Kviser - kommentarer side 3.

Fortsettelse av kommentarer fra side 2 om kviser.

Andrea skrev:

Jeg skal til hudlege nå, har bestilt time, og håper så innmari at jeg får en krem eller noe som faktisk virker. Er snart 13 år, så det er jo nå det er kvise-tid. Fikk kviser i 4. klasse, så jeg har hatt det en stund, i tillegg til at jeg har mest i hele klassa, og av alle vennene mine. Jeg har gått veldig lei av det nå.

Iben skrev:

Mitt tips er å vaske fjeset med rensevann eller såpe hver morgen og kveld og ta enten på alovera eller en billlig krem som fås kjøpt på apoteket etter du har skylt fjeset. Jeg garanterer deg at det vil virke. Hvis man ikke gidder å bruke penger på krem kan man også ta litt fuktighetskrem fra moren eller søstra di. Men husk ikke følg alle tips for da får huden din for mye, så la et tips få litt tid og hvis det ikke virker så ta en pause og så kan du eventuelt begynne på en ny metode.

Pia skrev:

Jeg er plaget med kviser men mitt tips er å smøre på: Idomin salva som det står på tuben. Den er svensk men fåes kjøpt på alle butikker i sverige.

Pernille skrev:

Jeg håper det virker, for jeg vil virkelig bli kvitt kvisene.

Kveg skrev:

Haha, dette er det dummeste du kan gjøre, ved og tette igjen porene me potetmel. Det vil gjøre stort værre vil jeg tro.

Madde skrev:

Jeg har en del nupper, ikke kviser. Jeg synes dette er kjempe irriterende. Noen gode tips for nupper?

Hoan skrev:

Hei, jeg er en jente på 16 år som har hatt kviser siden 5 klasse. Jeg har kviser over hele ansiktet og de vil ikke bort. Har prøvd tannkrem og det funker ikke, det bare svir. Jeg vil gjerne ha noen råd som funker. (Jeg spiser egentlig ganske mye usunt, men var en tid jeg sluttet med dette og kvisene gikk ikke bort). Tusen takk på forhånd.

Voksen. skrev:

Hei. Jeg er en voksen jente som har vært plaget av kviser i alle år. Men da jeg sluttet med melk og gluten pga andre plager, forsvant også kvisene. Skikkelig bonus.

Sondre sundrønning. skrev:

For å fjærne ardannelse i huden vil jeg anbefale Decleor Gel Prolagene. Det tar tid, men det funker.

Sondre Sundrønning skrev:

Jeg kan anbefale på det sterkeste å bruke skikkelig fuktighetskrem dvs en som er masse vann i f.eks Decleor Hydra Flora eller Eucerin Hydro Balance. Eucerin sin krem er billig og fås kjøpt på apoteket, Decleor sin krem ligge på rundt 500 kr. For å få vekk kvisene kan jeg anbefale MD Formulation Facial Creanes som skal rense huden, deretter så tar du på en krem som heter MD Formulation Reneval complex. Reneval complex tørker ut huden, så det er veldig viktig å bruke en god fuktighetskrem. Dette er ikke en billig løsning, men for de fleste vil det være verdt det. Det kan også være lurt å gå til hudpleier å få en dyprens. Hudlege vil bare gi medikamenter som ikke gir så mye effekt.

May skrev:

Hei, alle tipsene står jo hulter til bulter her. Mine tips er:

Lykke til

Kristine skrev:

Prøv grønn te! Jeg sliter også med kviser og dette med grønn te er noe jeg fant på selv så vet ikke helt om jeg kan kalle det er kjerringråd, men. Hvis du har lagd deg grønn te, klipp istykker den brukte teposen å legg innholdet på kvisa. Ha det der et kvarter, det funker supert.

Sara skrev:

Jeg er en jente på 16 år, som har stor mengde med kviser. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt de? Helst svar fra en lege.

Emi skrev:

T0 råd: Ikke spis så mye sukker, og drikk masse vann som renser kroppen. Du er hva du spiser.

Lene skrev:

Heisann! Det er ikke lurt å prøve dette tipset. Det beste er å kjøpe kvise midler som virker, på apoteket. Som f.eks : Basiron, Vichy, Sebamed osv. Du synes sikkert at huden din ser fin ut, ved å tørke ut huden. Selv om det funker, så ikke gjør det. Huden blir stygg innenfra, og det irriterer huden innenfra og produserer enda mere talg.

Kl skrev:

Jeg er kjempeplaget med kviser og byller som jeg kaller det. De er store, vonde og ikke minst stygge. Jeg trenger noen skikkelige gode råd for å bli kvitt dette, også for å få opp selvtillitten. Dette er fælt.

Mhm skrev:

Kjøp basiron på apoteket, jeg har nesten prøvd alt og basiron er det eneste som har gitt gode resultater. Det værste du kan gjøre er å gjøre for mye med huden din da blir den sår og irritert. Du må ikke vaske huden med såpe, tro meg, da får du dobbelt så mange kviser. Drikk mye vann og vask fjeset hver dag uansett om du bruker foundation eller ikke. Og husk du får ikke kviser av å spise ost, chips eller alt annet bullshit folk sier. Det er hvor renslig du er, og alle har forskjellig hudtype og andre får fler kviser enn andre. Sånn er det bare. Men som jeg sa, skaff deg Basiron. Det selges reseptfritt på apoteket.

Kalle skrev:

Jeg har hørt at det er mange som anbefaler å drikke vann. Jeg har begynt å drikke ganske mye vann nå uten å ha veldig mange kviser. Det har desverre bare gått værre. Mange flere kviser, men små. Vil dette bare være de første ukene ved at det blir en rensing. Har aldri ellers drukket mye vann.

Anonym skrev:

Hei alle sammen, dette rådet funker. Jeg prøvde det en gang og da jeg våknet var den kvisen som jeg tok det på borte.

Smart skrev:

Hei, alle dyre hudpleie produkter dere smører med, er tull. Disse firmaene som produserer alt dette, er en kynisk bransje som er ute etter penger. De lover vinduderingredienser som skal rense på dybden. Men kviser må behandles innenfra, ikke utenfra. Hudens oppbygning er ganske komplisert og ingen hudpleieserier klarer å rense huden fra innsiden. Det beste du kan gjøre for huden er å bruke en mild, mild såpe som tar vekk sminke, vaske med varmt og så kaldt vann, og en god mild fuktighetskrem med vitamin C. En sånn krem kan du få tak i billig på apoteket. Det er ingen kremer som kan fjerne hudens ytterste skavanker, den kan bare bevare fukten i hudens naturlige PH balanse, slik at den ikke blir tørr og dermed produserer mer talg. Spar deg for penger ved å følge dette rådet. Huden din blir hvertfall sunn og frisk, og ikke torturert med all slags dritt en kynisk bransje har produsert bare for å tjene seg søkkrike.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...