Kviser - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om kviser.

Anonym skrev 22. januar:

Jeg fikk resept på kapsler og en gele hos hudlegen, så forskjell etter få dager! funker kjempe bra! :D

Haugesund Boy skrev 22. januar:

Dette hjelper folkens... eg var skikkeligt plaget før men nå har eg kunn få som plager meg :D

Largetussi skrev 22. januar:

ja...d e jo vært å prøve da...mn trur itj d blir så bra egentli...får da blir d som sakt my arr....mn d kannj no få ei verkning på dæm som slit me sånn mini kvisa som får kansje ikke så synelige arr...S

Me skrev 22. januar:

Jeg har perfekt hud så jeg trenger ikke dette her assa!!! Æsj så ekkelt lisom!!! aaaa kviser:S

Bb skrev 22. januar:

drikk heller 3 l vann om dagen det er bra for nyrer og du blir kvitt kviser, hudorm, og røde kinn!:)

H skrev 22. januar:

Kviser kommer av talgproduksjon å ved å tørke ut huden vil huden bare produsere mer talg, Gå heller på apoteket eller til legen får å få den beste behandlingen for deg å ditt behov. Viss man bruker en renseserie er det viktig å ha en god fuktighetskrem etter at du har renset huden, men da er det viktig å ha en uten fett..

Hud skrev 22. januar:

Har brukt tetracyclin, clearasil, basiron, differin, dalacin og mye mer. Det jeg har funnet ut er at tetracyclin, differin og dalacin fungerer. Om du er virkelig plaget med kviser, og du bruker tetracyclin, så kommer kvisene tilbake etter endt kur. Det som er med differin og dalacin er at de holder talgkjertlene i sjakk-matt! Dette er antibiotika.

Gutt 17 år (les, det kan faktisk hjelpe, gjør på meg..) skrev 22. januar:

hei, jeg har- og sliter med kviser en del, og mange folk prøver og Clerasil, SebaMed Clear Face og alle de produktene der + + noen funker kansje veldig bra på noen og andre ikke, det kommer ann på hvor mye talg huden produserer. hva jeg anbefaler, som faktisk funker er: en hudkrem som heter A-Derma avoine rehalba (en liten tube til 119 kr) den er reseptfri. og et aent legemiddel er en tabletkur som heter: Tetracycelin Arco, den er på resept, og en tablet om dagen holder (kan ikke taas med melk) spør og få den i kapsler ;) men det er en antibiotika kur, og den er litt sterk, så jeg måtte inn hos legen og ta blodprøver for og se om nyrene og leverene ikke ble svekket pga dosen... men alikevel, ikke fisle med og prøve, bedre det enn og få evig og stygge arr som jeg alerede har :( ps: når du dusjer, ikke vask ansiktet med såpe osv, vask heller lett over med vann, for den såpa bare irriterer huden, en dårlig ting. og aldrig skrubb med håndkle i huden, det forverrer bare enda mere, ta heller og klappe over.... ;)

Bolegutt:) skrev 22. januar:

er det mulig å fjerne kviser som kommer av bruk av anabole steroider? så slipper jeg å få kviser selv om jeg boler?;)

Rypa89 skrev 22. januar:

Fortell t legen om kvise problemer... eg he gått på någen kapsler så he hjelpt meg mye... fikk di av hudlege:P d råde eg adle t og få henvisning t hudlege... di hjelpe mye...

Mor skrev 22. januar:

mamma sir at æ ikke får leke me potetmel

Anonym skrev 22. januar:

Jeg tok kontakt med en hudlege. Og der fikk jeg beskjed om og begynne på tetralysal og det har funket helt fint. Kvisene gikk bort etter bare en liten stund. Så jeg vil anbefale for de som har kviser om og bruke tetralysal.

Sd skrev 22. januar:

Så mye preik d ska være rundt detta a. Å d må jeg prøve, å det må jeg prøve, å d må jeg prøve. ække såååå ille da, soss'r:P

Gutt16 =) skrev 22. januar:

har hadd et kvise problem nu i ca 2-3 år. har prøvd ut div såper og kremer på apoteket,også vært hos legen men han jor ikke stort,gikk også på tabeleter i en månde mot kviser men hjalp ikke d heller=( kviser på ryggen også, men di plage mæ ikke..har også fått arr av di og d ser ikkje serlig fint ut.noen som har et ekstremt gått tips som æ kan bruke? e dritt lei at huden i ansiket blir ødelakt..

Noen skrev 22. januar:

Hmm.. Dette må prøves ut! Bruker "Blemish stick" fra The Body shop. Den funker kjempebra mot kviser. I tilegg bruker jeg "Facial Wash" og en dekkstift fra samme butikken.

Annonym skrev 22. januar:

prøv oxo Basiron.

Kms77 skrev 22. januar:

det beste rådet jeg kan gi er å dra til hudpleier eller lege om du er skikkelig angrepet.Det kan være mange grunner til at man får kviser.En er fet hud og derav overproduksjon av talg.Noen har tørr hud eller tørre hudpartier å for å kompensere produserer huden mere talg.talg produksjonen blir ofte overdreven derfor får noen kviser av det.gå til hudpleie de ser best hva du må bruke.koster litt men dåg værdt det!!!

Cami skrev 22. januar:

Ikke bruk noe som tørker ut huden, jellefall ikke over lengre tid, det er nemlig dette som er problemet til kviser, en tørr hud eller fett hud får mye lettere kviser, den nordiske huden er nemlig ofte veldig tørr utenpå men kan være veldig fet under, noe som fører til kviser! Bruk en god fuktighetskrem, rens huden morgen og kveld, og bruk ofte peeling, 1-2 ganger i uken eller litt mer, dette helper utrolig mye, Selv arbeider jeg på parfymeri, med hudpleie produkter og rens, har selv blitt mye bedre om jeg ikke har vært så mye plaget. Prøv noe som heter "basiron" på apoteket, bruk den i 5 dager (ikke mer, da huden blir tørr og ru hvis du bruker den for lenge) og bruk en fuktighetskrem med mye fukt som er tilpasset DIN hudtype, dette kan du få hjelp med på apoteket, eller parfymeri som selger hudpleie produkter. Bruk også en stift som går spesielt PÅ kvisen. Gå også til hudpleie i ny og ne da dette hjelper mye også:) Men HUSK RENS HVER MORGEN OG KVELD! Da urenhud også skyldes dødehudceller som hoper seg opp og tetter igjen porene, som gjør at talget ikke kommer ut og vips du ahr en kvise.. En god grunn til å vaske og rense huden?;) Men for all del IKKE bruk SÅPE OG VANN, det trengs bedre skyts enn det for å ta knekken på kviser..;)

Jente 15 skrev 22. januar:

Har lest et sted at det du putter i munnen ikke kommer ut i huden... Jeg har nå spist mye godteri og ikke minst i julen og jeg fikk ikke noen kviser av det. Men jeg passer på å holde håret unna ansiktet om natten, vasker håret offte og tar så lite som mulig i ansiktet og drikker mye. Nå er jeg nesten kvise fri! Jeg har en misstanke om at D vitamin og svetting (I ansiktet) kanskje også er litt sunt for huden, vet ikke jeg, men kom hjem fra india for en månddes tid siden og det gjorde underverker! =) hehe x)

Sjokolove skrev 22. januar:

jeg har ingen kviser, så trenger ikke disse rådene

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...