Kviser - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om kviser.

Cube skrev:

får skinoren og differin salver av legen, DET funker. uten tvil, eller sveis litt uten maske=D

Arild skrev:

Kvisene kommer ikke av hva dere spiser, det kommer hormonisk, det at kviser kommer av hva man spiser er kun en myte, ved grunnlag av kvinner som har mensen trur de spiser mer godteri og får kviser, men under menstrasjonen utvikler kvinner mer hormoner. Dermed får de kviser. Samme grunnen til at gutter får det er hormonisk. Skal det virkelig funkere å få det vekk, hjelper det ikke med kjærring"triks" eller "ikkespisusunnmat" triks. Det som hjelper er å gå på en kur som er veldig veldig dyrt. Men at sånne triks har en virkning nekter jeg ikke på. Skal dere ha det vekk, og plages virkelig, begynn å spar penger til en kur. Dette er da bekreftet at flere leger jeg har pratet med.

Anonym skrev:

tviler på at det hjelper no særlig.. når huden blir tørket ut på overflaten produseres det bare mer talg i nedre hudlag, som forårsaker flere kviser. det som funker er å få en hudanalyse hos en hudpleier å få greie på hvilken hudtype man har, og kjøpe gode kremer tilpasset din hudtype:) og ps: ingen kremer hjelper om man ikke renser huden skikkelig om morgen og kvelden.

Anonym skrev:

Jeg bruker Clearasil, det funker bra. Men det er ganske synelig når du tar den på :/ Jeg er møkk lei av kviser, og alle ujevn heter i fjeset! Lyst til og kjøpe noe rense ting på apoteket. Forslag til hva ?

Anonym skrev:

har alltid slitt med kviser. jeg håper det her funker. for dette er siste utvei nå ja...

Je skrev:

kvise kremm å tetrasyln (antibiotika) funker ikke noe som helst nesten! rogutan (antibiotika) funker som fan, eneste som funker :P ble helt ren i hudn etter 4månder

Jente 16 skrev:

Jeg hadde masse kviser i pannen og på haken før. Jeg gikk til legen og fikk en resept på noe som heter Delacin. Jeg brukte den i ca 3 mnd og alt ble borte! Har ikke fått noe igjen heller. Hender det bare kommer en eller to tilfeldig, som er helt vanlig for de fleste:) PRØV DET! :D hjelper over natten..

Anonym jente 15 :) skrev:

basiron!! får kjøpt på apoteket, funker veldig veldig bra. før du begynner med noen altfor dyre produkter kjøp en tube å prøv i noen uker.. anbefales.

Sarah skrev:

jeg har prøvd det men det virka ikke:( så jeg spurte mamma om noen råd hun sa at d å smøre litt tankrem på kvisa før du legger deg vil hjelpe.

Gutt 17 skrev:

på ungdomskolen så var kviser et stort problem for meg.. men når jeg begynte på vidregående ble det mye bedre siden jeg kjøpte en ansiktsvask lotion! den heter Clinique og brukes føre man legger seg hver kveld, og når man våkner vasker man ansiktet og legger på en lett fuktighets krem :)

Jenta skrev:

Dette skal jeg prøve! Håper det funker altså sliter med kviser i ansiktet å er hele tiden så rød i ansiktet veldig plagsomt og ha kviser :/

Gjest skrev:

Alle tipsene høres bra ut, men hva er best? Jeg f.eks har MASSE kviser på rygg og mellom brystene

Anonym skrev:

Jeg var til ei dame på sminkeforetningen der jeg bor og hun fortalte at hvis vi ville fjerne kviser kjapt og enkelt kunne vi prøve å klemme de ut rett etter vi hadd dusjet , for da var porene enda åpne. Men i tilegg kunne vi bruke bodyscrub for å rense bort urenheter , og gjøre huden glatt. Det var også viktig å bruke rensekremmer/vann to ganger dagelig og eller vanlig kremmer for ansikt. Men jeg skal prøve dette også , for å se hva som funker?

Heiho skrev:

Funker kanskje dette, men ikke la dere skremme av de som sier snop gir kviser, det er bevist at dette ikke er sant, men om du derimot ikke vasker deg i ansiktet og har uren hud vil sannsynligheten for kviser være atskillig større.

Jente 15år skrev:

Jeg prøvde Differin(med resept fra lege) og nesten alle kvisene gikk bort, og da fikk jeg resept på piller fra legen og nå er ALLE borte. Kjempedeilig.

Anonym. skrev:

Hvis dere går til legen og snakker om kvisene deres får dere resept må en meget god kvisekrem! Denn virker extremt godt. Den så jeg har heter Delacyn eller noe. Og mine kviser gikk fra extremt til lite.

Sigrid skrev:

haha! never gonna happen!!

Meee skrev:

Talg produseres fordi huden er tør, den er der for å "smøre huden." Så å tørke den ut er nok ikke det klokeste. Prøv heller fuktighetskrem

Hudpleier skrev:

jeg har prøvd potetmel og det er helt forferdelig..huden blir altfor tørr og gjør til at huden produserer mere fett slik at man rett og slett får mere kviser. jeg anbefaler at man tar seg en tur på apoteket, så forteller du de som jobber der hvordan huden din er(om den er tørr,fet,rød eller alle delene) og de finner ett rensesett som passer perfekt for huden din.

Jente 15 skrev:

Har hatt problemer med kviser i nærmere 2 år nå.. har prøvd ut forskjellige midler og kremer men ikke mye ser ut til å virke... mn jeg bruker Basiron som du får kjøpt reseptfritt på apoteket som tørker ut kvisene veldig effektivt!! men ikke smør den der du ikke har kviser for da tørker huden ut og det blir masse tørr hud så... men drikk VANN!! :)

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Vannblemmer

Jeg har vannblemmer som har sprekk etter å ha godt på krykker. Har noen noe ti...

Nyrestein

Jeg fikk et råd for mange års side da jeg fikk nyregrus. Spis jevnlig gammelos...

Soppinfeksjon

Eddik, salt og sprit/hånddesinfeksjon fungerer veldig bra. Jeg har nylig hatt s...

Urinsyregikt

Det som ga evig legelse av min urinsyregikt og innflammasjon(betennelse) nesten ...

Maur

Disse tipsene fungerer for å holde maur unna, men i følge folk som kan en del ...