Rødme - kommentarer side 17.

Fortsettelse av kommentarer fra side 16 om rødme.

J20 skrev:

Til Anonym: Spør på parfymeri eller så er en grønn krem fra Biotherm anbefalt, den kalles noe sånt som SOS Redness et eller annet.

Anonym skrev:

Jeg lurte på om det fantes en krem , som hjap mot rødming?

Vivi skrev:

Fine innlegg her. Når det gjelder den grønne kremen dere snakker om, er det flere typer å få kjøpt. Det beste er å gå enten i en hudpleiesalong eller et bra parfymeri. En grønn krem gjør at man blir helt hvit i ansiktet og man må derfor bruke en foundation utenpå. Dette kan også gutter bruke, det viktige er da å lære å legge kremen og foundation på en slik måte at man ikke virker sminket. Spør betjeningen om hjelp og øv dere deretter hjemme. Om dette ikke kurerer rødmen vil det i alle fall gjøre at det ikke synes så mye som det vanligvis gjør. På denne måten opparbeider man seg selvtillit og slipper å gå og engste seg hele tiden.

Det ble også skrevet at det hjelper å holde seg i form og føle seg vel fysisk. Hvis dere ikke allerede trener kan det være lurt å begynne. Bare det å gå en tur hver dag gjør at man får en sunnere farve i ansiktet. Hvis man har mulighet til å gå til jobben er det en grei måte å begynne på. I løpet av en kort stund kommer man også i bedre form og det er ingen tvil om sammenhengen mellom det fysiske og det psykiske. En fin balanse er alltid viktig.

Vivi

Hanne skrev:

Til gutt 17: Kilden til denne informasjonen om kremen fra Biotherm er fra j19 på kommentarside 3. Hun brukte den under sminken og var veldig fornøyd. Altså vil jeg tro at man slipper å bruke sminke utenpå for å oppnå samme effekt.

Gutt 17 skrev:

Kan ikke jeg bruke den kremen eller? Må man ta den utenpå sminke?? og skjuler man rødmingen med den kremen?

JENTA 36 skrev:

Veldig bra tema dette. Jeg rødmer lett når jeg skal snakke for mange folk, men jeg er ikke sjenert eller flau. Det skjer likevel. Jeg føler at svetten renner. Det er så utrolig hemmende.

Meg skrev:

Okey, da ska jeg og prøve den. Den kostet jo ikke mye. Si fra hvilke resultater dere andre får hvis dere prøver den.

J20 skrev:

Tusen takk Beate. Ja, det er nok den grønne kremen, siden den har blitt diskutert tidligere innpå her.

Til MEG: Ja, det skal visst være en grønn krem fra Biotherm som funker mot rødmning, en som du legger under sminken. Noen skrev innpå her tidligere at den funket så bra at de ikke valgte å ta operasjon, så da stoler vi på det.

MEG skrev:

De kremene er sikkert mot rødhet i huden som er der hele tiden av diverse årsaker. Tviler på at det er mot rødming, men hadde jo vært fantastisk om den var det. Jeg har slitt med rødming i over ti år, og er mildt sagt lei. Det har gått veldig utover mitt sosiale liv.

J20 skrev:

Jeg fant denne på internett også: Biotherm Aqua Sensitive Soothing Anti-redness moisture care (av en eller annen grunn får jeg ikke til å linke)

Den har fått to kommentarer, hvor begge to gav den topp karakterer og sier at det hjelper mot det de kaller redness - hva de nå enn mener med det..

J20 skrev:

Til Beate: Jeg skulle akkurat til å stille samme spørsmålet. Var den kremen jeg så på også, jeg kan ikke forstå at det kan være noen annen krem.

J20 skrev:

Tusen takk for svar! Nå har jeg lest gjennom alle kommentarene her og jeg er glad jeg ikke er alene. Det jeg er forundret over og som også mange andre påpeker er det at man ser nesten aldri noen andre enn seg selv rødme, men allikavel så er det endel som sliter med dette.

Jeg tror bivirkningene av dette er altfor risikable til at jeg kommer til å vurdere operasjon i nærmeste framtid, så jeg satser alle kortene på den grønne kremen fra Biotherm. Jeg gleder meg virkelig til å prøve den og se om det funker

Det jeg opplever er at ofte når jeg går ned i vekt og føler at jeg ser bra ut og er fornøyd med meg selv så går rødmingen ned (aldri helt borte forsåvidt, men mye mindre), så jeg tror vel kanskje at det har mye med det psykiske å gjøre.

Jeg prøver å observere folk rundt meg, som jeg er fascinert av og/eller ser opp til, for å se hvordan de takler situasjoner og liknende og så prøver jeg og være like flink og ikke få hjertebank og kokrødt ansikt i hver eneste lille situasjon.

Jeg kom akkurat til å tenke på at kanskje man kan prøve å opprette en blogg (anynom hvis man ønsker) og skrive om situasjoner man rødmer i, hva man har gjort for å prøve og ikke rødme, om tanker osv. Kanskje man får rødme i fra seg på internett, i stedet for å rødme i det daglige?

Hvis noen flere har prøvd denne grønne kremen, så si ifra om den funker.

Jente 25 skrev:

Til Blanco: Dersom du tar operasjonen på offentlig sykehus er den gratis. Da må du få fastlegen til å sende en søknad for deg. (Fastlegen din vet trolig ikke så mye om operasjonen, så bra info får du først på konsultasjon med kirurgen). Da blir du henvist til sykehus der operasjonen utføres. Etter en stund (mellom 6 og 8 mnd da jeg gjorde det) får du brev om konsultasjon med kirurgen. Da vil han fortelle deg fordeler/ulemper med operasjonen. Dersom dere sammen kommer frem til at operasjone er den beste løsningen får du litt etter det satt opp operasjonsdato. Hos meg tok det ca 10 mnd fra jeg oppsøkte fastlegen til jeg ble operert. Dersom du vil gjøre det privat tror jeg de gjør det på Volvat, men vet ikke hvor mye det koster. Du kan jo ta en telefon å høre.

til j20: Det er omtrent slik du beskriver jeg hadde det. Det betyr jo så klart ikke at du trenger å operere, det er jo ikke farlig å rødme (men tro meg jeg vet det er ubehagelig!) Om du bør ta operasjon eller ikke kommer mer an på hvor ille du synes rødmingen er for deg og hvor mye det hindrer deg. Jeg har en venninne som også rødmer minst like mye som jeg gjodre, men hun bare ler av det og for henne er det helt uaktuelt med operasjon tror jeg. Ellers så er du jo bare 20 år? Går jo an å vurdere litt lenger, kanskje vokser selvtilliten og du blir mye bedre?

Lykke til uansett hva du velger så forstår jeg deg godt:)

Rød skrev:

Jeg slet og med dette rødmegreiene som satte en stopper på sosialfronten og karrieren min, følte jeg. Jeg leste om mangt et råd rundt omkring og eksprimenterte med idrett, stå på hode, gå på turn siden utøvere rødma aldri. Tingen her er at mange har ikke evnen og oppføre seg når dette bryter ut, noe som forverrer det.

Jeg tok også operasjon i Akershus en gang. Jeg følte bare som om de slo av en bryter på meg ihvertfall. I etterkant steig tro og karriere proporsjonalt og har blitt en rik mann og kan nesten gi operasjonen takken for dette. Jeg ble mobba lenge på barnetrinn og ungdomstrinn av lærerer siden jeg var redd/spesiell og mangel på ord og stamming. Nå er jeg glad og hilser på gamle som det lyser skyldfølelse av og mange stresser når de møter meg.

J20 skrev:

Jeg er også plaget av rødming, men vet ikke hva som skal til for at man skal kalle det en plage? Jeg er ei veldig sosial jente (til tross for at jeg rødmer mange ganger i løpet av en dag). Hvis noen sier rød, så rødmer jeg, det blir enda verre hvis noen flirer av meg. Jeg tenker hele tiden på at jeg ikke må rødme før jeg feks skal holde en presentasjon eller snakke med noen jeg ikke kjenner. Jeg rødmer når jeg er ukomfortabel og jeg kan rødme for ingenting. Jeg kan til og med rødme når ingen andre er til stede (feks når jeg sminker meg). Jeg lurer rett og slett på om dette er grunn nok til å ta en operasjon? Jeg er redd for at dette er noe som kan hindre meg i min karriere og i fremtiden, både i jobbsammenheng og på det private plan. Er jeg ille eller ikke sammenliknet med deg (hvis du er plaget av rødming)?

Blanco skrev:

Til dere som har tatt operasjon - hvor mye koster det å gjennomføre denne i Norge?

Tipsrød skrev:

Hei folkens, jeg synes det er veldig betryggende å lese at andre folk har det helt likt som meg. Det er ille, men noe man må lære å leve med. Det kan tenkes at det er det siste man vil høre. Alle på trinnet mitt vet omtrent at jeg rødmer, men driter i det. De som mobber eller erter pga. rødming har et stort problem. Finn ut hva som får deg til på rødme. De fleste rødmer pga. sosiale, sjenerte og flaue tilfeller.

Mitt råd er kanskje å prate med foreldre eller psykolog. Få det ut ved å prate med noen om det. Hypnose kan kanskje fungere også. Ønsker alle sammen et fint liv, lev det. Ikke bry deg om de som erter, de vil du ikke ha kontakt med senere uansett om du går på skolen.

Jente skrev:

Er det noen av dere som har snakket med Vivi Sandengen? Jeg sendte mail til henne for over en uke siden, men har ikke fått svar. Har ikke så veldig lyst å ringe.

Meg25 skrev:

Frøken Rød: Jeg rødmer og i slike situasjoner, har til og med blitt sånn i det siste at hvis jeg er nervøs og tenker håper ingen spør meg om noe nå så rødmer jeg da og. Jeg bruker selvbruning og sminke, siden jeg føler meg mer naken hvis jeg er bleik. Men jeg vet at rødminga vises uansett, jeg blir helt knall rød i hele ansiktet, og så er jeg nesten hvit på halsen. Så på meg hjelper det ikke noe særlig med sminke. Når jeg har trent og blir varm er jeg også helt knall rød. Det er som om det lyser rødt av ansiktet.

Mann skrev:

Jeg har vært mye plaget med rødming. Noe som har hjulpet meg, f.eks. hvis jeg skal til jobbintervju, eller i et møte med noen, er å drikke mye iskaldt vann. Det får blodårene til å trekke seg sammen, så man ikke rødmer. Altså: Drikk mye iiissskaldt vann. Lykke til, fint med tilbakemelding.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
20
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flueplage

Hva gjør man når de allerede er inne? De setter seg på meg hele tiden, noe so...

Øreverk

Oppskjært løk inni en sokk, inntil øret, med pannebånd rundt funket supert p...

Bananfluer

Elektrisk fluesmekker funker som fjell. Ha en sitron kuttet i 2 som lokkemat så...

Kalde føtter

Jeg fryser på begge føttene, spesielt på høyre. De er konstant kalde. Jeg f...

Halsbrann

Ta 1 ts. med potetmel rørt ut i et glass vann. Det virker øyeblikket på halsb...