Kviser - kommentarer side 6.

Fortsettelse av kommentarer fra side 5 om kviser.

Erfaren innenfor kviseproblemer skrev 16. mars:

Bla bla bla, blir lei av folk som ber andre om unngå melk, ost osv. Noen kviser må man bare godta, om man virkelig har det fælt kan man kontakte en hudlege. For de som ikke har problemer med dem, men allikevel ville ungått dem anbefaler jeg: Drikke mye vann (to 1/2 flasker om dagen)Trene regelmessig. Være ute, og husk krem om det er kulde/sol. Rens huden om morgene og kveldene. Ikke overdriv! Spis den mengden næring du trenger til din alder. Godis en gang i uka. Sov minst 7 1/2 time. Få det psykiske på topp, sjelen må være glad. Godt humør;)

Maddi skrev 12. mars:

Vet ikke hvem jeg skal høre på her, jeg, men vet det hjelper å drikke vann.

Nancy skrev 21. februar:

Jeg skal prøve dette, det høres litt rart ut, men skal prøve

Anonym skrev 18. februar:

Dette virker jo. Jeg hadde 61 kviser og jeg prøvde dette i en uke og nå har jeg ingen. Tusen takk!

Anonym skrev 07. februar:

funker garantert ikke

Mac skrev 30. januar:

Det kan kanskje ha litt å gjøre med kosthold, men det tar i såfall bare bølgetoppene. Det har med hormoner å gjøre først og fremst. Folk sier at de får kviser når de går gravide pga hormonbalansen er ute av normal gange, men jeg som alltid har hatt mye uren hud har aldri hatt så fin hud som da jeg gikk gravid. Med en gang mensen kom tilbake etter svangerskapet kom kvisene igjen.

Anonym skrev 27. januar:

jeg har prøvd dette ca. 4-5 netter nå, og kan hende det funker, men huden blir grosalt tørr. Kvisene har ikke dratt bort enda.

Sillar skrev 25. januar:

Hvis ikke potetmel eller tannkrem funker..så rens huden med et renseprodukt som heter md formulaitions facial cleanser og etter det smører du hele ansiktet fult av alovera! det funker! merka forskjell etter et par dager!

Anonymus skrev 25. januar:

går det ann med annen mel også?

MegSelv skrev 24. januar:

Jeg prøvde potetmel fra i går til i dag, ser forskjell allerede . Det funker folkens, I allefall på meg ! lykke til !.

Karoline skrev 24. januar:

Det virket på meg, kvisene var vekke etter tre dager. jeg såv med en klyse med potetmel og så tog jeg bandasjeteip over det :P

Gjest skrev 23. januar:

Men hvis man skal sove med potetmel i ansiktet, vil ikke det falle av i løpet av natten? Jeg ligger ikke rolig om natten for å si det sånn.

ZB skrev 23. januar:

Jeg skal fortelle dere noe veldig enkelt og greit, det er aldri bevist at mat, røyk, alkohol og godterier er problemet til kviser.. Jeg har hele livet hatt masse kviser på hake, nakke, skuldrer og rompe.. Jeg har ikke hatt noe sunn livstil heller men jeg trengte ikke forandre på hva jeg spiste.. Skal fortelle dere hva jeg pleier, jeg tar enkelt og greit og vasker ansiktet mitt med lunket vann for å åpne porene så tar jeg kaldt vann for å lukke dem igjen hver morgen og kveld.. jeg røyker masse om dagen, spiser godterier hverdag og jeg drikker nesten ikke noe annet enn brus, jeg har ikke hatt kvise problemer siden.. og til dere som sliter med kviser i nakke og sånn.. jeg annbefaler at dere vasker håret oftere for det er som regel håret som gjør at du får kviser der bak. hvis du har langt hår i så fall. og det som er viktigste i prosessen på å bli kvitt kviser ikke tenk på det hele tiden for stress er det som er størst grunn til at 65% av normenn sliter med kviser... Kun vann og posetiv tanke gang hjelper..

Kvisemannen skrev 23. januar:

vask huden, og ligg unna fet mat, og dusj etter trening.. bruk såpe i ansiktet.

Blackcruiser skrev 22. januar:

tja dette må jeg prøve^^

Vilde skrev 22. januar:

Jeg håper det funker, for jeg er i begynnelsen av puberteten, og det er ikke no morsomt å våkne, se seg i speile å oppdage en stor malingsflekk(kvise)! Det gjorde jeg, men virker dette på ryggen eller andre steder på kroppen også?

Heldigivs ferdig skrev 22. januar:

Jeg har også slitt med kviser i mange år, det har forårsaket store sosiale problemer og jeg turte ikke ut i sola på mange mange somre. Jeg har prøvd ALT mulig rart, vært hos mange hudleger og tatt laserbehadling - ingenting så ut til å funke. Problemetlå nok helst i at jeg var så flau over det at jeg dekket til ansiktet mitt med dekk kremer hver eneste dag. Løsningen var faktisk ganske enkel, i oktober 07 begynte jeg på Vichy Normaderm, er en rense gel, en tonic og en dagkrem som brukes hver dag pluss en peeling som brukes en gang i uken, samlet pris på dette er ca 700 kr men er veldig drøyt i bruk, holder i ca 3 måneder. Alt er å få kjøpt på de fleste apotek. Dessuten har jeg byttet ut dekkkremene mine med i.d. Bare escentuals foundation som er pudder som dekker som en dekkkrem men inneholder KUN mineraler og er så ren at du kan sove med den, den tetter ikke til porene, men hjelper til å forebygge urenheter - dette fås kjøpt på hudpleie - 415 kr for en boks som holder i nesten et halvt år :D Fra oktober til jul mistet jeg alle kvisene mine, rødheten er vekke, porene er blitt mye mindre og hele livet mitt er blitt lettere. Anbefaler dette til alle dere som sliter! ;)

Gutt 16 skrev 22. januar:

håper det funker ;) har prøvd nesten alle hudpleie produkter å ingen fungerer ;(

Tuborg skrev 22. januar:

tannkrem tror jeg funker litt mot kviser:P

S. skrev 22. januar:

Kosthold har INGENTING med kviser å gjøre. Spis så mye sjokolade, chips, brus og kjøtt du orker.. Men oppgaven din er å holde deg i form om du eter dette dax] Jeg har slitt med kviser veldig lenge nå, og gått på ekstremt masse rart for å forebygge, men ingenting har hjulpet.. HELT til en dag da jeg rota litt på badet, og fann frem en Alovera Gél. Som dere sikkert vet, hjelper Alovera mot sår og irriterte områder, så jeg testet det med en gang.. Og JA! Det funka! Her er da min prosess som har hjulpet meg mye; Når du våkner, ta en god dusj! (Jeg dusjer hver dag) Om du er jente, fjern sminken etter dusjen! Da får du vekk alt! Så smører du på alovera-gélen mens huden fortsatt er varm, og kler på deg, så den får trukket seg skikkelig inn i huden! Så kan du begynne å evt. sminke deg;D

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...