Kviser - kommentarer side 16.

Fortsettelse av kommentarer fra side 15 om kviser.

Anonym skrev 21. november:

Jeg har slitt med kviser i mange år. Har gått på legeprodukter osv. Feilen jeg har gjort er at jeg har brukt kremer som ikke gir fukt til huden. Det har gjort huden min verre. Nå bruker jeg en krem med masse fuktighet og den hjelper kjempe bra! Føler at huden min sluker kremen med en gang, pga mangel på fukt i mange år. Stakkars huden min. Men nå er jeg blitt bra :D

Anonym skrev 10. november:

Pudre deg med potetmel om kvelden, vask bort om morgenen, og smør på fuktighetskrem. Dette hjelper veldig godt. Det tørker ut kvisene, samtidig som det får fuktighet så det ikke danner seg nye kviser. Det er virkelig effektiv. Om det ikke virker i starten, ikke la vær, fortsett!

Nim skrev 27. oktober:

En venn av meg ga meg dette rådet: Varm opp vann, legg ett håndkle over baksiden av hodet og hold annsiktet over vannet i ca.5 min. Vask deretter annsiktet i kaldt vann og tørk godt. Gjenta dette et par ganger i måneden. Husk: Hold deg sunn og i aktivitet!

Medisin student skrev 18. oktober:

Tørke ut kviser er kun en midlertidig løsning. Uren og fet hud er utrolig nok avhengig av mye fuktighet for å blir bedre. Merk at det her er snakk om fuktighet ikke fete kremer... Uten fuktighet vil huden prøve å produsere fuktighet for å smøre seg selv (talgproduksjon) som resulterer i kviser :( Drikk masse vann og hold huden fuktig!!

Tingeling skrev 15. oktober:

Kviser er noe nesten alle får, og må få. Det er jo grunnen til at all drit skal komme ut. Godt det ikke blir værans inni der, spør du meg. Tenk bare på alt vi trøkker i oss.. Det værste er røyk, godterier og fet mat. Drikk mye vann og spis grønnsaker. Får du noen kongoer uansett,så kjøp Arnika krem på apoteket. Det er det beste som er.

Agathe skrev 30. september:

Jeg håper det virker... (:

Hnonym skrev 07. september:

Hvor ca lang tid tar detta då? :P

Moi skrev 10. august:

Er det noen bra råd for å få vekk kviser på ryggen? Jeg ser ganske ille ut. Vil ha det vekk. Hva skal jeg bruke? Tannkrem, potetmel etc. Jeg trenger et godt råd her..

;) skrev 07. august:

Bruker ansiksvann på kvelden og det virker! Den heter SebaMed Clear Face. :P

Mary skrev 04. august:

Heei ;D Jeg har ikke prøvd dette ,men Clearahill/clearasil virker på meg!! :D så forskjellen etter bare 2 dager!

Silje as pizza trynet skrev 04. august:

Får vel prøve det da..

Anna skrev 16. juli:

Det å tørke ut huden har ingen hensikt. Huden reagerer bare med å produsere mer talg, som igjen blir til flere kviser. Hudlege er svaret!

Tamia skrev 16. juli:

Sjokolade er jo kjent for å gi kviser da. Mørk sjokolade skal visst ikke være så ille ;)

Peggy skrev 20. juni:

Jeg har en del kviser og hudormer, og det som hjelper best for meg er å bruke en god rensekrem morgen og kveld, og ellers ta på / stryke / klø / kjenne minst mulig på de områdene som blir lett irritert. Å törke ut kvisene levner stygge arr, og kvisene er bare enda styggere når de har törre skorper. Drikk vann, bruk en god krem, panneluggen kan med fordel dras vekk om natta iallefall så luft kommer til, det hjelper! Melkeprodukter, fet mat, godterier osv er fy-fy, det vet alle som plages med kviser, men det er kjipt å slutte med alle godsakene. Kutt ut en og en ting og se etter forandringer, det kan godt hende en öl gir deg masse kviser, mens du kan spise sjokolade i store mengder uten å få en eneste kvise.

Freddy skrev 19. juni:

Om man tørker ut huden produsere den bare mer talg og da kommer det flere kviser...

Bam skrev 11. juni:

Dette må testes :D

Aiiya skrev 12. juni:

Ærsj d lukter sikkert vondt

Smile skrev 03. juni:

Vask ansiktet med en såpe som tørker ut huden opptil tre, fire ganger om dagen. bruk alovera gele istede for fuktighetskrem.

Pepperoni i trynet/salami skrev 10. mai:

Virker dette? går på resept med legen nå! ser noen forandringer, men er fortsatt ganske rødt i ansiktet mitt! Lei av kviser og stygg rødfarge i trynet..

Carro skrev 11. april:

Sikker at dette virker..?

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Diaré

Avkok av selvplukkede høyfjellsblåbær fungerte med en gang, formen ble bedre ...

Rødme

Hei! Er det noen som har tatt ETS operasjon i løpet av de siste årene?...

Sorte prikker og hudormer

Jeg sliter veldig med urenhet hud. Jeg tror det er pga at jeg har så oljete hud...

Lengre hår

Jeg har veldig tykkt hår, det er ikke serlig fett. I sommer klippet jeg meg til...

Elveblest

Jeg hadde elveblest daglig i litt over 2 måneder, det gikk over nylig. Sjøbad,...