Kjerringråd logo

Kviser - kommentarer side 15.

Fortsettelse av kommentarer fra side 14 om kviser.

Iben skrev 2010-01-03:

Mitt tips er å vaske fjeset med rensevann eller såpe hver morgen og kveld og ta enten på alovera eller en billlig krem som fås kjøpt på apoteket etter du har skylt fjeset. Jeg garanterer deg at det vil virke. Hvis man ikke gidder å bruke penger på krem kan man også ta litt fuktighetskrem fra moren eller søstra di. Men husk ikke følg alle tips for da får huden din for mye, så la et tips få litt tid og hvis det ikke virker så ta en pause og så kan du eventuelt begynne på en ny metode.

Andrea skrev 2010-01-10:

Jeg skal til hudlege nå, har bestilt time, og håper så innmari at jeg får en krem eller noe som faktisk virker. Er snart 13 år, så det er jo nå det er kvise-tid. Fikk kviser i 4. klasse, så jeg har hatt det en stund, i tillegg til at jeg har mest i hele klassa, og av alle vennene mine. Jeg har gått veldig lei av det nå.

Elise skrev 2010-01-20:

Jeg har kviser i panna spesielt. Jeg tror det er på grunn av at jeg sliter litt med fett hår og det ligger i panna og gjør at det blir kviser. Jeg har ikkje prøvd disse kjerringrådene men er litt skeptisk. Må vell bare prøve. Er her noen som har et spesielt tips mot kviser i panna? Jeg har hørt at det er lurt og smøre kvisene inn med sitron, men det funka ikke så bra på meg.

Hudpleier skrev 2010-02-18:

Ta dere en tur til hudpleier, slik at dere får analysert hudtypen deres, og deretter få produkter til akkurat din hud. Det har ikke apotek, eller andre helsekost butikker. Hos hudpleier vil dere også få gode råd.

Kvisefri gutt 17år skrev 2010-02-25:

Hei, jeg har brukt kvisekremen Saliocen i ca 2 måneder nå, den funker dritbra. Seriøst, før hadde jeg store kviseproblemer, men nå er alt borte. Du merker forskjell etter bare noen få timer, lover deg.

Javel skrev 2010-03-23:

Det som hjelper bra for meg: Når du skal poppe kviser, vask huden først og hender. Deretter tar du å setter fingrene på hver side av kvisen og drar ut til sidene. Istedenfor å presse sammen. Dette vil dra kvisen til overflaten uten å skade huden ved å presse talgen inn og ut rundt huden. Hva du enn gjør ikke press kviser ut, det gjør bare alt verre.

Bruk basiron. Dette fungerer best på meg av forskjellig ting jeg har prøvd. Har prøvd laser, piller (husker ikke helt hva de heter) og en annen krem(sterkere enn basiron) Basiron får du uten resept. Bruker det om kvelden. Husk å vaske hender godt å la det tørke inn da basiron lett misfarger tekstiler. Care på sengetrekket, men litt kjipt å ødelegge fine håndklær. Blir huden veldig tørr, ta en pause og smør på fuktighetskrem.

Lisa skrev 2010-03-23:

Noe dere kan prøve er å ta en baking soda peeling scrub (altså Natron på norsk, eller natrium bikarbonat). Skyll ansiktet med varmt vann, bland 1 ts natron med 1 1/2 ts vann og smør forsiktig på huden med sirkelbevegelser. Vent 1 min, og skyll av. Avslutt med Extra Virgin Coconut, eller Oliven olje.

Og nei, det er ikke det samme som bakepulver. Og det er så absolutt trygt.

Perish skrev 2010-03-27:

Hva med dekk-krem da, det funker også.

Sabina & Sunniva skrev 2010-03-27:

Håper dette hjelper. Vi er "litt" plaget med kviser også.

M skrev 2010-04-26:

Jeg vet noe som jelper for meg og det er: ikke stresse, drikk mye vann, spis sunn mat som grønnsaker og frukt hvitt kjøtt osv. Det er viktig og ikke spise masse fet mat og sjokolade. Rens huden (spesielt hvis du bruker sminke) bruk skrubbkrem og få håret vekk fra ansiktet.

Daniar skrev 2010-04-30:

Hei, jeg er 14 år gammel jeg har et par kviser når jeg renser det, jeg har brukt kanskje 500 kr på rensekrem og kvisekrem. Det hjalp, men de kommer tilbake hele tiden. Hva skal jeg gjøre får at de ikke skal komme tilbake?

Elisabeth skrev 2010-05-24:

Dette har jeg prøvd, og nå har jeg ett arr på Venstre side av pannen. Jeg fikk en stor stygg kvise der og ville ha den bort. Potetmelet tørket ut kvisen(e) men så ble den helt hard. Æsj, hæslig. Bare rens ansiktet morgen og kveld med en mild ansiktsrens og bruk en god, men ikke så veldig fet, fughtighetskrem for ansiktet. Jeg har en fra Olay som er veldig god. Ellers andbefaler jeg Cosmica som er ett veldig bra merke. Og Dermica og Aco da. Fåes kjøpt på apotek!

Rebecca skrev 2010-06-08:

Et godt tips for å bli kvitt kviser og urenheter er å gå på tv-shop.no og og bestille pro activ solution. Dere har sikkert sett det på tv.shop. Jeg sleit skikkelig med kviser og urenheter så jeg bestilte dette, betalte litt over 300 kr for det. Jeg tok sjansen på å prøve dette ut, brukte det morgen og kveld den første uke og det gav resultater med en gang. Etter den første brukte jeg det bare om morgningen eller kveld fremover. De er veldig drøye og jeg har hatt de i flere måneder. Vekk med dyre kremer og renseprodukter. Jeg er super fornøyd med huden min. I pakken fikk jeg rensekrem. Det er faktisk litt peeling i den også. Toner, dag krem, en grønn te krem som man kan bruke over fuktighetskremen, og ansiktsmaske. Var 30 ml i de fleste, men som sagt kjempe drøye og jeg har ikke brukt halvparten engang. Godt tips og ta en pause i en uke i blant.

Maria skrev 2010-07-30:

Dette funker bra, men husk og bare ta det på der du har kviser.

Lisa skrev 2010-09-01:

Skal vi vaske av etterpå når vi har stått opp?

Yeey skrev 2010-09-29:

Hallo, tusen takk for alle gode råd. Jeg sliter ikke veldig med kviser, men jeg gjorde det før. Jeg skjønner Hvor forferdelig det er. Men det jeg gjorde var å legge en qtips i frysern med saltvann, og klemte på kvisa i ca. 5 min. Du må ha qtipsen i fryseren nesten 1 dag.

anonym skrev 2010-10-24:

Dette virket faktisk. Kvisene ble mindre og mindre og nesten helt borte så dro jeg på ferie og glemte potetmellet mitt men har jeg begynt igjen, så dette burte dere alle prøve.

Eliiiiiise skrev 2010-10-25:

Hei alle sammen. Jeg er ei jente som er 14 år (midt i kvisealderen). Jeg har i alle fall blitt plaga med kviser. Derfor prøvde jeg et produkt som heter Acnicyl cleanser og cream. Du får kjøpt disse produktene på apotek. De er kjempebra. De er parfymefri og tørker ikke ut huden. De fjerner urenheter og overskudd av talg som forårsaker kviser.

Du bruker de hver morgen og kveld og det gir kjempebra resultat. Kvisene forsvinner sæ fort som bare det og etterlater ikke huden med arr. Dette er noe som jeg vil foreslå til alle.

Cleanser bruker du først: Ta den i ansiktet og smør. Ta deretter og skyll med varmt vann og tørk med en håndduk.

Cream bruker du etter: Ta den på som en krem etter du har rensa ansiktet med cleanser. Dette gjør du hver morgen og hver kveld og resultate er kjempebra.

Jeg har alltid vært skeptisk til kjerringråd. Mange kjerringråd tørker bare ut huden og irriterer den slik som banan, sitronsaft og tannkrem. Men Acnincyl er et produkt som virkelig hjelper. Jeg håper de er til hjelp for noen.

Sandra skrev 2010-11-01:

Jeg er 14 år, det er den perioden som man får mest kviser og urenheter. Jeg har noen små kviser i pannen og 3-4 i resten av ansiktet som er ganske røde, nå begynner dette å gå vekk, og det er grunnet at jeg sluttet med alle de ekstremt dyre kremene, renseproduktene osv. Jeg fikk et tips av en spa/hud/kropp ekspert som sa at hvis jeg sluttet med disse kremene som er fra THE BODY SHOP (hele kvise serien) og jeg startet heller med å :

  1. Vaske vekk sminken med en mild såpe og varmt vann.
  2. Fylle opp vasken med glo varmt vann, og legge et håndkle over bakhodet å la dampen komme opp i ansiktet i 5 min.
  3. Smør ansiktet med en krem som inneholder passe med fuktighet og en krem med C-vitaminer.

Dette var mine erfaringer, så hvis du bruker masse dyre renseprodukter, sett de vekk og bruk det naturlige på huden din. Et lite tips til slutt: Ikke spis for mye godteri. Bytt heller ut usunne ting med sunne slik som f.eks. poteter. Drikk vann.

Sunniva skrev 2010-11-12:

Dette er et kjmpebra råd, som fortjenes å testes. Funket i hvertfall på meg.

Anonym skrev 2010-11-16:

Jeg er skikkelig plaget av kviser og jeg er ordentlig lei av det. Jeg skal prøve det, men jeg blir litt lei hvis det ikke funker. Er det noen andre som har noen gode råd mot kviser?

Kommentarside:  1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15   16   


Diskuter kviser

Fornavn/Kallenavn: Kommentar:

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com

ToppBlogg - toppliste for bloggere