Kviser - kommentarer side 12.

Fortsettelse av kommentarer fra side 11 om kviser.

Morradi14 skrev:

Jeg har veldig mange kviser. Spesielt i ansiktet å på ryggen. For 2 dager siden begynte jeg med noe. Jeg vaska ansiktet i så varmt vann som jeg tålte, så smurte jeg inn ansiktet godt med en slags alovera rensekrem(ikke tørk av vannet, huden skal være fuktig når du smører på). Den skal vaskes bort etter jeg har gnidd den ordentlig inn (så det skummer i ansiktet). Etterpå brukte jeg sink-salve i de områdene i ansiktet der jeg har mest kviser! Dette funker! jeg har merka det allerede nå etter 2 dager. Men hvis det ikke funker på deg, gå til legen å få resept på en tablett-kur. Den skal visst være veldig bra etter det jeg har hørt;)

Meghehe skrev:

Dette må jeg prøve ;) er heldigvis heldig og ikke plaget emd kviser;) får selfølgelgi 1 en gang i blandt. men, men... jeg pleier å rense huden min godt på kvelden, og bruke masse fuktigshetskrem. drikke mye vann, og være sunn=) bare holde huden frisk og sunn, og vaske meg ofte, først med kaldt vann, så det varmt!

Meg ; D skrev:

Dette må jeg prøve! : )

Gangsta! skrev:

lets try the potetmel in the ansikt:)

Anonym skrev:

Tr0r ikke de funker. Jeg har vert plaget med kviser og uren hud i noen år nå, og har prøvd de meste.. Så jeg gikk til slutt til legen og fikk noen røde tabeletter og en krem ( husker ikke hva dem heter, men dem hunket hvertfall ikke ). Jeg ble dårlig av tabelettene, så jeg sluttet med dem og kremen. For ett år siden var jeg med en annen hudlege og fikk en ny krem som heter differin. Den funket kjempe bra og kvisene forsvinner etter 2-3 dager. Men de kom alltid nye kviser og det er nesten ikke noe mer igjenn av kremen, så nå renser jeg huden med pyresept hver kveld etter jeg fjerner sminken med fuktighetskrem i stede for sminkefjerner og jeg har blitt mye, mye bedre. :D Har ikke kviser lengre nå =)

VELL skrev:

Jeg var hos en hudspesialist i drammen, han ga meg tetracyclin før han ville gi meg noe sterkere, disse pillene spiser du hverdag i noen måneder også hjelper det sakte men sikkert.. Jeg spurte han også om det var noen spesiel type mat jeg burde spise/holde meg unna, da lo han å sa at jeg kunne spise akkuratt det jeg hadde lyst på fordi det hadde ingen effekt uansett.. Eneste var alkohol som gjør ett eller annet med hormonene sånn at du får mer kviser, men så fort du er edru igjen og det har gått to-tre dager så er du tilbake der du var

Anonym skrev:

skal man rense ansiktet først?

Helene skrev:

Å gå på antiobiotika høres ikke bra ut og så ille er ikke mitt tilfelle i så fall, men sliter med mye kviser og jeg plukker på dem slik at de blir sår, men ellers hvis man skal kjøpe krem for huden og kviser kontakt lege eller gå på apoteket, og ikke andre steder.

;D skrev:

Til deg som sa at din sønn har prøvd solarium uten noen effekt; Sol hjelper ikke i det hele tatt! Det bare tetter til kvisene;) Kjøp "Stop" til ham;)

Anonym skrev:

emh..du får jo arr når du fjerner kviser på "unaturlig" måte da!

Gutt 16 skrev:

Å tørke ut kviser er å risikere å få kviser og stygg hud senere i livet... man må bruke fuktighets krem, så alt kommer ut så må du rense huden vær dag, clearasil ineholder alkohol som heller ikke er bra for huden.!

Anonym skrev:

solarium funker som fjell!

Tea skrev:

HeiHeI! Sorry for å måtte svikte dere, men det er lite sannsynelig at dette funker. Jeg har selv prøvd alle typer kjerringråd (Og dette) Men det funker ikke. Derfor gikk jeg til legen, og prøvde først produktet Basiron. det fungerer veldig bra etter 6-8 uker. Men nr jeg gikk tom for Basiron, ville jeg prøve noe annet. Jeg har nå fått resept på Basiron- shower gel, Og en nattkrem og en dagkrem. Dette fungerer fantastisk!

Mmm skrev:

hvordan mat man spiser har ikke noe effekt på huden.. når man spiser junkfood å godteri så får man mer kviser er bare tull!!

;P skrev:

Hva funker best på kviser?

Mei skrev:

Mormoren min bruker det å har stor tro på det å prøver å få meg til å gjøre det samme, hehe kansje jeg burde prøve.

Gutt 26 skrev:

Jeg har vært mye plaget med kviser, etter jeg begynte med shine helsekost og velværeprodukter har det blitt mye bedre. For å bli kvitt hudproblemer er det viktig å få renset kroppen innenfra, til dette har vi multichi og livex som er energidrikk og utrensning. På huden bruker jeg shine Hudpleieprodukter som ikke inneholder mineraloljer.

Anonym skrev:

Tannkrem! Den tørker også huden ganske bra!

Helene skrev:

Hva er potetmel ? er det samme som vanelig mel?

Mora skrev:

Detta funker fett ;)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...