Kviser - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om kviser.

Ramm skrev:

Det finnes per dags dato ingen dokumentert sammenheng mellom kosthold og kviser/uren hud. Kvisene skyldes økt hormonproduksjon, som stimulerer talgproduksjonen. I noen tilfeller blir talgproppen sittende fast, og bakterier bryter da ned denne talgproppen. Avfallsstoffene fra denne nedbrytningsprosessen irriterer talgkjertlene og hevelser oppstår som blir synlige som kviser. Det finnes reseptfrie legemidler med dokumentert effekt. Ettersom kvisene i utgangspunktet skyldes tettede talgkjertler er et godt tips faktisk å svette mye, selv om dette ikke gir et like godt resultat hos alle.

Overlykkelig skrev:

Dette hjelper, man kan se resultater etter en uke eller to for da er nesten alle borte.

Meeg skrev:

Jeg har en del kviser. Jeg har hørt at fet mat og snop ikke har noe å si på kviser, men jeg vet ihvertfall at JEG får masse av det =( Hva du spiser har jo med sunnheten i kroppen å gjøre, og sikkert med huden også. Jeg renset huden morgen og kveld, men måtte slutte med det fordi jeg fikk noen prikker som IKKE var kviser på kinnet. Nå vasker jeg bare godt med først varmt så kaldt vann hver morgen og kveld. Funker egentlig ganske bra. Jo mer naturlig jo bedre tror jeg. Uansett funker frisk luft, masse vann, spise sundt og ta en god ansiktsmaske en gang i uken godt.

Anonym skrev:

Det funker på meg, kvisene ble mindre.. Men jeg har bare gjort det i 1 dag, så det blir kanskje bedre resultat imorgen.

Christine skrev:

Hvis man tørker ut huden, vil man få kviser for huden tenker at den må gjenopprette fuktighetsbalansen, og produserer derfor mer talg. Som igjen gir kviser. Det er ikke lurt å tørke ut huden for å bli kvitt problemet. Man kan rense ansiktet morgen og kveld med produkter som er tilpasset hudtypen. Unngå å plukke og klemme på dem, for det kan gi arr. Jeg var veldig plaget med kviser før, men nå bruker jeg produkter som er tilpasset huden min, og den er mye bedre nå =)

;) skrev:

Tannkrem er også bra å ta på kviser. ta det bare akkurat på kvisen for å unngå at huden rundt blir tørr. Fint å sove med, og ta det av morgenen etter(da har det tørket)

Alex17 skrev:

Hei, jeg har hatt kviser siden jeg kom i puberteten for mange år siden. Men i lange perioder har jeg ikke hatt noe, og i perioder masse! Jeg vil anbefale vann. Men om du spiser masse usunt på siden, funker det ikke godt.

Anonym skrev:

Har prøvd dette i ca 2 mnd ser vel ikke så veldig god bedring, så det virker nok ikke like godt på andre! :/

Kanne skrev:

I forrige uke leste jeg på nettet om kjerringråd. Der var det ei dame (kjerringrådekspert) som sa at det kunne hjelpe å kutte ut melkeprodukt, hvetemel og sukkerholdig mat. Det er utrolig vanskelig å finne mat som ikke inneholder noe av dette, så nå spiser jeg nesten bare frukt og grønnsaker. Men jeg merker allerede forskjell. Det er det første kviserådet som noen gang har funka for meg.

Yeah skrev:

Om du har vært plaget med kviser i flere år, og prøvd alt uten hjelp, gå til lege eller helst en hudlege, og spør om du kan få medisin mot kviser. Dette kan forandre livet ditt totalt. Noen medisiner kan tørke ut huden din, så smør også med fuktighetskrem.

Stavanger skrev:

Det aller beste er rent vann.

Alexander skrev:

Kan dere ikke forstå noe? Hud er forskjellig! Dere må prøve dere frem og finne ut hva som hjelper for dere. Sett opp og planlegg når du skal prøve hvilke kurer. Kombiner og finn frem til hva som hjelper, for hver hud er forskjellig! Og hvis dere ikke ser noen forskjell, så husk at kviser kommer fra innsiden, og derfor ikke alltid kan stoppes på utsiden! Spør en lege om hjelp til å dempe talgkjertelproduksjon fra INNSIDEN og ikke bare ved hudrens. Arr kan man alltids fjerne senere, men hvis dere er lei av kviser, må dere virkelig stå på for å finne det som hjelper DEG og det er ikke sikkert det som hjelper andre virker på deg. Alt er individuelt! Og jo fortere du starter og jo mer forberedt og motivert du er, jo fortere kan du finne frem til DIN PERSONLIGE løsning på kviseproblemet. Selv planlegger og noterer jeg ned hva som virker for meg og i hvilken grad det hjelper. Så følg gjerne andres råd, men ikke tro at om det ikke virker, så er alt tapt. Ta tiden til hjelp og arbeid systematisk med å fjerne kvisene. Jeg kan hjelpe dere med første grunnleggende steg: Hver dag vasker man ansiktet morgen og kveld. Så er det opp til deg å velge hvilken kur eller krem du bruker den første uken. Gir det ikke resultater, gå rett på en ny krem. Og plutselig en dag finner du svaret og du har vunnet kampen mot kvisene! Selv har jeg funnet ut at 2 av 15 kremer/tips/behandlinger virker på meg... og det er min personlige hud. Følg dette, og dere vil til slutt sitte igjen med gode resultater. Lykke til!

Fra Berlin skrev:

Tykke agurkskiver legges utover ansiktet. Ha dette på ca 20 min annenhver dag. Effektivt og ufarlig.

Juristen skrev:

Jeg var plaget av kviser, men så sluttet jeg med melk og melkeprodukter. Kun litt ost i ny og ne. Er mye bedre nå.

Lalala skrev:

Omg. Det virket faktisk litt. Har bare prøvd en natt, men det virket faktisk

Lompe skrev:

Basiron funker, men gjør huden veldig tørr, bruk mye på kvisene og bare på kvisene.

Leei! skrev:

Har tidligere gått på noen p-piller, og de funka bra mot kviser. Huden var bra i flere år, helt til jeg byttet merke. Hadde jeg vist det, skulle jeg aldri bytta. Men det er en stund siden, så jeg lurer på om noen vet hvor lang tid det tar før man ser en effekt på huden av pillene. Desperat etter å få huden min tilbake.

Jente 15 skrev:

Jeg sliter en del med kviser selv, og mormor var i Sveits for noen uker, og der kjøpte hun et stoff som var veldig sterkt og lukter noe forferdelig, men det hjelper virkelig.

Hmm skrev:

Såpe med lav PH verdi hjelper - spesielt med alovera, siden det beroliger huden.

:) skrev:

Drikk mye vatn, tren, rens huden morgen og kveld, bruk fuktighetskrem, unngå mye godteri, fett og andre usunne ting, og få nok søvn ! Det hjelper :D

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Krøllete voksduk

Voksduker er ikke bare krøllete. De er brettet så kraftig at de nesten må spa...

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...