Kviser - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om kviser.

Gutt 16 skrev:

håper det funker ;) har prøvd nesten alle hudpleie produkter å ingen fungerer ;(

Tuborg skrev:

tannkrem tror jeg funker litt mot kviser:P

S. skrev:

Kosthold har INGENTING med kviser å gjøre. Spis så mye sjokolade, chips, brus og kjøtt du orker.. Men oppgaven din er å holde deg i form om du eter dette dax] Jeg har slitt med kviser veldig lenge nå, og gått på ekstremt masse rart for å forebygge, men ingenting har hjulpet.. HELT til en dag da jeg rota litt på badet, og fann frem en Alovera Gél. Som dere sikkert vet, hjelper Alovera mot sår og irriterte områder, så jeg testet det med en gang.. Og JA! Det funka! Her er da min prosess som har hjulpet meg mye; Når du våkner, ta en god dusj! (Jeg dusjer hver dag) Om du er jente, fjern sminken etter dusjen! Da får du vekk alt! Så smører du på alovera-gélen mens huden fortsatt er varm, og kler på deg, så den får trukket seg skikkelig inn i huden! Så kan du begynne å evt. sminke deg;D

Mabel skrev:

Hva kan jeg gjøre for å få bort kviser på ryggen? Vet ikke hva jeg skal gjøre, for det er ganske mange..

Ibadete skrev:

Jeg anbefaler basiron ! Kan kjøpes på apoteket til 118,- Utrolig enkelt og fungerer kjempe bra ! Og det er til og med anbefalt av leger. Prøv den, jeg er fornøyd iallefall :)

Anonym skrev:

Jeg anbefaler normaderm som fåes kjøpt reseptfritt på apoteket. Ikke så dyrt heller. Hadde masse kviser før og er nesten helt kvitt de etter kun to-tre uker :) Anbefales på det sterkeste :D

: ) skrev:

Håper det virker jeg har kviser over hele fjeset : (

Omg! skrev:

det eneste som funker er å ha på den sterkeste tannkremen du finner! kvisene er borte over natta serr!

Jente 11 skrev:

noen sier kviser kommer fra sjokolade det er ikke sant. jeg spiser ikke sjokolade fordi jeg ikke liker det jeg har kviser for det! jeg bryr meg ikke hvordan jeg ser ut men det er sikkert for jeg er så ung enda. jeg pleier bare å ta litt nattkrem på de så blir de borte etter hvert!!!

Vise menn skrev:

jeg drikker mye vann å det hjelper for meg;D

Hudpleieren.. skrev:

Om man tørker ut huden for talg, begynner huden å prodeusere mer fordi den tror den er fettfattig. Dvs, jo tørrere huden din tror den er jo mer kviser ender du opp med. Bruk riktige renseprodukter, morgen og kveld. Og en god fuktighetskrem!

Anonymen skrev:

jeg slet/sliter litt men begynte å bruke clearasil deep cleanse,(cleanse gell wash) er klar over at du skal vaske det av igjenn, jeg prøvde det uten bedring, men så sluttt jeg å vaske det av, bare lot det tørke og det funket bra.

Cathrine skrev:

Har som regel ikke kviser, men har ei sånn stor nå :o Skal prøve dette :D

Jente skrev:

så lurt =) .. dt skal jeg jammen prøve

Anonym vel! skrev:

sikker på dette`? det må kanskje prøves vist det er kjerrongråd :P

Vippsen skrev:

Er det noen som har noe tips mot svarte prikker eller såkalte hudormer?

Mei lizzm (16 år) skrev:

HaHa, må si det var gode råd! ;s Jeg har prøvd det vær kveld i snart 3 uker. Funker ikke.. Søstera mi gjorde det også, funker ikke på hu heller! Kom med GODE råd a..

Meg skrev:

Jeg anbefaler alle å dra til fastlegen og få henvisning til hudlege. De kan hjelpe med masse. Antibiotika er ikke alltid det beste, noen ganger må det sterkere saker til. Jeg gikk på Roaccutan(tror jeg det skrives) og dette er det sterkeste de har. Gikk så det suser! Selv om det tok litt tid. Men ikke nøl med å kontakte lege. Dere vil angre så det gjør vondt når dere sitter igjen med arr, tro meg!

Lille skrev:

du vet at du kan heller bruke tannkrem?? det funker mye bedre... klæsj på litt tannkrem på kvisa før natta, sov med den, og vask bort dagen der på... etter noen dager er den vekk... husk bare på å IKKE skvis kvisa... for da funker ikke noe som helst...

Einstein skrev:

Bare unngå å spise sjokolade, potetgull, tørka baconsvor, pomfri og drikke brus - samt å sitte foran datamaskinen så altfor lenge om gangen. Så forsvinner nok kvisene av seg selv, med litt hjelp av mye frisk sjøluft (vær aktiv, sukkerfettet må forbrennes slik at det ikke "lagres" i ansiktet ditt)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

For lavt blodtrykk

Jeg er 74år og gjennomgikk stor operasjon, hjertepulsåre som sprakk, for 6 mnd...

Magesmerter og mageknip

Takk for krisetips. Jeg forsøker hele pepperkorn, jeg nå. Gleder meg til virkn...

Leggkrampe

Dette rådet høres helt utrolig ut. Jeg har vært plaget av kramperi bena i man...

Småfluer

5 minutter etter at jeg satte ut to glass med eplecider-eddik, så var det reine...

Gallestein

Jeg har hatt gallesmerter i mange år tydeligvis, har bare ikke visst hva det ha...