Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 12.

Fortsettelse av kommentarer fra side 11 om kviser.

Maddi skrev 2008-03-12:

Vet ikke hvem jeg skal høre på her, jeg, men vet det hjelper å drikke vann.

Erfaren innenfor kviseproblemer skrev 2008-03-16:

Bla bla bla, blir lei av folk som ber andre om unngå melk, ost osv. Noen kviser må man bare godta, om man virkelig har det fælt kan man kontakte en hudlege. For de som ikke har problemer med dem, men allikevel ville ungått dem anbefaler jeg: Drikke mye vann (to 1/2 flasker om dagen)Trene regelmessig. Være ute, og husk krem om det er kulde/sol. Rens huden om morgene og kveldene. Ikke overdriv! Spis den mengden næring du trenger til din alder. Godis en gang i uka. Sov minst 7 1/2 time. Få det psykiske på topp, sjelen må være glad. Godt humør;)

Maiken skrev 2008-03-24:

Får prøve og se.

Reke skrev 2008-04-07:

Prøv noe uparfymert! Jeg har Vichy Normaderm, den funker, men anbefaler den ikke, siden den er parfymert. Har du åpne sår, osv, etter kvisene som du har klemt ut, er det ikke bra med parfyme. Jeg har tenkt å kjøpe meg noe annet på apoteket tror jeg.

Per olsen skrev 2008-04-17:

Dersom du har problemer med kviser, kontakt lege.D et fins mange kremmer som kan hjelpe deg, bruk dette kvar dag og du vil merke STOR forandring. Keg har erfaring.

:) skrev 2008-04-28:

Drikk mye vatn, tren, rens huden morgen og kveld, bruk fuktighetskrem, unngå mye godteri, fett og andre usunne ting, og få nok søvn ! Det hjelper :D

Hmm skrev 2008-05-03:

Såpe med lav PH verdi hjelper - spesielt med alovera, siden det beroliger huden.

Jente 15 skrev 2008-05-04:

Jeg sliter en del med kviser selv, og mormor var i Sveits for noen uker, og der kjøpte hun et stoff som var veldig sterkt og lukter noe forferdelig, men det hjelper virkelig.

Leei! skrev 2008-05-04:

Har tidligere gått på noen p-piller, og de funka bra mot kviser. Huden var bra i flere år, helt til jeg byttet merke. Hadde jeg vist det, skulle jeg aldri bytta. Men det er en stund siden, så jeg lurer på om noen vet hvor lang tid det tar før man ser en effekt på huden av pillene. Desperat etter å få huden min tilbake.

Lompe skrev 2008-05-08:

Basiron funker, men gjør huden veldig tørr, bruk mye på kvisene og bare på kvisene.

Lalala skrev 2008-05-19:

Omg. Det virket faktisk litt. Har bare prøvd en natt, men det virket faktisk

Juristen skrev 2008-05-21:

Jeg var plaget av kviser, men så sluttet jeg med melk og melkeprodukter. Kun litt ost i ny og ne. Er mye bedre nå.

Fra Berlin skrev 2008-05-25:

Tykke agurkskiver legges utover ansiktet. Ha dette på ca 20 min annenhver dag. Effektivt og ufarlig.

Alexander skrev 2008-05-26:

Kan dere ikke forstå noe? Hud er forskjellig! Dere må prøve dere frem og finne ut hva som hjelper for dere. Sett opp og planlegg når du skal prøve hvilke kurer. Kombiner og finn frem til hva som hjelper, for hver hud er forskjellig! Og hvis dere ikke ser noen forskjell, så husk at kviser kommer fra innsiden, og derfor ikke alltid kan stoppes på utsiden! Spør en lege om hjelp til å dempe talgkjertelproduksjon fra INNSIDEN og ikke bare ved hudrens. Arr kan man alltids fjerne senere, men hvis dere er lei av kviser, må dere virkelig stå på for å finne det som hjelper DEG og det er ikke sikkert det som hjelper andre virker på deg. Alt er individuelt! Og jo fortere du starter og jo mer forberedt og motivert du er, jo fortere kan du finne frem til DIN PERSONLIGE løsning på kviseproblemet. Selv planlegger og noterer jeg ned hva som virker for meg og i hvilken grad det hjelper. Så følg gjerne andres råd, men ikke tro at om det ikke virker, så er alt tapt. Ta tiden til hjelp og arbeid systematisk med å fjerne kvisene. Jeg kan hjelpe dere med første grunnleggende steg: Hver dag vasker man ansiktet morgen og kveld. Så er det opp til deg å velge hvilken kur eller krem du bruker den første uken. Gir det ikke resultater, gå rett på en ny krem. Og plutselig en dag finner du svaret og du har vunnet kampen mot kvisene! Selv har jeg funnet ut at 2 av 15 kremer/tips/behandlinger virker på meg... og det er min personlige hud. Følg dette, og dere vil til slutt sitte igjen med gode resultater. Lykke til!

Stavanger skrev 2008-05-28:

Det aller beste er rent vann.

yeah skrev 2008-06-02:

Om du har vært plaget med kviser i flere år, og prøvd alt uten hjelp, gå til lege eller helst en hudlege, og spør om du kan få medisin mot kviser. Dette kan forandre livet ditt totalt. Noen medisiner kan tørke ut huden din, så smør også med fuktighetskrem.

Kanne skrev 2008-06-12:

I forrige uke leste jeg på nettet om kjerringråd. Der var det ei dame (kjerringrådekspert) som sa at det kunne hjelpe å kutte ut melkeprodukt, hvetemel og sukkerholdig mat. Det er utrolig vanskelig å finne mat som ikke inneholder noe av dette, så nå spiser jeg nesten bare frukt og grønnsaker. Men jeg merker allerede forskjell. Det er det første kviserådet som noen gang har funka for meg.

anonym skrev 2008-06-19:

Har prøvd dette i ca 2 mnd ser vel ikke så veldig god bedring, så det virker nok ikke like godt på andre! :/

alex17 skrev 2008-07-01:

Hei, jeg har hatt kviser siden jeg kom i puberteten for mange år siden. Men i lange perioder har jeg ikke hatt noe, og i perioder masse! Jeg vil anbefale vann. Men om du spiser masse usunt på siden, funker det ikke godt.

;) skrev 2008-07-03:

Tannkrem er også bra å ta på kviser. ta det bare akkurat på kvisen for å unngå at huden rundt blir tørr. Fint å sove med, og ta det av morgenen etter(da har det tørket)

Christine skrev 2008-07-04:

Hvis man tørker ut huden, vil man få kviser for huden tenker at den må gjenopprette fuktighetsbalansen, og produserer derfor mer talg. Som igjen gir kviser. Det er ikke lurt å tørke ut huden for å bli kvitt problemet. Man kan rense ansiktet morgen og kveld med produkter som er tilpasset hudtypen. Unngå å plukke og klemme på dem, for det kan gi arr. Jeg var veldig plaget med kviser før, men nå bruker jeg produkter som er tilpasset huden min, og den er mye bedre nå =)

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12   13    14    15    16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere