Rødme - kommentarer side 10.

Fortsettelse av kommentarer fra side 9 om rødme.

Anonym skrev:

Mann 60: Hjelper denne Rosaliac XL Riche mot sterk rødhet som er i kinnene hele tiden? Og blir rødere og varmere i diverse årsaker som sol, nervøsitet, intense temperaturer, stress osv?

Petter skrev:

Hei jeg sliter også med rødming. Jeg har vært hos hudleger og fikk ikke hjelp av de. Jeg tror operasjon er tingen her. Jeg er bare 18 år. Jeg skal til spania om 2 uker med kjæresten min. Hun vet ikke om at jeg sliter veldig med dette rødme tullet. Jeg er ganske rød i kinnene fra før av, og når jeg rødmer blir det bare verre selvfølgelig. Jeg gruer meg noe sykt til å være i spania hvor det er varmt om dagen og varmt om natten. Jeg kommer sikkert til å se ut som en hummer i ansiktet hele ferien. Men jeg kan ikke la rødmingen stoppe meg i å ha det gøy i spania. Hater rødming.

Anonym skrev:

Hei Anne.Kkan du utdype litt mer om denne kremen. Har lest litt på roche posay kremene, men vet ikke noe særlig om de. Jeg er en gutt på 18. Jeg sliter med sterk rødhet i kinnene som er der hele tiden og blir verre ved ulike ting. Vil denne kremen som du snakker om Anne hjelpe meg da? Jeg vil ikke se feminin ut hvis jeg skal bruke denne kremen? Takk for svar.

Mann 60 skrev:

Jeg har brukt Rosaliac XL en tid og jeg mener at den demper rødme. Det ser for meg ut som om denne kremen får de fine blodkarene ytterst i ansiktshuden til å trekke seg sammen. Disse fine blodkarene er vanskelig å fjerne med laser. Kremen er derfor et fint supplement til laserbehandling.

Anne skrev:

Hei alle sammen. Jeg har slitt med rødming lenge. Jeg er 27 år og har vel hatt det hele livet, men her om dagen sa ei vennine til meg som jobber på apotek at hun hadde en krem som hjelper på rødming. Jeg var skepisk, men jeg fikk med noen prøver. Jeg har brukt denne noen dagr nå og jeg er nesten kvitt det. Har nå samme farge i kinnene som resten av fjeset. Det er utrlolig. Denne skal jeg kjøpe. Den heter Rosaliac XL Riche det er LA ROCHE-POSAY som har denne serien på apoteket. Håper det hjelper for noen av dere, bare et tips fra meg.

Jente15 skrev:

Jeg har et stort problem med rødming. Det har ført til at jeg har blitt meget sjenert, og jeg er alltid stille i klassen for å unngå å rødme. Jeg har ikke lyst til å sminke det vekk. Jeg syns det er så stygt å ha på så mye sminke. Det er sikkert mange flere som ønsker å få det vekk for godt. Finnes det noe som man kan kvitte seg med det for alltid?

Jente 25 skrev:

Betablokkere er jo egentlig laget for å senke blodtrykk. De virker som regel ved å senke pulsen (altså gjør at hjertet slår saktere). Dette kan jo ha en positiv effekt på rødming også tenker jeg. Problemet er kanskje at det er noen bivirkninger med de, slapphet og svimmelhet, særlig hvis du ikke har høyt blodtrykk i utgangspunktet. Jeg tenker at det skader jo ikke å prøve. Får du bivirkninger er det jo bare å slutte å ta de. Ellers finnes det noen typer antidepressiva som også virker mot angst, disse kan gjøre at man blir mindre redd for å rødme og dermed rødmer mindre.

Dersom ikke noe av dette fungerer kan du jo vurdere operasjon. Det var en gutt som tok denne operasjonen da jeg tok den, tipper han var mellom 18-20 år, men jeg anbefaler som sagt å prøve alt annet først

Anonym skrev:

Jeg ville bare si at jeg var hos en hudlege i dag for 2. gang for å vite en annen sin mening. Sist gang jeg var hos hudlegen fikk jeg kremen Skinoren, den funket ikke noe særlig på meg og hudlegen jeg var hos i dag sa at den bare var mot kviser så rart at den andre hudlegen gav meg denne kremen. Jeg ble ganske skuffet etter jeg var hos hudlegen i dag, han sa at det var ingenting som funket hos meg, siden jeg hadde ganske rød hud fra før av så var det ikke så mye jeg kunne gjøre. Jeg spurte om laser og sånt men han sa at det ville ikke hjelpe i det hele tatt, og han anbefalte ikke noe dempende kremer som kunne funke, bare sa at fuktighets krem kunne funke. Jeg synes det er skremmende hvor lite hudlegene vet om rødming og rød hud. Greit at fastlegen ikke vet noe om det, men at hudlegene ikke vet så mye synes jeg er rart. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå, fikk ikke noe ut av lege timen i dag, noen som vet om beta blokkere funker? Hudlegen sa ingenting om det. Jeg er villig til å prøve alt nesten. Jeg er så lei av å være rød i ansiktet hver eneste dag. Mister selvtillit for hver dag som går og når ikke legene en gang kan hjelpe meg, hvem kan hjelpe meg da?

Marie93 skrev:

Er det noen av dere som har små, enkle tips til hvordan man kan bli kvitt rødmingen, eller i hvertfall noe av rødmingen? Eller tips til kremer eller liknende som demper rødmingen noe?

Tyren 1963 skrev:

Gutt 24: Hvor lang var ventetiden for å få operasjon? Hvor lenge var du på sykehuset? Anbefalte legene clips i steden for å kutte nervene?

Anonym skrev:

Bra at operasjon funket for deg gutt 24. Håper på å ta operasjon hvis ikke noe funker for meg også. jente 25: ja, jeg skal spørre hudlegen om laser og sånt, men har hørt at det e dyrt å bruke laser og man må ta 4-5 behandlinger. Jeg får se hva som skjer. Har ikke vært på skolen på 4 dager no på grunn av rødmingen så den tar over mye av skolen.

Jente 25 skrev:

til anonym: skjønner sminke ikke er så aktuelt for alle unge gutter. Finnes jo noen vanlige ansiktskremer som sier de demper rødming, så går jo ann å prøve, men er skeptisk til hvor bra de vikrer egentlig. Det du nevnte med laser er interessant, det er jo en mulighet. Mener å ha hørt noe en gang om at man kan fjerne enkelte av blodårene ytterst i huden og dermed dempe rødmingen veldig. Laser vet sikkert hudlegen noe om.

Fint å høre gutt 24, at flere er fornøyde med operasjonen, jeg var på ahus for ca 1 år siden, er kjempe formøyd. Det en av de beste avgjørelsene jeg har tatt noen gang.

J20 skrev:

j16: Så bra! Er du fornøyd med produktet eller? Jeg er faktisk ikke sikker på hva som er meningen, har rett og slett ikke tenkt over det. Men jeg tar som regel på en vanlig dagkrem når jeg går ut av dusjen og så tar jeg på Biotherm-kremen når jeg skal sminke meg, med andre sminkeproduktet over, såklart.

Merker at huden blir litt tørr til tider, men det er verdt det. Si ifra om du har noen tips.

Gutt 24 skrev:

Vil bare si at jeg opererte meg i Mars for ansiktsrødming og ansiktssvetting. Kirurgen satte på klips på nervene som gikk opp til ansiktet. Man får to små snitt under hver armhule og satt inn 4 bittesmå klips. Dette har fungert kjempefint. Den eneste bivirkningen jeg foreløpig har fått er at jeg har blitt litt tørrere på hendene, men man legger ikke merke til det etter noen få dager. I teorien kan man ta av klipsene hvis man ikke er fornøyd og nervene skal blir bra igjen etter noen uker. Det er 2 dyktige kirurger på Ahus som opererte meg. Dette er det eneste som funker hvis man sliter skikkelig med rødming og svetting. Man blir tatt godt vare på og trenger ikke være engstelig, man får ingen sterke smerter av dette inngrepet. Men husk at man må være ganske godt plaget skal man ta dette inngrepet.

Anonym skrev:

jente 25: jeg er gutt, så tror ikke sminke funker for meg. Ja, jeg var litt i stuss når jeg fikk kremen, skinoren, leste om den og fant ut at den er for kviser, så ble litt skuffa når jeg nå har brukt den i snart 2 måneder uten noe forandringer. Jeg skal snart til ny hudlege og håper han kan hjelpe meg.

Jente 25 skrev:

Til anonym. siden du er 17 år synes jeg du bør se ann operasjon litt senere. Man er jo fortsatt i utvikling med tanke på selvtillit osv. Nå vet jeg ikke om du er jente eller gutt, hvis du er jente anbefaler jeg å prøve en dekkende foundation under.

Ta en god dekkende foundation under, så mineralpudder over. ta en foundation som er så lik huden som mulig (så lik som mulig som hudfargen på underarmen). Det kan være lurt å spørre i butikken om hjelp hvid du er usikker. Ta mineralpudder som er brunere enn deg selv over.(finnes ulike pudder jeg synes ID er bra, men sikkert bra med andre typer også).

Hvis du er gutt kan du jo prøve den kremen de skriver om over her, ev mineralpudder, det ser veldig naturig ut hvis man legger det riktig (tror det noen gutter som bruker det som man ikke vet om for er ikke lett å se).

Du sier du bruker skinoren, men den tror jeg bare er mot kviser, så med mindre det er kviser som gir deg rød hud ser jeg ikke helt hvordan denne skal kjelpe. Jeg vet ikke så mye om laser, noen andre her som kan si noe om det?

Gutt på 13 år skrev:

Jeg blir ofte fort rød og det er veldig plagsomt. Noen av vennene mine sier: Se nå blir han rød igjen. Da blir jeg enda mer rød. Finnes det tabletter for dette? Hva heter de?

Jente16 skrev:

j20: Den har jeg også begynt å bruke : -) men jeg lurer på en ting, skal man ha den over eller under vanlig ansiktskrem? Jeg har brukt den under til nå, men er usikker på hva som er meningen.

Frøken Rød skrev:

Ja, du må få henvisning til psykolog fra legen din. Jeg har en psykolog som jeg kan gå til på kveldstid. Sjekk ut ditt lokale Distriktspsykiatriske senter (DPS), de har åpent på kveldene. Lykke til.

Lei skrev:

Bra å høre at det hjelper. Hvordan får man time til psykolog? Må jeg via fastlege? Det er ikke lett og dra i arbeidstiden. Jeg har ikke lyst til å si at jeg evt. skal til psykolog heller.

Flere kommentarer:
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
20 21
Søk etter råd:

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Trykk i øret

Jeg har prøvd alt, men ingenting nytter. Jeg er forkjølet, har dotter i høyr...

Munnskold eller after

Jeg har munnskold av og til. Jeg prøver som oftest å unngå hard mat, da dette...

Halsbrann

Det som hjelper mot halsbrann, er å kutte ut mat som du reagerer på, enkelt og...

Rosacea

Jeg har hatt påvist Rosacea i ca 3 år nå. Jeg fant det ut selv etter å ha le...

Urinsyregikt

Min erfaring er at helsekostproduktet Glocosamin orifarm har svært god effekt p...