dette til alle dere som sliter! ;)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...