Kjerringråd logo

kjerringråd > flekker

Flekker - kjerringråd

Flekker

Flekker

Opptegning på broderi er ofte laget av blekk og kan derfor være vanskelige flekker å få bort. Her på Kjerringråd vet vi hvordan. Les om flekkfjerning her. Les mer om flekker.

Flekker

Flekker

Flekker på klær er ikke bare bare å få bort. Her på Kjerringråd har vi samlet en del råd som skal være til hjelp mot flekker. Tanken er at dette kan bli et helt leksikon for kjerringråd. Les mer om flekker.

Flekker

Flekker

Flekker har vært et diskusjonstema gjennom århundrer. Særlig hvordan man kan bli kvitt flekker. Det er her Kjerringråd har sin store styrke. Her finner man hjelp som går på flekkfjerning. Les mer om flekker.

Flekker

Flekker

Vanskelige flekker er mulig å fjerne hvis man tar i bruk riktig remedium. Bløtlegging er ofte noe som hjelper hvis det som danner flekker er vannløselig. Ta en titt på dette kjerringråd. Les mer om flekker.

Flekker

Flekker

Flekker av fett har vært et stort problem opp gjennom tidene. Det er derfor dette kjerringrådet har blitt så kjent, vil vi tro. Litt kaldt vann kan gjøre underverker med tanke på flekkfjerning. Les mer om flekker.

Tyggegummi eller stearin flekker

Tyggegummi eller stearin flekker

Flekker av tyggegummi eller stearin kan raskt fjernes ved hjelp av dette enkle trikset. Fryseren egner seg ikke bare til å lagre mat i. Tyggis flekker forsvinner også ganske lett i fryseren Les mer om tyggegummi eller stearin flekker.

Flekker av blekk

Flekker av blekk

Flekker og flekkfjerning kunne det vel ha blitt skrevet en hel bok om, men her er et kjerringråd som er til hjelp mot flekker av blekk på klær og andre tekstiler. Les mer om flekker av blekk.

Flekker av blåbær

Flekker av blåbær

Blåbærflekker er ganske vriene å bli kvitt. Dette gjelder vel også flekkfjerning med tanke på blekk og kulepenner. Dette er et godt gammeldags kjerringråd mot flekker av blåbær. Les mer om flekker av blåbær.

Flekker på tepper

Flekker på tepper

Flekker på tepper er svært sjenerende. Det være seg om flekken er av rødvin ketchup eller hva det måtte være. Ta en titt på dette rådet og få hjelp til vanskelige flekker. Les mer om flekker på tepper.

Blåbærflekker

Blåbærflekker

En flekk av blåbær kan fjernes ved bruk av kokende vann. Kjerringråd mot flekker finnes det mange av og her er ett av dem. Blåbærflekker er ikke så vanskelige som du tror. Les mer om blåbærflekker.

Rustflekker

Rustflekker

Har du fått rusflekker som er vanskelige å få bort? Her på kjerringrad.com har vi en del tips som går på flekkfjerning, også rustflekker. Les mer om rustflekker.

Pigmentflekker

Pigmentflekker

Har du pigmentflekker,brune hudflekker eller leverflekker? Her kan du finne noe som muligens hjelper. Les mer om pigmentflekker.

Flekker av rødvin

Flekker av rødvin

Har du fått flekker av rødvin på klær eller duker, kan de enkelt fjernes ved å dusje dem med sitronsaft. La d... Les mer om flekker av rødvin.

Leverflekker

Leverflekker

Leverflekker kan virke skjemmende for de som har dem. Disse kan fjernes ved at man daglig masserer leverflekke... Les mer om leverflekker.

Rødvinsflekker

Rødvinsflekker

Rødvinsflekker er normalt ganske vanskelige å få bort. Et tips for å bli kvitt rødvinsflekker er å strø salt p... Les mer om rødvinsflekker.

Malingsflekker

Malingsflekker

Malingsflekker av oljemaling er ofte problematisk hvis man ikke har whitesprit. Maling setter seg fast i poren... Les mer om malingsflekker.

Blodflekker

Blodflekker

Blodflekker kan skape hodebry for de som har vært uheldig og fått flekker av blod på penklærne. Da trenger man hjelp fra et kjerringråd om flekkfjerning. Les mer om blodflekker.

Kaffeflekker

Kaffeflekker

Har du fått kaffeflekker på tekstiler? Her er et lite tips til hvordan man kan bruke vann til flekkfjerning. Det være seg om det er gamle eller nye/ferske kaffeflekker. Les mer om kaffeflekker.

Pigmentflekker

Pigmentflekker

Har du pigmentflekker som du vil bli kvitt? Pigmentflekker kan være både lyse og mørke. En innsender har sendt oss et tips hvordan man kan fjerne begge deler. Les mer om pigmentflekker.

Føflekker

Føflekker

Har du føflekker som du vil bli kvitt? Det finnes kjerringråd mot det. Det går på å bruke enkle remedier som man har hjemme. Dette rådet er sendt inn av en som hørte det fra sin oldemor. Les mer om føflekker.

Fettflekker

Fettflekker

Fettflekker er av de vanskeligste flekker å fjerne. Har du fått det på klær, duker eller gjenstander av tre? Her er det en del kjerringråd mot fettflekker. Les mer om fettflekker.

Oljeflekker

Oljeflekker

Oljeflekker kan man få både på klær, utendørs og på huden. Vi har samlet en del tips om hvordan du skal få fjernet oljeflekker. Les mer om oljeflekker.

Belegg på krystall

Belegg på krystall

Flekker og belegg på krystall kan være et problem hvis man bruker oppvaskmaskin eller feil type oppvaskmiddel. Finn hjelp mot kalk på krystall her på kjerringråd siden. Les mer om belegg på krystall.

Stearin på duk

Stearin på duk

Stearin kan være vanskelig å få bort fra duker og andre tekstiler. Det går an å bruke varmt vann men, stearin er også løselig i lampeolje. Les om et godt kjerringråd her. Les mer om stearin på duk.

Rust på lintøy

Rust på lintøy

Rust på lintøy og rustflekker kan være ganske vanskelig å få fjernet. Her finnes det hjelp mot et slikt flekk problem. Les mer om rust på lintøy.

Misfarget plastikk

Misfarget plastikk

Er plastikk møblene dine blitt misfarget gjennom flere års bruk? Det finnes håp. Et spesielt omslag er tingen. Les mer om misfarget plastikk.

Misfarget plastikk

Misfarget plastikk

Her er det flere råd mot misfarging av plastikk. Hvis det er lys plastikk som skal blekes er sola effektiv. Les mer om misfarget plastikk.

Rengjøring av hagemøbler

Rengjøring av hagemøbler

Rengjøring av hagemøbler er ikke alltid like lett. En innsender har sendt oss et tips. Les mer om rengjøring av hagemøbler.

Munnsår

Munnsår

Et godt kjerringråd mot munnsår eller sprukken hud rundt munnen er en salve eller krem som heter Eight Hour Cr... Les mer om munnsår.

Flekkfjerning

Flekkfjerning

Flekkfjerning er det mange råd mot på www.kjerringrad.com. Hvis man skal søke etter hjelp mot flekker kan man ... Les mer om flekkfjerning.

Tyggis på klær

Tyggis på klær

Tyggis flekker på klær kan være veldig vanskelige. Her er et lite tips om hvordan man kan bli kvitt griseriet ... Les mer om tyggis på klær.

Kvae

Kvae

Flekker av kvae kan både være svarte og klissete. Ta en kikk på dette kjerringrådet og se om det kan hjelpe deg. Det er ikke alltid like vanskelig. Les mer om kvae.

Grønske

Grønske

Både nye og gamle flekker av grønske på klær kan fjernes. Ta en titt og se om disse rådene kan hjelpe på din grønnske-flekk. Les mer om grønske.

Kjoler

Kjoler

Ser du etter kjoler? Her er det noen tips og råd i forhold til kjoler som du kanskje ikke har tenkt på. Les mer om kjoler.

Tusj

Tusj

Har du fått en flekk av tusj, eller enda værre, av sprittusj på klærne? Fortvil ikke, det skal være mulig å få bort flekker av tusjer og sprittusjer. Les mer om tusj.

Kvae i håret

Kvae i håret

Har du eller noen av dine nærmeste fått kvae i håret? Kvae er veldig klissete og vanlig såpe tar det ikke bort, men det finnes et lite triks likevel. Les mer om kvae i håret.

Hårfarge

Hårfarge

Lurer du litt på hårfarging? Det kan være noe griseri å holde på med, men farging av hår behøver ikke å resultere i ødelagte klær eller inventar. Les mer om hårfarge.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com