Kviser - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om kviser.

Anonym skrev 13. juli:

Det funker på meg, kvisene ble mindre.. Men jeg har bare gjort det i 1 dag, så det blir kanskje bedre resultat imorgen.

Christine skrev 04. juli:

Hvis man tørker ut huden, vil man få kviser for huden tenker at den må gjenopprette fuktighetsbalansen, og produserer derfor mer talg. Som igjen gir kviser. Det er ikke lurt å tørke ut huden for å bli kvitt problemet. Man kan rense ansiktet morgen og kveld med produkter som er tilpasset hudtypen. Unngå å plukke og klemme på dem, for det kan gi arr. Jeg var veldig plaget med kviser før, men nå bruker jeg produkter som er tilpasset huden min, og den er mye bedre nå =)

;) skrev 03. juli:

Tannkrem er også bra å ta på kviser. ta det bare akkurat på kvisen for å unngå at huden rundt blir tørr. Fint å sove med, og ta det av morgenen etter(da har det tørket)

Alex17 skrev 01. juli:

Hei, jeg har hatt kviser siden jeg kom i puberteten for mange år siden. Men i lange perioder har jeg ikke hatt noe, og i perioder masse! Jeg vil anbefale vann. Men om du spiser masse usunt på siden, funker det ikke godt.

Anonym skrev 19. juni:

Har prøvd dette i ca 2 mnd ser vel ikke så veldig god bedring, så det virker nok ikke like godt på andre! :/

Kanne skrev 12. juni:

I forrige uke leste jeg på nettet om kjerringråd. Der var det ei dame (kjerringrådekspert) som sa at det kunne hjelpe å kutte ut melkeprodukt, hvetemel og sukkerholdig mat. Det er utrolig vanskelig å finne mat som ikke inneholder noe av dette, så nå spiser jeg nesten bare frukt og grønnsaker. Men jeg merker allerede forskjell. Det er det første kviserådet som noen gang har funka for meg.

Yeah skrev 02. juni:

Om du har vært plaget med kviser i flere år, og prøvd alt uten hjelp, gå til lege eller helst en hudlege, og spør om du kan få medisin mot kviser. Dette kan forandre livet ditt totalt. Noen medisiner kan tørke ut huden din, så smør også med fuktighetskrem.

Stavanger skrev 28. mai:

Det aller beste er rent vann.

Alexander skrev 26. mai:

Kan dere ikke forstå noe? Hud er forskjellig! Dere må prøve dere frem og finne ut hva som hjelper for dere. Sett opp og planlegg når du skal prøve hvilke kurer. Kombiner og finn frem til hva som hjelper, for hver hud er forskjellig! Og hvis dere ikke ser noen forskjell, så husk at kviser kommer fra innsiden, og derfor ikke alltid kan stoppes på utsiden! Spør en lege om hjelp til å dempe talgkjertelproduksjon fra INNSIDEN og ikke bare ved hudrens. Arr kan man alltids fjerne senere, men hvis dere er lei av kviser, må dere virkelig stå på for å finne det som hjelper DEG og det er ikke sikkert det som hjelper andre virker på deg. Alt er individuelt! Og jo fortere du starter og jo mer forberedt og motivert du er, jo fortere kan du finne frem til DIN PERSONLIGE løsning på kviseproblemet. Selv planlegger og noterer jeg ned hva som virker for meg og i hvilken grad det hjelper. Så følg gjerne andres råd, men ikke tro at om det ikke virker, så er alt tapt. Ta tiden til hjelp og arbeid systematisk med å fjerne kvisene. Jeg kan hjelpe dere med første grunnleggende steg: Hver dag vasker man ansiktet morgen og kveld. Så er det opp til deg å velge hvilken kur eller krem du bruker den første uken. Gir det ikke resultater, gå rett på en ny krem. Og plutselig en dag finner du svaret og du har vunnet kampen mot kvisene! Selv har jeg funnet ut at 2 av 15 kremer/tips/behandlinger virker på meg... og det er min personlige hud. Følg dette, og dere vil til slutt sitte igjen med gode resultater. Lykke til!

Fra Berlin skrev 25. mai:

Tykke agurkskiver legges utover ansiktet. Ha dette på ca 20 min annenhver dag. Effektivt og ufarlig.

Juristen skrev 21. mai:

Jeg var plaget av kviser, men så sluttet jeg med melk og melkeprodukter. Kun litt ost i ny og ne. Er mye bedre nå.

Lalala skrev 19. mai:

Omg. Det virket faktisk litt. Har bare prøvd en natt, men det virket faktisk

Lompe skrev 08. mai:

Basiron funker, men gjør huden veldig tørr, bruk mye på kvisene og bare på kvisene.

Leei! skrev 04. mai:

Har tidligere gått på noen p-piller, og de funka bra mot kviser. Huden var bra i flere år, helt til jeg byttet merke. Hadde jeg vist det, skulle jeg aldri bytta. Men det er en stund siden, så jeg lurer på om noen vet hvor lang tid det tar før man ser en effekt på huden av pillene. Desperat etter å få huden min tilbake.

Jente 15 skrev 04. mai:

Jeg sliter en del med kviser selv, og mormor var i Sveits for noen uker, og der kjøpte hun et stoff som var veldig sterkt og lukter noe forferdelig, men det hjelper virkelig.

Hmm skrev 03. mai:

Såpe med lav PH verdi hjelper - spesielt med alovera, siden det beroliger huden.

:) skrev 28. april:

Drikk mye vatn, tren, rens huden morgen og kveld, bruk fuktighetskrem, unngå mye godteri, fett og andre usunne ting, og få nok søvn ! Det hjelper :D

Per olsen skrev 17. april:

Dersom du har problemer med kviser, kontakt lege.D et fins mange kremmer som kan hjelpe deg, bruk dette kvar dag og du vil merke STOR forandring. Keg har erfaring.

Reke skrev 07. april:

Prøv noe uparfymert! Jeg har Vichy Normaderm, den funker, men anbefaler den ikke, siden den er parfymert. Har du åpne sår, osv, etter kvisene som du har klemt ut, er det ikke bra med parfyme. Jeg har tenkt å kjøpe meg noe annet på apoteket tror jeg.

Maiken skrev 24. mars:

Får prøve og se.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Prolaps

Jeg opererte en prolaps i 1998, og har holdt det rimelig i sjakk med egentrening...

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...