Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om kviser.

YoYO :P skrev 2008-01-22:

Dette må jeg prøve :-)

Utenkviseritrynet skrev 2008-01-22:

Jeg begynte å bruke en rensesåpe fra Clinique. Den funker kjempebra og jeg anbefaler den virkelig!!! Etter en uke hadde jeg ingen flere kviser og ikke har jeg fått noen nye heller! :)

Moah! c(-: skrev 2008-01-22:

Jeg er i ungdoms alderen som man får kviser,og jeg har ikke en eneste en! Vet du hvorfor? Jeg vasker ansiktet med vann hver morgen når jeg står opp, og hver kveld før jeg legger meg. Da renser vannet huden eller i hvertfall vasker den, og det er egentlig noe av det beste. Det skader heller ikke huden =D Lykke til! PS! Prøv å unngå unnasluntring med vaskinga.. Da går det mye fortere

Jente 16 skrev 2008-01-22:

Noen som har tips til hva man kan gjøre for å få bort arr etter kviser?

Bla bla skrev 2008-01-22:

Om du gidder å lese-...- Ja denne råden med potetmele... Du bruker det når du skal legge deg.... oxo når du står opp ta deg en dusj vask ansiktet godt.. for vist du vasker ansikte... er det bare noe % på at du vasker det skikkelig godt... elllers kommer det bakterier og sånne ting og tang på ansiktet ditt... men ta deg en dusj istedenfor.... gjør dette om og om igjen på noen dager eller uker da blir det bedre

tss skrev 2008-01-22:

jeg spiser ikke sjokolade eller mye godterier, og jeg har en kvise i måneden, så er ganske fornøyd, og når jeg nåe en så lar jeg den være, så blir den bra; >

sjokolove skrev 2008-01-22:

jeg har ingen kviser, så trenger ikke disse rådene

Jente 15 skrev 2008-01-22:

Har lest et sted at det du putter i munnen ikke kommer ut i huden... Jeg har nå spist mye godteri og ikke minst i julen og jeg fikk ikke noen kviser av det. Men jeg passer på å holde håret unna ansiktet om natten, vasker håret offte og tar så lite som mulig i ansiktet og drikker mye. Nå er jeg nesten kvise fri! Jeg har en misstanke om at D vitamin og svetting (I ansiktet) kanskje også er litt sunt for huden, vet ikke jeg, men kom hjem fra india for en månddes tid siden og det gjorde underverker! =) hehe x)

Cami skrev 2008-01-22:

Ikke bruk noe som tørker ut huden, jellefall ikke over lengre tid, det er nemlig dette som er problemet til kviser, en tørr hud eller fett hud får mye lettere kviser, den nordiske huden er nemlig ofte veldig tørr utenpå men kan være veldig fet under, noe som fører til kviser! Bruk en god fuktighetskrem, rens huden morgen og kveld, og bruk ofte peeling, 1-2 ganger i uken eller litt mer, dette helper utrolig mye, Selv arbeider jeg på parfymeri, med hudpleie produkter og rens, har selv blitt mye bedre om jeg ikke har vært så mye plaget. Prøv noe som heter "basiron" på apoteket, bruk den i 5 dager (ikke mer, da huden blir tørr og ru hvis du bruker den for lenge) og bruk en fuktighetskrem med mye fukt som er tilpasset DIN hudtype, dette kan du få hjelp med på apoteket, eller parfymeri som selger hudpleie produkter. Bruk også en stift som går spesielt PÅ kvisen. Gå også til hudpleie i ny og ne da dette hjelper mye også:) Men HUSK RENS HVER MORGEN OG KVELD! Da urenhud også skyldes dødehudceller som hoper seg opp og tetter igjen porene, som gjør at talget ikke kommer ut og vips du ahr en kvise.. En god grunn til å vaske og rense huden?;) Men for all del IKKE bruk SÅPE OG VANN, det trengs bedre skyts enn det for å ta knekken på kviser..;)

kms77 skrev 2008-01-22:

det beste rådet jeg kan gi er å dra til hudpleier eller lege om du er skikkelig angrepet.Det kan være mange grunner til at man får kviser.En er fet hud og derav overproduksjon av talg.Noen har tørr hud eller tørre hudpartier å for å kompensere produserer huden mere talg.talg produksjonen blir ofte overdreven derfor får noen kviser av det.gå til hudpleie de ser best hva du må bruke.koster litt men dåg værdt det!!!

annonym skrev 2008-01-22:

prøv oxo Basiron.

Noen skrev 2008-01-22:

Hmm.. Dette må prøves ut! Bruker "Blemish stick" fra The Body shop. Den funker kjempebra mot kviser. I tilegg bruker jeg "Facial Wash" og en dekkstift fra samme butikken.

gutt16 =) skrev 2008-01-22:

har hadd et kvise problem nu i ca 2-3 år. har prøvd ut div såper og kremer på apoteket,også vært hos legen men han jor ikke stort,gikk også på tabeleter i en månde mot kviser men hjalp ikke d heller=( kviser på ryggen også, men di plage mæ ikke..har også fått arr av di og d ser ikkje serlig fint ut.noen som har et ekstremt gått tips som æ kan bruke? e dritt lei at huden i ansiket blir ødelakt..

sd skrev 2008-01-22:

Så mye preik d ska være rundt detta a. Å d må jeg prøve, å det må jeg prøve, å d må jeg prøve. ække såååå ille da, soss'r:P

Anonym skrev 2008-01-22:

Jeg tok kontakt med en hudlege. Og der fikk jeg beskjed om og begynne på tetralysal og det har funket helt fint. Kvisene gikk bort etter bare en liten stund. Så jeg vil anbefale for de som har kviser om og bruke tetralysal.

mor skrev 2008-01-22:

mamma sir at æ ikke får leke me potetmel

Rypa89 skrev 2008-01-22:

Fortell t legen om kvise problemer... eg he gått på någen kapsler så he hjelpt meg mye... fikk di av hudlege:P d råde eg adle t og få henvisning t hudlege... di hjelpe mye...

bolegutt:) skrev 2008-01-22:

er det mulig å fjerne kviser som kommer av bruk av anabole steroider? så slipper jeg å få kviser selv om jeg boler?;)

Gutt 17 år (les, det kan faktisk hjelpe, gjør på meg..) skrev 2008-01-22:

hei, jeg har- og sliter med kviser en del, og mange folk prøver og Clerasil, SebaMed Clear Face og alle de produktene der + + noen funker kansje veldig bra på noen og andre ikke, det kommer ann på hvor mye talg huden produserer. hva jeg anbefaler, som faktisk funker er: en hudkrem som heter A-Derma avoine rehalba (en liten tube til 119 kr) den er reseptfri. og et aent legemiddel er en tabletkur som heter: Tetracycelin Arco, den er på resept, og en tablet om dagen holder (kan ikke taas med melk) spør og få den i kapsler ;) men det er en antibiotika kur, og den er litt sterk, så jeg måtte inn hos legen og ta blodprøver for og se om nyrene og leverene ikke ble svekket pga dosen... men alikevel, ikke fisle med og prøve, bedre det enn og få evig og stygge arr som jeg alerede har :( ps: når du dusjer, ikke vask ansiktet med såpe osv, vask heller lett over med vann, for den såpa bare irriterer huden, en dårlig ting. og aldrig skrubb med håndkle i huden, det forverrer bare enda mere, ta heller og klappe over.... ;)

Hud skrev 2008-01-22:

Har brukt tetracyclin, clearasil, basiron, differin, dalacin og mye mer. Det jeg har funnet ut er at tetracyclin, differin og dalacin fungerer. Om du er virkelig plaget med kviser, og du bruker tetracyclin, så kommer kvisene tilbake etter endt kur. Det som er med differin og dalacin er at de holder talgkjertlene i sjakk-matt! Dette er antibiotika.

H skrev 2008-01-22:

Kviser kommer av talgproduksjon å ved å tørke ut huden vil huden bare produsere mer talg, Gå heller på apoteket eller til legen får å få den beste behandlingen for deg å ditt behov. Viss man bruker en renseserie er det viktig å ha en god fuktighetskrem etter at du har renset huden, men da er det viktig å ha en uten fett..

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8   9    10    11    12    13    14    15    16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere