Kviser - kommentarer side 15.

Fortsettelse av kommentarer fra side 14 om kviser.

Staashie skrev:

Vel, da har jeg hørt dette også.. Potetmel ? Vask heller fjeset vær morgen og kveld. Deretter smør på med fuktighetskrem, hudrens, etc.

Kjersti skrev:

En venn av meg var veldig plaget med kviser på ryggen!! Han begynte å ta solarium minst en time i uken og å skifte på sengen hver fjerde dag! Det forsvant helt.. Og til dere som anbefaler scott- mattiesen.. Dette er sprit, og de fleste vet at sprit tørker ut huden! Så for all del, hvis dere bruker dette, bruk en bra fuktighetskrem!!!! Ellers så blir dere bare tørre i huden, og vil etterhvert få enda fetere hud enn til å begynne med!! Overdreven rensing hjelper heller ikke!! Vær heller nøye med hva du spiser, drikk masse vann og rens huden morgen og kveld!!! : D En sunn livsstil er det mest effektive her : )

Boy spanish skrev:

Dette må prøves, men tviler på at det hjelper.

Whitee skrev:

Dette må bare testes ;D

Lise skrev:

Det tipset gjør alt bare verre.. dette funker hvis man vil ha bort kvisene fort. men kvisene kommer tilbake igjen. Bruk heller fuktighetskrem, selv om du får fet hud med en gang. Hvis det er en kvise du virkelig MÅ ha bort, så smør på tannkrem og la det virke en natt.. men anbefales ikke for hele ansiktet. hvis du har en rød kvise, og du må kjappe deg, legg en isbit på den, og den er ikke rød lenger :)

Bandiky skrev:

De e berre å kutte ned på å snop å spesielt sjokolade!! de kroppen ikkje blir kvit av sukker blir gjort om til kviser!!

Meg skrev:

Ta masse sol

Andy skrev:

Jeg har vært plaget med uren hud og kviser i mange år , etter en stund gikk de bort men plutselig kom et utslag og jeg fikk det igjen . men så kjøpte jeg et rense produmtk som heter Lumeene som man får kjøpt på vita , det er et rense vann og et Toner som du klapper på anskiktet med en bomulls dott etterpå , også lar du det trekke seg inn i huden , og etter det smører du på Fuktighets kremen , Huden min ble bedre på en uke , og nå er det ikke mye jeg har igjen . Jeg starta også og spise sunnere , Kutte ut godteriet og så trener jeg :) så det virker veldig bra , Om ikke det funker kan jeg annbefale : Dalacin som du får på apoteket , jeg tror du må få resept på den av legen . den er veldig bra den tørker bort kvisene med en gang . Jeg går også på tabeletter som skal få det bort , de heter Tetracylin og da tar jeg to om morgenen og to om kvelden , og det funker strålene . jeg hadde ILLE hud før , men nå er det bare litt igjen , Men det blir borte det å , Hadde så liten selvtillit men nå bygges den opp igjen ;) anbefaler disse produktene sterkt !

M e t skrev:

kjøp basiron "krem/salve" på apoteket. funker kjempe bra

Cesilie skrev:

Eplecider eddik er det beste jeg har prøvd.. ta det på en bommulsdott og dytt det i annsiktet på hvelden. pass på å vaske på morgenen etter på.. hehe. det funker kjempe bra.

Fiepia J16 skrev:

Ditte funka sikkert berre på nokken, ikkje alle. men ej ska no prøve å sjå ^ ^

Eirek skrev:

Kviser er kjedelig, jeg skal nok prøve det her ;D bare ikke all mela detter av i senga xD

Studenten skrev:

har selv vært plaget lenge med kviser, det som har hjulpet meg er å kontakte en hudlege og få tabelletter hos han samt kvisekremer. solarium funker bra. går nå på en krem fra hudlegen kalt diffirin og den har hjulpet meg mye. bruker en hudkrem med jojuba olje i som gjør at huden min ikke tørker ut i det hele tatt i løpet av dagen. jeg har også begynt å gå tur ut i guds frie natur, noe som hjelper for kroppen og huden min:)

Jente skrev:

Skal prøve da, håper det virker.

Kvisemannen skrev:

Funker det men vanelig hvetemel?

Jente 26 skrev:

Er mye plaget meg kviser. Går på antibiotika, som gir en viss effekt. Fikk tips på apoteket om å bruke renseprodukter og fuktighetskrem fra et merke de selger som heter Avene. Det reduserer talgproduksjonen i huden, så nå holder sminken mer enn halve dagen.

Mac skrev:

Jeg har hatt kviser, akner og hudormer så lenge jeg kan huske! Er snart 30 år og de er der fremdeles. Begynte på Jasmin p-piller og hadde ikke en kvise eller urenhet på de to årene jeg brukte dem! Dessverre kan jeg ikke bruke jasmin-pillene lengre så nå er jeg kvisete og sårete og svartprikkete igjen :(

Anonym skrev:

Jeg prøvde å forandre på det jeg spiste. På meg funka det å droppe søtsaker, pluss at jeg har noen måneder har gått på antibiotika kur (som jeg fikk av legen) og renset huden med et spesielt rensevann og deretter dynket ansiktet i aloverakrem som funker MYE bedre en fuktighetskrem.

Sykepleier skrev:

Drikk mye vann, spis sunt, tren, infrarødt bastu, det hjelper BRA. Bruk mye fuktighet i ansiktet, men unngå fete kremer og mye parfyme i kremene irriterer huden. Ikke sitt så mye foran PC'n. Hos meg virker det til økt talgproduskjon i ansiketet som fører til kviser. Ikke klem kvisene det fører bare til arrdannelser i huden. Heller smør kvisene med MYE krem og vær TÅLMODIG. Epleeddikk hjelper ypperlig. Bland litt eddikk med litt vann og klapp det inn i huden med bomul, så la det tørke og ikke vask bort. Ellers Basiron AC 5% tørker ut kvisene effektivt, MEN den tørker ut huden også og bør egentlig bare brukes til de verste kvisene og akne er over. Men den beste måten er ENDRING av livstil. Unngå alkohol, røyk, fett mat osv. det må altså prøves frem. Tren og bruk badstu til å svette ut urenheter.

Anonym skrev:

Bruk Scott Matiessen. En brun flaske (nesten som en hostesaft-flaske). Det fåes kjøpt på apoteket, men det står ikke i hyllene så du må spørre etter det. Kvisene er borte på en dag! Det er helt utrolig, og det koster ikke mye heller.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...