Kviser - kommentarer side 14.

Fortsettelse av kommentarer fra side 13 om kviser.

Spenol skrev:

bruk fuktighetskrem. det har hjelpet meg.. brukte spenol jeg.. kvisene var borte på kort tid.

Batman skrev:

kjøp biotherm homme, meget bra fuktighetskrem. hadde mye kviser før, men de forsvant når jeg begynte å bruke den.

Ida skrev:

er det ikke et par dødsfall som følge av bruk av jasmin pillene? :S

Jente 16 skrev:

Jeg hadde en god del kviser , helt til jeg begynte på basiron som selges reseptfritt på apoteket. Nå har jeg verken en eneste kvise , eller en svart prikk. Men det fungerer nok forskjellig på alle hudtyper , men det er jo vært forsøket ?

Therese fj :) skrev:

Hello :) jeg er selv veldig plaget meg kviser og acne. Men å fjerne sminken skikkelig ( brunkrem , eks ) med en sminkeserviet eller lignende funker.

Slasken skrev:

En god vinkelsliper gjør sikkert susen:D:D

Jeeee skrev:

går på atibiotika fra legen... går på fuktighetskrem morgen å kveld... har blitt mye bedre... enda jeg røyker drekker å spiser ikke akkurat veldig sunt... men har kuttet ned på mye... er åsså veldig plaget med allergi, så gikk legen min, testet meg for hva jeg ikke tålte.. så sluttet å spise det, nå er jeg fin som en gud på skøyter!

Nikki skrev:

Kanskje dette funker, men godteri og slikt er ikke grunnen til kviser !! Dette er testet, så spis det dere vil sier bare jeg :)

Hm.. skrev:

Jeg har hørt at det har ingen betydning om du spiser sjokolade eller ikke det er ikke derfor du får kvise...

Me-me skrev:

Hallo folkens, det er forskjellig fra hud til hud da.Ikke alle hudtyper reagerer på "cleransil eller potetmel" så hvis den funker på deg så betyr det ikke at det funker på alle andre også. Dette er bare noe du må finne av ut selv,kviser kommer av all grunn.Klimaet har også noe å gjøre med det, med tanke på hvor kaldt dt er ute nå. Er bare å rense huden ofte så ser man resultater. Og JENTER det hjelper ikke å få bort kviser når man dekker dem med foundation og alt slags mulig sminke, LA HUDEN PUSTE!

Akneplaget gutt skrev:

Besøk hudlege og be om å få Roaccutan kur om du lider med mye kviser/akne. Roaccutan tørker talgeproduksjonen i huden HELT inn; mao. slipper du å plages med kviser noensinne igjen. :) Har slitt lenge med det selv.

Lakris Elskeren skrev:

Jeg elsker lakris men kan ikke spise det. Om jeg spiser dette får jeg små kviser innen 4 timer etter jeg har spist lakris. Samme gjelder sånne krokkodiller man får kjøpt (smågodt) og diverse andre lakrisgodterier

Jepp skrev:

Gå til hudlegen å få tak i en medisin som begynner på R. Dette er for personer med store kviseproblemer, og kvisene skal forsvinne i løpet av et halvt år eller noe sånt. (Men det er mange bivirkninger det kan blusse opp i begynnelsen av kuren).

Dude skrev:

Drikk vann folkens!! Drikk masse vann, da snakker jeg minst 2,5-3 liter om dagen. Og ikke bare 3 glass vann, dette er ikke èn liter engang. Da glinser det av huden og den blir vannvittig ren! Vann og Clerasil! good luck everybody! :o)

Hudpleier skrev:

Rens huden morgen og kveld, bruk gjerne peeling og maske 1-2 ganger i uken. Vil veldig anbefale Dermalogica produkter som virker veldig bra på kviser/acne, prøv gjerne en MD Pensling også hvor glykolsyre virker strålende på acne. :-)

Hm. skrev:

Jeg er nettopp begynt på jasmin, og min hud blir bare verre og verre....

Xkvisegutt skrev:

Flere årsaker til at vi får kviser, derfor hjelper forskjellige tips og kremer mot forskjellige kviser. Noen får kviser på grunn av hormoner. Typiske symptomer: All fuktighets givende kurer, trening, kosthold og uttørrende kremer har liten eller ingen effekt. og kvisene kommer tilbake med en gang uansett hva en gjør. Behandling: en liten tablett daglig og knips bortevekk. hormonet som foråsaker dette er der i puberteten og noen ganger har kvinner det i forbindelse med mensen. Kviser forårsaket av bakterier ofte gule på toppen. Forsvinner ofte ganske enkelt, snakk om hygene. Mange godkjente legemidler dreper disse bakteriene. Så har vi vese kviser. Snille typer som bare ser ut som en bulk under huden. disse sprenges som regel på innsiden hvis du klemmer på de og kan gjøre området rundt, hovent hvis du klemmer på de. Kan etterlate arr. Behandlig: ikke sikker men et tykt lag med tannkrem akkurat på stedet om natta funket bra for meg mot slike kviser, 2 dager og borte. Riktig inntak av veske og sunt kosthold har posetiv effekt på de aller fleste typer kviser. Dette er ikke bevist, men har alltid vist seg å være rett. En sund og frisk hud får mindre kviser og har mindre tendens til å få kraftig rødfarge på og ved kviser, dette gjør de også mindre synlige.

Lille hjelper skrev:

Jeg hadde litt kviser i mine yngre dager, gikk til hudlege og der fikk jeg utskrevet Ruakuttan (husker ikke hvordan det skrives) på resept. Det er en dyr og ikke så altfor lang prosess, men kvisene forsvant og kom aldri tilbake. Bare spar på kvitteringa så får du mesteparte av pengene igjen på Tr.kontoret :)

Jente 19 skrev:

Til andre jenter som sliter med uren hud: har vært plaget med irritert hud i ansiktet over en lengre periode nå. endelig har jeg funnet svaret! kutt ut all sminke som tetter igjen porene. f.eks foundation. that's a no-no! jeg dro til spania i 14 dager og kuttet ut søtsaker. huden min har aldri vært så ren som nå (: til dere som liker å ha litt ekstra farge i ansiktet,og føler dere avhengig av foundation; gå over til mineral-sminke. bruk dekkstift på de verste områdene,og kjøp mineral-pudder til å legge lett over ansiktet. det koster en del,men du sparer huden din for mye unødig trøbbel. vær også flink å rense huden,morgen og kveld. og bruk en god krem,både dag og natt. det jeg bruker,som jeg aldri kommer til å slutte med er følgende: Ansikts-rens: md formulations Fuktighets-krem til ansikt: nimue skin technology (moisturiser plus) Lykke til!

Jente 16 skrev:

Hei, jeg har vært hos legen pga kviser. Legen sier dette: IKKE bruk tjukke kremer, Hels ikke idet hele tatt. Det hjelper ikke.!!! Skal du ha det bort med krem få en hos legen! Du kan også få en krem kjøpt på apoteket reseptfri, Den skal smøres på om kvelden :;D

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...