Kviser - kommentarer side 13.

Fortsettelse av kommentarer fra side 12 om kviser.

Kviserpåmeg.. :P skrev:

Jeg har litt kviser som jeg hater så utroligmasse, så dette skal jeg prøve ;) Hørtes veldig logiskt ut syntes jeg, jeg har mekret at værtfall jeg får mer kviser av CHIPS, så spiser du chips i helga, merker du det lett etterhvert at nå har du spist noe som påvirker kviser, jeg har også prøvd en krem fra aboteket som virket kjempe bra! den er hvit med litt oransje på, kan ikke huske hva den heter.. Men ihvertfall, lykke til med fjerninga dere som er som meg! ;)

Anonym skrev:

Har funnet et proidukt som fungerer utmerket for meg.. Det kalles "tea tree oil" smører det på et område med kviser, og får ikke kviser på samme sted igjen

Anonym skrev:

ka du spiser har lite å gjøre me kviser. kviser er betennelse i huden, ikke et resultat av godteri. det er det faktisk forskere og leger som sier, de som faktisk har greie på dette.

Caroliine:) skrev:

Hadde en del kviser før, så begynte jeg å bruke dalacin og skinoren som jeg fikk kjøpt på apoteket.. det anbefales.. jeg mista nesten alle kvisene på tre uker.. og hvis kvisene kommer igjen, så begynner du bare å smøre deg med det igjen. Det virka på venninna mi også!

Jeanette skrev:

Med en gang du merker du er i ferd med å få en kvise, ha tannkrem på, la virke en stund og skyll vekk. Gjør dette noen ganger om dagen, det funker!

Jente 16 skrev:

må vel prøve da:P

Bæææ skrev:

får prøve og håpe at det virker :)

Jada skrev:

jeg prøver masse men ikke no funker. noen som har tips ?

Anonym skrev:

Er det noe som hjelper i panna ja?? Jeg sliter så utrolig mye.. Det er skikkelig pinelig og komme på skolen og alle de andre ser det :( Nesten ingen i klassen min har begynt og fått kviser. :( :( :( Jeg er lei av dette. Kan noen pliiiz hjelpe meg??

Kåre K skrev:

Svinekjøtt øker kviser med 300% kutt ned så skal du se resultatet fort

Margrete Kristine skrev:

Får vell prøve d :p

Ulv skrev:

Styr unna ting som pepper,melk,fet mat(noe mange reagerer på), ha lyset av om natten(har men hormoner å gjøre), pass på at du sover nok(også hormoner..). Har prøvd det meste selv, anbefaler urtekremer,skinoren,sinksalve. Og gjør minst mulig for å irritere huden når du vasker ansiktet. Forskjellig personer får det av forskjellige grunner, men jeg har hatt det i 5-6år+ og det jeg reagerer mest på er faktisk å ikke å få nok søvn+ å sove med lyset på. De ukene hvor jeg sover 7t eller mer hver dag så får jeg ikke noe. Hjalp mye å slå av alt lys også. Men reager en del på pepper, noen reagerer på brus også og salt.

Jente 14 skrev:

Ska hele ansikte dekkes med potetmel ?

Jente18 skrev:

ferr å uinngå arr ætter kveisan, ikke klæm dæm ut når dæm e rød, lætt dæm kom bort av sæ sjøl:) å potetmel jølpe, men æ heill mæ t Clerasil :)

Jente 16 skrev:

Leste her om en som hadde brukt Proactiv, det hjelper faktisk . Huden min ser bedre ut enn den har gjort noensinne, den funker faktisk !! :)

Bobobderi skrev:

Det funker ikke, har kjerringrådboka å der står det tipse, men det funker ikke. :(

Secure skrev:

Bruk vanlig håndsåpe i ansiktet når du dusjer det tørker ut huden og blir mindre kviser, men du kan få litt tør hud men da er det bare og bruke vanlighudkrem

Hm skrev:

De som har tørr hud bør ikke prøve dette, dette tørker ut huden. Rens heller huden hver kveld, og smør deg med fuktighets krem. Å tørke ut huden er ikke noe godt råd for å bli kvitt kvisene.

Anonym skrev:

Har prøvd mye for å bli kvitt kvisene, men det som har virket best for meg har vært å drikke mye vann, rense huden to ganger daglig og å ta kapsler med linfrøolje og nattlysolje som man får på apotek i Sverige. Har aldri røyka, trener regelmessig og har et foruftig inntak av alkohol, og det hjelper også virkelig!

Anne skrev:

Her står det mye rart. For d første så har det ikke noe å si hva man spiser, det er faktisk dokumentert. det er viktig å rense, tone og fukte huden morgen og kveld. Kvisene forsvinner sannsynligvis etter hvert hos de fleste, tålmodighet er viktig..

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...