Kviser - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om kviser.

Anonym skrev 22. januar:

Jeg bruker Clearasil, det funker bra. Men det er ganske synelig når du tar den på :/ Jeg er møkk lei av kviser, og alle ujevn heter i fjeset! Lyst til og kjøpe noe rense ting på apoteket. Forslag til hva ?

Anonym skrev 22. januar:

har alltid slitt med kviser. jeg håper det her funker. for dette er siste utvei nå ja...

Je skrev 22. januar:

kvise kremm å tetrasyln (antibiotika) funker ikke noe som helst nesten! rogutan (antibiotika) funker som fan, eneste som funker :P ble helt ren i hudn etter 4månder

Jente 16 skrev 22. januar:

Jeg hadde masse kviser i pannen og på haken før. Jeg gikk til legen og fikk en resept på noe som heter Delacin. Jeg brukte den i ca 3 mnd og alt ble borte! Har ikke fått noe igjen heller. Hender det bare kommer en eller to tilfeldig, som er helt vanlig for de fleste:) PRØV DET! :D hjelper over natten..

Anonym jente 15 :) skrev 22. januar:

basiron!! får kjøpt på apoteket, funker veldig veldig bra. før du begynner med noen altfor dyre produkter kjøp en tube å prøv i noen uker.. anbefales.

Sarah skrev 22. januar:

jeg har prøvd det men det virka ikke:( så jeg spurte mamma om noen råd hun sa at d å smøre litt tankrem på kvisa før du legger deg vil hjelpe.

Gutt 17 skrev 22. januar:

på ungdomskolen så var kviser et stort problem for meg.. men når jeg begynte på vidregående ble det mye bedre siden jeg kjøpte en ansiktsvask lotion! den heter Clinique og brukes føre man legger seg hver kveld, og når man våkner vasker man ansiktet og legger på en lett fuktighets krem :)

Jenta skrev 22. januar:

Dette skal jeg prøve! Håper det funker altså sliter med kviser i ansiktet å er hele tiden så rød i ansiktet veldig plagsomt og ha kviser :/

Gjest skrev 22. januar:

Alle tipsene høres bra ut, men hva er best? Jeg f.eks har MASSE kviser på rygg og mellom brystene

Anonym skrev 22. januar:

Jeg var til ei dame på sminkeforetningen der jeg bor og hun fortalte at hvis vi ville fjerne kviser kjapt og enkelt kunne vi prøve å klemme de ut rett etter vi hadd dusjet , for da var porene enda åpne. Men i tilegg kunne vi bruke bodyscrub for å rense bort urenheter , og gjøre huden glatt. Det var også viktig å bruke rensekremmer/vann to ganger dagelig og eller vanlig kremmer for ansikt. Men jeg skal prøve dette også , for å se hva som funker?

Heiho skrev 22. januar:

Funker kanskje dette, men ikke la dere skremme av de som sier snop gir kviser, det er bevist at dette ikke er sant, men om du derimot ikke vasker deg i ansiktet og har uren hud vil sannsynligheten for kviser være atskillig større.

Jente 15år skrev 22. januar:

Jeg prøvde Differin(med resept fra lege) og nesten alle kvisene gikk bort, og da fikk jeg resept på piller fra legen og nå er ALLE borte. Kjempedeilig.

Anonym. skrev 22. januar:

Hvis dere går til legen og snakker om kvisene deres får dere resept må en meget god kvisekrem! Denn virker extremt godt. Den så jeg har heter Delacyn eller noe. Og mine kviser gikk fra extremt til lite.

Sigrid skrev 22. januar:

haha! never gonna happen!!

Meee skrev 22. januar:

Talg produseres fordi huden er tør, den er der for å "smøre huden." Så å tørke den ut er nok ikke det klokeste. Prøv heller fuktighetskrem

Hudpleier skrev 22. januar:

jeg har prøvd potetmel og det er helt forferdelig..huden blir altfor tørr og gjør til at huden produserer mere fett slik at man rett og slett får mere kviser. jeg anbefaler at man tar seg en tur på apoteket, så forteller du de som jobber der hvordan huden din er(om den er tørr,fet,rød eller alle delene) og de finner ett rensesett som passer perfekt for huden din.

Jente 15 skrev 22. januar:

Har hatt problemer med kviser i nærmere 2 år nå.. har prøvd ut forskjellige midler og kremer men ikke mye ser ut til å virke... mn jeg bruker Basiron som du får kjøpt reseptfritt på apoteket som tørker ut kvisene veldig effektivt!! men ikke smør den der du ikke har kviser for da tørker huden ut og det blir masse tørr hud så... men drikk VANN!! :)

Bb skrev 22. januar:

drikk heller 3 l vann om dagen det er bra for nyrer og du blir kvitt kviser, hudorm, og røde kinn!:)

Ida skrev 22. januar:

bruk sånn basiron.. får det reseptfritt på apoteket for 100 kr.. DET VIRKER!! bare prøv

Nora skrev 22. januar:

hm. Jeg har slitt med kviser i 3-4 år nå, og begynner å få en del arr. men nå har jeg endelig bestilt meg legetime, for å se om jeg får noe bedring. Men jeg lurte på om noen har noen smarte tips mot arr? Håper på svar

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Prolaps

Jeg opererte en prolaps i 1998, og har holdt det rimelig i sjakk med egentrening...

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...