Rødme - kommentarer side 5.

Fortsettelse av kommentarer fra side 4 om rødme.

Rødinepa skrev 21. mars:

Hei Linda. Regner med at du har fått utført operasjonen nå. Håper alt har gått etter planen, og gleder meg til å høre hvordan du har det. Jeg har opprettet en e-post adresse du kan kontakte meg på om ønskelig: rodinepa@gmail.com

Tomaten skrev 16. mars:

Obagi kremprogram skal hjelpe på rød hud i ansiktet. Dette er noe jeg skal prøve, leste om det i hjemmet nr 12.

BareMeg skrev 16. mars:

Ville bare si at jeg og sliter med rødming, men har funnet en krem som ser ut til og virke. Eucerin heter den og tror man kan få kjøpt den på de aller fleste apotek. Er en pumpe flaske som er veldig grei og bruke under sminken.

Har forresten tenkt og prøve hypnose på dette her. Rødming kommer jo av dårlig selvtillit og at man slår ned på seg selv hele tiden. Med hypnose så kan man visst forbedre selvtillit så for meg er det definitivt værdt og prøve uansett pris. Skal komme tilbake til dere og si hvordan det gikk.

Linda skrev 11. mars:

Rødinepa: Har sjekket denne siden hver eneste dag, men først idag kom oppdateringen fra deg, ca en uke senere Skulle vare greit å ses, så jeg kan slappe av for operasjonen om en uke, den 18/3. Begynner å bli litt nervøs, som egentlig er helt normalt. Hvordan kommer vi i kontakt? Vil gerne ikke legge ut telefonnr eller e-post.

Ali Afram skrev 11. mars:

TIl gutt19: Hvis du tar deg tid til å lese kommentarene som er skrevet her så finner du svar på alle spørsmålene du stiller. Det er litt dumt at vi må skrive inn det som er beskrevet på dette forumet på grunn av at du ikke gidder å lese selv.

Rødhette skrev 08. mars:

Følger med på siden her, og er veldig spent på hvordan operasjonen til Rødinepa har gått. Håper du oppdaterer her etterhvert. Selv har jeg skrevet et brev til faslegen min for et par-tre uker siden,og hadde håpet på en telefon. I brevet fortalte jeg alt om hvordan jeg har det og har hatt det gjennom mange år med rødming. Har ikke hørt noe enda, så må vel sikkert ringe legekontoret selv. Jeg tenker på dette hver eneste dag, mange ganger om dagen, og det tar så utrolig mye energi. Er en oppegående person, med et veldig sterkt ønske om en normal tilværelse. Veien er lang å gå, sliter også med å fortelle samboeren min om hvordan jeg har det. Han har nok sett at jeg rødmer, men han har ikke kommentert det. Tror ikke han skjønner hvor stort problemet er for meg, for man er verdensmestere i skjule det på alle mulige rare måter. Er også redd for reaksjonen hans, for jeg følger meg så liten og veik ved å ha et slikt problem. Vil også si til "Rød hånd" at jeg også sliter med det. Det er også grusomt slitsomt, men aner ikke om en operasjon vil hjelpe på dette også. Jeg håper jo det, for det er veldig vanskelig å skjule. Hendene bruker man jo hele tiden. Har også fått hudprobelemer i ansiktet, pga at jeg stadig er rød og varm. Må prøve å samle nok mot til å snakke med min snille samboer om dette og ta mot til meg å ringe legekontoret. Noen som kan gi meg noen gode råd, er jeg takknemlig for det. Rødmingen sliter meg helt ut.

Gutt19 skrev 07. mars:

Ser at det er mange som sliter med det samme som meg, ja. Jeg har så absolutt fått nok av denne rødmingen som har holdt på ivertfall siden jeg var 12-13 år eller noe sånt.

Om jeg svetter litt ekstra spiller ingen rolle. Jeg har sagt nei til kurs, møter, skolegang og alt som kan gjøre at jeg får bedre stilling, lønn og lignende. Føler jeg ikke får utnyttet mitt potensial i det hele tatt pga denne rødmingen.

Jeg mister all selvtillit på grunn av den. Jo mer jeg rødmer, jo mer holder jeg meg unna situasjoner og jo mer jeg holder meg unna situasjoner, jo mindre selvsikkert blir jeg. Så det er bare selvdestruksjon hele greiene.

Kan noen være så snill å fortelle meg hvordan jeg skal gå frem for å få tatt denne operasjonen? Hvor lang tid tar det? Hvem ringer jeg. Prisen bryr jeg meg ikke om, for jeg betaler hva som helst. Takk for all hjelp som er mulig å få.

Rødinepa skrev 06. mars:

Hei Linda. Jeg har nå kommet meg hjem fra Ahus etter en utrolig positiv opplevelse. Har foreløpig ikke rødmet, men har ikke vært i de verste situasjonene ennå. Men har stor tro på at jeg er kurert. Jeg kan gjerne møte deg en dag denne uken, bare si en dag det passer for deg.

Linda skrev 02. mars:

Rødinepa: Hei. Beklager, men jeg har ikke sett meldingen din. Håper din operasjon går greit imorgen. Skulle være fint å treffes, hvis du har lyst til det. Jeg opereres den 17/3. Ha det godt! Hilsen, Linda

Ole skrev 20. februar:

Jente: Jeg har det på samme måte, det med butikken. Det er så ødeleggende for selvtilliten og man føler seg så liten. Jeg er allerede rød i ansiktet men blir røde av mange ting, som foreksempel det med å betale i kassen eller lignende. Jeg har slitt med dette i 3 år kanskje, har vært hos to hudleger, skal til en til om ikke så lenge for å prøve laser, håper det vil funke. Jeg har også utviklet sosial angst som jeg synes er veldig trist dog jeg bare er 18 år gammel. Vist jeg var deg ville jeg gått for rødme operasjon. Jeg har ikke noe erfaringer om det, men jeg leste på noen av innleggene på denne siden og det virker som om mange har fått et bedre liv av rødme operasjonen. De svetter vist mer, men er vel enklere å skjule svette en rødme. Jeg ønsker deg hvertfall lykke til og håper vi alle klarer å overvinne rødmen på en eller annen måte.

Vivi skrev 18. februar:

Jeg har fått ny email: sandengen.vivi@gmail.com

Kvinne 47 skrev 17. februar:

Hei Malin og Mia. Leste innlegget deres og det går virkelig inn på meg når jeg leser det. Jeg kjenner meg godt igjen i det dere skriver. Jeg har selv vært plaget av rødming helt fra ungdomskolen og vet akkurat hvordan dere føler. Det jeg vil råde dere til er å ta mot til dere og prat med helsesøster på skolen deres. Hun er der for å hjelpe og vil sikkert skjønne problemet deres. Om ikke hun kan hjelpe så kan hun kanskje hjelpe dere videre. Det er fint at dere søker på nettet og legger inn kommentarer, da har dere jo kommet litt i vei. Det er tøft å ta stegene inn til helsesøster, så rådet mitt er å ta en utskrift av det dere skriver her på siden og evt. hva andre skriver. Ta dette med og vis til helsesøster så slipper dere å prate så mye selv. Jeg vet akkurat hvordan det er. Håper dere gjør det og i hvert fall lykke til!

Rødinepa skrev 16. februar:

Maria 27: Skal opereres i mars og er også veldig usikker på hva jeg skal velge. I følge kirurgen blir nervene mest sannsynlig like ødelagt av klips som av kutting. Noen som har noen erfaring rundt dette?

Rødinepa skrev 16. februar:

Hei Linda, Ja, jeg bor i Oslo. Det hadde vært veldig greit å møte som noen som er i samme båt. Selv skal jeg opereres den 3.mars. Jeg reiser på fjellet i morgen, men er tilbake på mandag. Når kunne det passet for deg?

Jente skrev 16. februar:

Hei alle sammen, jeg er enda en rødmer, og det ødelegger så mye. F.eks i dag da jeg skulle betale i kassa på butikken, kjente jeg rødmen presse i hele fjeset, og jeg svetter som bare det spesielt i ansiktet og på ryggen. Det er så plagsomt og nedverdigende. Nok en gang går jeg ut av butikken og hater meg selv fordi jeg ikke klarer å kontrollere det. Ser virkelig opp til dere som har lært dere å ha kontroll på det. Jeg har utviklet sosial angst med årene, og de to problemene bygger hverandre opp på en måte. Har og så lyst å ta operasjon, men er bare 26 år, og er redd det kan ødelegge enda mer. Jeg har prøvd kremen fra Biotherm, men blir så tørr og ekkel i ansiktet av den, pluss at man må ha en del sminke over for å ikke se ut som et lik.

Ole skrev 15. februar:

Hurr: Jeg lurer på noe med laser. Hvilken laser type tok du? og hvordan er rødme situasjonen hos deg? Er du konstant rød i kinnene eller andre steder i ansiktet, eller lider du av vanlig rødming?

Mia skrev 14. februar:

Jeg vil nesten gråte hver kveld. Det er fordi jeg rødmer nesten HVER gang noen snakker til meg! Spesielt med bordet ( middagsbordet ). Når noen snakker til meg eller om meg el., så rødmer jeg. Noen ganger må jeg bare gå fra matbordet for å enten late som jeg må på do, hente tørkepapir eller lignende. Bare noen snakker til meg! Jeg er 14 år, så jeg går på skole. Hver gang læreren spør meg om noe eller ber meg om å gjøre noe, så rødmer meg, så ler alle i klassen av meg fordi jeg rødmer. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Malin skrev 12. februar:

Jeg har hatt rødmeproblemer lenge, men oppdaget det, for et par måneder siden. Jeg går på barneskolen, og folk har allerede begynt og erte meg, ved og kalle meg tomat. Jeg vil gjerne vite hva bivirkninger er for kremer/tabletter?

Linda skrev 10. februar:

Rødinepa: Bor du i Oslo? Vil du treffes for å snakke om operasjonen? Veksle tanker o.d.? Jeg skal opereres den 17/3 på Ahus. Mvh, Linda

Rødinepa skrev 09. februar:

Jeg har nå vært til konsultasjon hos Ahus. Der fikk jeg prate med kirurgen som utfører operasjonen, og han svarte på alle spørsmålene jeg hadde. Har bestemt meg for å gjennomføre operasjonen og står når på venteliste. Regner med at jeg blir operert etter påske en gang.

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips

De 5 siste kommentarene:

Tannpine

Legg en bit Ibux eller lignende direkte ved den vonde tanna. Det smaker vondt, m...

Munnsår

Hei, jeg fikk munnsår for to dager siden og vet ikke hva slags tips som er best...

Slim i halsen

Dere som sliter med allergi og slim etc, prøv noe som heter rugspire-dråper. D...

Munnskold eller after

Jeg har hatt after siden jeg var 15, er nå over 60. Det som tilfeldigvis hjalp ...

Flekker

Hei, jeg har også fått et tips om at det går an å bruke vann for å fjerne f...