Rødme - kommentarer side 8.

Fortsettelse av kommentarer fra side 7 om rødme.

Gutt23 skrev:

Jeg har tatt operasjonen. Mine bivirkninger er tørre hender, svetter mer på kroppen (dette ved trening og varme steder). Jeg svetter ved krydret mat, riktignok på høyre side av ansiktet (skjønner ikke det!?). Jeg rødmer enda, eller det kjenne slik ut. Men jeg tror blodet trekker seg tilbake fortere en før da jeg følte meg varm i evigheter. Om det anbefales? Tenk iallfall nøye gjennom det. Folk er ulike og bivirkningen er ulike.

Jente19 skrev:

Jeg trodde jeg var den eneste i verden med dette problemet. Jeg rødmer selv om jeg ikke er flau. Det kan komme av trening, latter og pinlige situasjoner selvfølgelig. Bare det å bøye seg for å knyte skoene er nok til at jeg blir og forblir mørkerød i hele ansiktet. Dette er utrolig slitsomt, og det tærer jo på selvtilliten. Spesielt når du merker at folk blir brydd av at du rødmer. De blir helt satt ut av situasjonen selv. Jeg har tenkt å prøve en eucerin-krem for å se om jeg kan lindre det litt.

Å snakke med vilt fremmede mennesker gjør meg ingen ting, men å møte gamle klassekamerater på butikken er nok til å vippe meg av pinnen. Det er veldig frustrerende, men jeg skal forsøke å ta tak i det nå ved å prøve meg som instruktør på et treningssenter. Det kan lære meg å takle situasjoner hvor jeg er fokus hele tiden. For det er når jeg er i fokus jeg blir rød. Så da må jeg bare hoppe i det. Kanskje jeg blir kvitt det på sikt.

Kristine skrev:

Hei er det noen som vet om operasjon hjelper mot flekkete rødhet i huden eller kun vanlig rødming. Med vanlig rødming mener jeg hele ansiktet blir rødt. Jeg blir helt irr rød i enkelte hudområder på hals, bryst og ansikt, mens andre hudområder er helt hvite. Please svar hvis du vet. Takk til alle som skriver, det gir gode råd for mange.

Anonym skrev:

Jeg sliter med akkurat det samme, dame 47. Jeg kjenner at rødmingen er der hele tiden og det tar 2 sekunder før det blir utbrudd, for å si det sånn. Jeg vurderer også operasjon, men er forsatt veldig ung. Hvorfor må det være sånn? Jeg hadde hatt ett bedre liv om det ikke var for rødming, og det tenker vel alle her inne som sliter med det samme. Jeg ønsker alle lykke til.

Dame 47 skrev:

Jeg er veldig plaget med rødming. Jeg rødmer mest når jeg treffer kjente eller familie. Det ødelegger for veldig mye, det ødelegger for samliv, vennskap og jobb. Jeg vurderer sterkt rødmeoperasjon og har noen spørsmål til de som har gjennomført operasjon. Det er vanskelig å forklare, men jeg har alltid en følelse av at rødmingen ligger helt ut i huden klar for utbrudd når som helst. Det ligger liksom og ulmer som en vulkan. Da skal det så lite til før jeg rødmer for alvor. Blir dere kvitt denne følelsen i ansiktet? Blir dere kvitt angsten i kroppen? Blir dere kvitt sosial fobi?

Voksen dame skrev:

Jeg er enda en som sliter med rødming, da jeg opplever det værst, er hvis jeg eller noen andre sier noe morsomt og jeg begynner å le. Jeg blir helt sjokkrosa og plutselig er det det som er tema istedet for det som ble sagt. Det er så leit å ikke kunne ha det gøy sammen med andre i frykt for å rødme. Tar fra meg spontaniteten. Noen som har erfaring med om operasjonen hjelper mot denne typen rødming?

Jente 25 skrev:

Jeg angrer fortsatt ikke på operasjonen nei. Det er ca 1 år og 4-5 mnd siden operasjonen. Jeg har ikke fått kommentarer ang. min rødming siden operasjonen noe jeg veldig ofte fikk tidligere. Når jeg trener blir jeg ikke rød lenger, men klam på ryggen, men når jeg ser rundt meg er det mange på studioet som svetter mye mer enn meg. I det daglige svetter jeg ikke med mindre det er spesielt varmt, men vil ikke si jeg svetter unormalt mye da heller. Min lege forsto meg da jeg kom med problemet. Han hadde hatt en annen pasient for litt siden som hadde tatt samme operasjoenen som jeg spurte om. Tror det er veldig forskjellig om legene har forståelse for dette. Husk det går an å bytte fastlege om du ikke er fornøyd. For dette er et stort problem for mange mennersker og du fortjener en lege som forstår det.

Kvinne21 skrev:

Til jente 25. Har leste alle innleggen her. Veldig interressant. Sliter ekstremt med dette problemet jeg også. Angrer du fortsatt ikke på inngrepet? Ikke fått tilbakefall av rødmingen, eller ekstrem svette andre steder? Forstod legen din deg med en gang da du nevnte det for legen? Jeg har opplevd å ikke bli forstått, skal til legen snart, og prøve igjen.

Jente 25 skrev:

For å fjerne permnenet har jeg bare troen på operasjon, men kan godt hende laser også er bra, men det vet jeg for lite om, var kun operasjon jeg leste mye om før jeg bestemte meg for å gå for den. Vet ikke om det gjøres i bregen, men det gjør den sikkert, tror det er karkirureger de som utfører den. Skinoren er mot kviser så vidt jeg vet og vil jo ikke hjelpe mot rødming, syness det er rart hudlegene skriver ut den mot rødming med mindre det er kvisene som gir deg rød hud. Det er klart at siden du er 18 er du jo ganske ung, men tror det er en del unge som har tatt den også, men det må du og legen vurdere.

Anonym skrev:

Jente 25: jeg bor i Bergen. Vet du noe om at de utfører operasjonen på sykehuset i Bergen? Jeg får sende en mail til vivi å høre om hvor de utfører flest operasjoner. Jeg er 18 år gammel, jeg vet ikke om det er så lurt å ta operasjon i så tidlig alder eller hva mener du. Hvordan var det med rødmingen din? For min del så er jeg ganske rød i ansiktet fra før av, og blir rødere og varmere i kinnene av rødme situasjoner som varme, kulde og av stress og angst. Jeg har tenkt litt på laser, kanskje det hjelper. Jeg har vært hos to hudleger for et halvt år siden men jeg fikk ikke noe særlig hjelp av de, fikk høre at blodårene i kinnene mine er lenger ute på huden enn normalt, og jeg fikk en krem som heter Skinoren som ikke hjalp, men bare gjorde meg mer rød. Prøvde du laser eller medikamenter? Jeg har jo ikke prøvd mye for å få det vekk, og operasjon e jo drastisk men vil ikke bruke noe sminke eller lignende, vil bare ha det permanent vekk hehe, kanskje for mye å be om. Takk for svar.

Huh skrev:

Dette er veldig interessant. Sliter selv med rødming. Har hendt at jeg har rødma når jeg er alene. Hender også jeg rødmer når jeg får oppmerksomhet av andre. Fint å vite at jeg ikke er den eneste.

Jente 25 skrev:

Jeg tror det er ahus de utfører flest operasjoner, men det kan du jo snakke med vivi i foreningen rød om, hun kan kanskje også svare deg på om hvor i landet folk virker fornøyde. For min egen del må jeg si jeg er veldig fornøyd med resultatet på ahus (kristiansen heter kirurgen). Jeg bor ikke langt fra ahus, så ble kjørt inn dagen før, operert dagen etter og hjem dagen etter det med tørre hender og rødmefri. Men det går busser fra oslo s man kan ta også, de stopper rett utenfor, tar ca 1/2 time tror jeg. Hvor bor du ca? Kan jeg spørre om din alder?

Anonym skrev:

jene 25: Jeg har lest innleggene dine og alle sine her inne, og jeg vil gjerne ta operasjon, men du sier at operasjonen utføres mest på Ahus sykehus. Jeg vil helst bli frisk og det virket som de aller fleste har blitt operert der. Hvordan kom du deg til akershus sykehus? Eller bor du der kanskje? Utfører de operasjonen på haukeland sykehus?

Ole skrev:

Hvordan går man frem med rødme operasjon? Jeg har veldig lyst, men det er drastisk. Rødming er det verste jeg vet, eller jeg er rød i ansiktet fra før av så føles som jeg rødmer hele tiden. Er det noen som har gode opplevelser med operasjoner?

Gutt 19 skrev:

Jeg faller alltid for jenter som rødmer.

Gutt 21 rød skrev:

Hyggelig å finne et sted det diskuteres rødming o.l, vet hvordan dette problemet er og føler med dere alle. Dette har i flere år for meg vært forferdelig plagsomt, men har bedret seg med tiden. Det er en annen ting jeg sliter stort og som hemmer meg mye sosialt, næmlig svette og røde hender. Har så lenge jeg husker hatt dette problemet, vet rett å slett ikke hva jeg kan gjøre mot det. Er det noen som vet om en operasjon mot svette/røde hender? Hva prisen er evt, hvor det utføres og om det pleier å gå bra? Hadde satt meget stor pris på svar fra noen, at dere aner ikke.

Anomym skrev:

Jeg begynte å rødme da jeg begynte på p-piller. Så jeg skiftet merke, og det hjalp. Kanskje et lite tips til noen?

Mann 60 skrev:

Eucerin Anti-Redness Neutralising Day Fluid og Eucerin Anti-Redness Night er gode kremer som tar bort rødhet. Kremene selges på Apotek1. Dagkremen har sterkere grønnfarge enn Rosaliac XL. Grønt er komplementærfargen til rødt og nøytraliserer rødfargen. Kremen tørker ut huden slik at den bør suppleres med fuktighetskrem.

Frøken Veldig Rød skrev:

Føler med dere alle sammen. Vi er virkelig i samme båt. Har nesten lyst at vi skulle hatt et treff og snakket sammen. Det hadde kanskje blitt et morsomt treff med så mange rødtopper.

AnoNym17 skrev:

De har også sluttet og selge den grønne kremen som dere snakket om tidligere. Ihvetfall på den siden. Er det noen andre kremer dere vet om som kan funke?

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
20
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Malingsflekker

Ja, jeg malte akkurat et klesstativ i tre, og så var det ingen whitesprite i hu...

Kviser eller akne

I forbindelse med oppstart av medisiner for snart 3 år siden, fikk jeg ekstremt...

Halsbrann

Natron og vann er det eneste som funker for meg. Man tar en liten teskje i et va...

Vorter

Jeg har en vorte i ansiktet. Jeg tok neglelakk på den, den hadde vokst en del u...

Bihulebetennelse

Jeg har vært plaget med mye bihulebetennelse opp gjennom årene. Nesten hver bi...