Kviser - kommentarer side 9.

Fortsettelse av kommentarer fra side 8 om kviser.

Ida skrev:

bruk sånn basiron.. får det reseptfritt på apoteket for 100 kr.. DET VIRKER!! bare prøv

Nora skrev:

hm. Jeg har slitt med kviser i 3-4 år nå, og begynner å få en del arr. men nå har jeg endelig bestilt meg legetime, for å se om jeg får noe bedring. Men jeg lurte på om noen har noen smarte tips mot arr? Håper på svar

Anonym skrev:

Jeg fikk resept på kapsler og en gele hos hudlegen, så forskjell etter få dager! funker kjempe bra! :D

Haugesund Boy skrev:

Dette hjelper folkens... eg var skikkeligt plaget før men nå har eg kunn få som plager meg :D

Largetussi skrev:

ja...d e jo vært å prøve da...mn trur itj d blir så bra egentli...får da blir d som sakt my arr....mn d kannj no få ei verkning på dæm som slit me sånn mini kvisa som får kansje ikke så synelige arr...S

Me skrev:

Jeg har perfekt hud så jeg trenger ikke dette her assa!!! Æsj så ekkelt lisom!!! aaaa kviser:S

Bb skrev:

drikk heller 3 l vann om dagen det er bra for nyrer og du blir kvitt kviser, hudorm, og røde kinn!:)

H skrev:

Kviser kommer av talgproduksjon å ved å tørke ut huden vil huden bare produsere mer talg, Gå heller på apoteket eller til legen får å få den beste behandlingen for deg å ditt behov. Viss man bruker en renseserie er det viktig å ha en god fuktighetskrem etter at du har renset huden, men da er det viktig å ha en uten fett..

Hud skrev:

Har brukt tetracyclin, clearasil, basiron, differin, dalacin og mye mer. Det jeg har funnet ut er at tetracyclin, differin og dalacin fungerer. Om du er virkelig plaget med kviser, og du bruker tetracyclin, så kommer kvisene tilbake etter endt kur. Det som er med differin og dalacin er at de holder talgkjertlene i sjakk-matt! Dette er antibiotika.

Gutt 17 år (les, det kan faktisk hjelpe, gjør på meg..) skrev:

hei, jeg har- og sliter med kviser en del, og mange folk prøver og Clerasil, SebaMed Clear Face og alle de produktene der + + noen funker kansje veldig bra på noen og andre ikke, det kommer ann på hvor mye talg huden produserer. hva jeg anbefaler, som faktisk funker er: en hudkrem som heter A-Derma avoine rehalba (en liten tube til 119 kr) den er reseptfri. og et aent legemiddel er en tabletkur som heter: Tetracycelin Arco, den er på resept, og en tablet om dagen holder (kan ikke taas med melk) spør og få den i kapsler ;) men det er en antibiotika kur, og den er litt sterk, så jeg måtte inn hos legen og ta blodprøver for og se om nyrene og leverene ikke ble svekket pga dosen... men alikevel, ikke fisle med og prøve, bedre det enn og få evig og stygge arr som jeg alerede har :( ps: når du dusjer, ikke vask ansiktet med såpe osv, vask heller lett over med vann, for den såpa bare irriterer huden, en dårlig ting. og aldrig skrubb med håndkle i huden, det forverrer bare enda mere, ta heller og klappe over.... ;)

Bolegutt:) skrev:

er det mulig å fjerne kviser som kommer av bruk av anabole steroider? så slipper jeg å få kviser selv om jeg boler?;)

Rypa89 skrev:

Fortell t legen om kvise problemer... eg he gått på någen kapsler så he hjelpt meg mye... fikk di av hudlege:P d råde eg adle t og få henvisning t hudlege... di hjelpe mye...

Mor skrev:

mamma sir at æ ikke får leke me potetmel

Anonym skrev:

Jeg tok kontakt med en hudlege. Og der fikk jeg beskjed om og begynne på tetralysal og det har funket helt fint. Kvisene gikk bort etter bare en liten stund. Så jeg vil anbefale for de som har kviser om og bruke tetralysal.

Sd skrev:

Så mye preik d ska være rundt detta a. Å d må jeg prøve, å det må jeg prøve, å d må jeg prøve. ække såååå ille da, soss'r:P

Gutt16 =) skrev:

har hadd et kvise problem nu i ca 2-3 år. har prøvd ut div såper og kremer på apoteket,også vært hos legen men han jor ikke stort,gikk også på tabeleter i en månde mot kviser men hjalp ikke d heller=( kviser på ryggen også, men di plage mæ ikke..har også fått arr av di og d ser ikkje serlig fint ut.noen som har et ekstremt gått tips som æ kan bruke? e dritt lei at huden i ansiket blir ødelakt..

Noen skrev:

Hmm.. Dette må prøves ut! Bruker "Blemish stick" fra The Body shop. Den funker kjempebra mot kviser. I tilegg bruker jeg "Facial Wash" og en dekkstift fra samme butikken.

Annonym skrev:

prøv oxo Basiron.

Kms77 skrev:

det beste rådet jeg kan gi er å dra til hudpleier eller lege om du er skikkelig angrepet.Det kan være mange grunner til at man får kviser.En er fet hud og derav overproduksjon av talg.Noen har tørr hud eller tørre hudpartier å for å kompensere produserer huden mere talg.talg produksjonen blir ofte overdreven derfor får noen kviser av det.gå til hudpleie de ser best hva du må bruke.koster litt men dåg værdt det!!!

Cami skrev:

Ikke bruk noe som tørker ut huden, jellefall ikke over lengre tid, det er nemlig dette som er problemet til kviser, en tørr hud eller fett hud får mye lettere kviser, den nordiske huden er nemlig ofte veldig tørr utenpå men kan være veldig fet under, noe som fører til kviser! Bruk en god fuktighetskrem, rens huden morgen og kveld, og bruk ofte peeling, 1-2 ganger i uken eller litt mer, dette helper utrolig mye, Selv arbeider jeg på parfymeri, med hudpleie produkter og rens, har selv blitt mye bedre om jeg ikke har vært så mye plaget. Prøv noe som heter "basiron" på apoteket, bruk den i 5 dager (ikke mer, da huden blir tørr og ru hvis du bruker den for lenge) og bruk en fuktighetskrem med mye fukt som er tilpasset DIN hudtype, dette kan du få hjelp med på apoteket, eller parfymeri som selger hudpleie produkter. Bruk også en stift som går spesielt PÅ kvisen. Gå også til hudpleie i ny og ne da dette hjelper mye også:) Men HUSK RENS HVER MORGEN OG KVELD! Da urenhud også skyldes dødehudceller som hoper seg opp og tetter igjen porene, som gjør at talget ikke kommer ut og vips du ahr en kvise.. En god grunn til å vaske og rense huden?;) Men for all del IKKE bruk SÅPE OG VANN, det trengs bedre skyts enn det for å ta knekken på kviser..;)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...