Kviser - kommentarer side 7.

Fortsettelse av kommentarer fra side 6 om kviser.

Mabel skrev 22. januar:

Hva kan jeg gjøre for å få bort kviser på ryggen? Vet ikke hva jeg skal gjøre, for det er ganske mange..

Ibadete skrev 22. januar:

Jeg anbefaler basiron ! Kan kjøpes på apoteket til 118,- Utrolig enkelt og fungerer kjempe bra ! Og det er til og med anbefalt av leger. Prøv den, jeg er fornøyd iallefall :)

Anonym skrev 22. januar:

Jeg anbefaler normaderm som fåes kjøpt reseptfritt på apoteket. Ikke så dyrt heller. Hadde masse kviser før og er nesten helt kvitt de etter kun to-tre uker :) Anbefales på det sterkeste :D

: ) skrev 22. januar:

Håper det virker jeg har kviser over hele fjeset : (

Omg! skrev 22. januar:

det eneste som funker er å ha på den sterkeste tannkremen du finner! kvisene er borte over natta serr!

Jente 11 skrev 22. januar:

noen sier kviser kommer fra sjokolade det er ikke sant. jeg spiser ikke sjokolade fordi jeg ikke liker det jeg har kviser for det! jeg bryr meg ikke hvordan jeg ser ut men det er sikkert for jeg er så ung enda. jeg pleier bare å ta litt nattkrem på de så blir de borte etter hvert!!!

Vise menn skrev 22. januar:

jeg drikker mye vann å det hjelper for meg;D

Hudpleieren.. skrev 22. januar:

Om man tørker ut huden for talg, begynner huden å prodeusere mer fordi den tror den er fettfattig. Dvs, jo tørrere huden din tror den er jo mer kviser ender du opp med. Bruk riktige renseprodukter, morgen og kveld. Og en god fuktighetskrem!

Anonymen skrev 22. januar:

jeg slet/sliter litt men begynte å bruke clearasil deep cleanse,(cleanse gell wash) er klar over at du skal vaske det av igjenn, jeg prøvde det uten bedring, men så sluttt jeg å vaske det av, bare lot det tørke og det funket bra.

Cathrine skrev 22. januar:

Har som regel ikke kviser, men har ei sånn stor nå :o Skal prøve dette :D

Jente skrev 22. januar:

så lurt =) .. dt skal jeg jammen prøve

Anonym vel! skrev 22. januar:

sikker på dette`? det må kanskje prøves vist det er kjerrongråd :P

Vippsen skrev 22. januar:

Er det noen som har noe tips mot svarte prikker eller såkalte hudormer?

Mei lizzm (16 år) skrev 22. januar:

HaHa, må si det var gode råd! ;s Jeg har prøvd det vær kveld i snart 3 uker. Funker ikke.. Søstera mi gjorde det også, funker ikke på hu heller! Kom med GODE råd a..

Meg skrev 22. januar:

Jeg anbefaler alle å dra til fastlegen og få henvisning til hudlege. De kan hjelpe med masse. Antibiotika er ikke alltid det beste, noen ganger må det sterkere saker til. Jeg gikk på Roaccutan(tror jeg det skrives) og dette er det sterkeste de har. Gikk så det suser! Selv om det tok litt tid. Men ikke nøl med å kontakte lege. Dere vil angre så det gjør vondt når dere sitter igjen med arr, tro meg!

Lille skrev 22. januar:

du vet at du kan heller bruke tannkrem?? det funker mye bedre... klæsj på litt tannkrem på kvisa før natta, sov med den, og vask bort dagen der på... etter noen dager er den vekk... husk bare på å IKKE skvis kvisa... for da funker ikke noe som helst...

Einstein skrev 22. januar:

Bare unngå å spise sjokolade, potetgull, tørka baconsvor, pomfri og drikke brus - samt å sitte foran datamaskinen så altfor lenge om gangen. Så forsvinner nok kvisene av seg selv, med litt hjelp av mye frisk sjøluft (vær aktiv, sukkerfettet må forbrennes slik at det ikke "lagres" i ansiktet ditt)

Cube skrev 22. januar:

får skinoren og differin salver av legen, DET funker. uten tvil, eller sveis litt uten maske=D

Arild skrev 22. januar:

Kvisene kommer ikke av hva dere spiser, det kommer hormonisk, det at kviser kommer av hva man spiser er kun en myte, ved grunnlag av kvinner som har mensen trur de spiser mer godteri og får kviser, men under menstrasjonen utvikler kvinner mer hormoner. Dermed får de kviser. Samme grunnen til at gutter får det er hormonisk. Skal det virkelig funkere å få det vekk, hjelper det ikke med kjærring"triks" eller "ikkespisusunnmat" triks. Det som hjelper er å gå på en kur som er veldig veldig dyrt. Men at sånne triks har en virkning nekter jeg ikke på. Skal dere ha det vekk, og plages virkelig, begynn å spar penger til en kur. Dette er da bekreftet at flere leger jeg har pratet med.

Anonym skrev 22. januar:

tviler på at det hjelper no særlig.. når huden blir tørket ut på overflaten produseres det bare mer talg i nedre hudlag, som forårsaker flere kviser. det som funker er å få en hudanalyse hos en hudpleier å få greie på hvilken hudtype man har, og kjøpe gode kremer tilpasset din hudtype:) og ps: ingen kremer hjelper om man ikke renser huden skikkelig om morgen og kvelden.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...