Kviser - kommentarer side 12.

Fortsettelse av kommentarer fra side 11 om kviser.

Meg ; D skrev 22. januar:

Dette må jeg prøve! : )

Gangsta! skrev 22. januar:

lets try the potetmel in the ansikt:)

Anonym skrev 22. januar:

Tr0r ikke de funker. Jeg har vert plaget med kviser og uren hud i noen år nå, og har prøvd de meste.. Så jeg gikk til slutt til legen og fikk noen røde tabeletter og en krem ( husker ikke hva dem heter, men dem hunket hvertfall ikke ). Jeg ble dårlig av tabelettene, så jeg sluttet med dem og kremen. For ett år siden var jeg med en annen hudlege og fikk en ny krem som heter differin. Den funket kjempe bra og kvisene forsvinner etter 2-3 dager. Men de kom alltid nye kviser og det er nesten ikke noe mer igjenn av kremen, så nå renser jeg huden med pyresept hver kveld etter jeg fjerner sminken med fuktighetskrem i stede for sminkefjerner og jeg har blitt mye, mye bedre. :D Har ikke kviser lengre nå =)

VELL skrev 22. januar:

Jeg var hos en hudspesialist i drammen, han ga meg tetracyclin før han ville gi meg noe sterkere, disse pillene spiser du hverdag i noen måneder også hjelper det sakte men sikkert.. Jeg spurte han også om det var noen spesiel type mat jeg burde spise/holde meg unna, da lo han å sa at jeg kunne spise akkuratt det jeg hadde lyst på fordi det hadde ingen effekt uansett.. Eneste var alkohol som gjør ett eller annet med hormonene sånn at du får mer kviser, men så fort du er edru igjen og det har gått to-tre dager så er du tilbake der du var

Anonym skrev 22. januar:

skal man rense ansiktet først?

Helene skrev 22. januar:

Å gå på antiobiotika høres ikke bra ut og så ille er ikke mitt tilfelle i så fall, men sliter med mye kviser og jeg plukker på dem slik at de blir sår, men ellers hvis man skal kjøpe krem for huden og kviser kontakt lege eller gå på apoteket, og ikke andre steder.

;D skrev 22. januar:

Til deg som sa at din sønn har prøvd solarium uten noen effekt; Sol hjelper ikke i det hele tatt! Det bare tetter til kvisene;) Kjøp "Stop" til ham;)

Anonym skrev 22. januar:

emh..du får jo arr når du fjerner kviser på "unaturlig" måte da!

Gutt 16 skrev 22. januar:

Å tørke ut kviser er å risikere å få kviser og stygg hud senere i livet... man må bruke fuktighets krem, så alt kommer ut så må du rense huden vær dag, clearasil ineholder alkohol som heller ikke er bra for huden.!

Anonym skrev 22. januar:

solarium funker som fjell!

Tea skrev 22. januar:

HeiHeI! Sorry for å måtte svikte dere, men det er lite sannsynelig at dette funker. Jeg har selv prøvd alle typer kjerringråd (Og dette) Men det funker ikke. Derfor gikk jeg til legen, og prøvde først produktet Basiron. det fungerer veldig bra etter 6-8 uker. Men nr jeg gikk tom for Basiron, ville jeg prøve noe annet. Jeg har nå fått resept på Basiron- shower gel, Og en nattkrem og en dagkrem. Dette fungerer fantastisk!

Mmm skrev 22. januar:

hvordan mat man spiser har ikke noe effekt på huden.. når man spiser junkfood å godteri så får man mer kviser er bare tull!!

;P skrev 22. januar:

Hva funker best på kviser?

Mei skrev 22. januar:

Mormoren min bruker det å har stor tro på det å prøver å få meg til å gjøre det samme, hehe kansje jeg burde prøve.

Gutt 26 skrev 22. januar:

Jeg har vært mye plaget med kviser, etter jeg begynte med shine helsekost og velværeprodukter har det blitt mye bedre. For å bli kvitt hudproblemer er det viktig å få renset kroppen innenfra, til dette har vi multichi og livex som er energidrikk og utrensning. På huden bruker jeg shine Hudpleieprodukter som ikke inneholder mineraloljer.

Anonym skrev 22. januar:

Tannkrem! Den tørker også huden ganske bra!

Helene skrev 22. januar:

Hva er potetmel ? er det samme som vanelig mel?

Mora skrev 22. januar:

Detta funker fett ;)

Kviserpåmeg.. :P skrev 22. januar:

Jeg har litt kviser som jeg hater så utroligmasse, så dette skal jeg prøve ;) Hørtes veldig logiskt ut syntes jeg, jeg har mekret at værtfall jeg får mer kviser av CHIPS, så spiser du chips i helga, merker du det lett etterhvert at nå har du spist noe som påvirker kviser, jeg har også prøvd en krem fra aboteket som virket kjempe bra! den er hvit med litt oransje på, kan ikke huske hva den heter.. Men ihvertfall, lykke til med fjerninga dere som er som meg! ;)

Anonym skrev 22. januar:

Har funnet et proidukt som fungerer utmerket for meg.. Det kalles "tea tree oil" smører det på et område med kviser, og får ikke kviser på samme sted igjen

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...