Rødme - kommentarer side 21.

Fortsettelse av kommentarer fra side 20 om rødme.

Rød mann 33 skrev 07. november:

Hei, jeg opererte meg på ullevål sykehus for tre år siden, følte meg bra i to uker, men ble skuffa når jeg så i speilet at jeg fortsatt rødmet. Synes det har blitt verre igjen og tenker hele tiden på det. Kan jo ikke bruke sminke heller da. Har hørt at andre som har blitt operert, der har de kuttet av denne nerven, men hos meg skulle de stramme den så rødmingen skulle forsvinne. Hadde vært bedre om de kuttet den hos meg også kanskje. Lurer på om jeg kan opereres igjen. Har jo lyst til å være sosial, men det er ikke lett. Rødmer jo bare noen snakker til meg nesten. Blir verre når en tenker på det hele tiden også. Jeg trenher hjelp.

Mislykket skrev 10. september:

Rødmingen kommer jeg aldri til å godta.

Jente24 skrev 26. august:

Gikk operasjonen bra ? Ble du kvitt rødmingen? Jeg er så ille plaget det styrer hele livet mitt. Orker nesten ikke å gå ut av huset. Tusen takk for svar.

Silje skrev 24. august:

Hvis man er ille plaget ,kan man operere. Jeg gjorde det selv for mange år siden i Sverige. Måtte betale dette selv og det kostet 35 000, fikk trukket av noe på selvangivelsen. Det finnes en forening i Norge som har all kunnskap om dette. Søk på Foreningen rød.

Plagsomt skrev 21. august:

Hva heter disse Tablettene eller kremen?

Aaaa skrev 19. juni:

Det finnes, men disse har ofte bivirkninger.

Anna skrev 27. mars:

Jeg lurer på om det finnes tabletter eller en krem som fjerner rødmingen gradvis, til den ikke er så godt synlig lenger?

Hei:) skrev 26. mars:

Jeg rødmer ganske lett, og til tider er det ganske plagsomt. Jeg har ikke funnet noe kjerringråd som funker for dette. Det jeg merker er at det kommer og går i perioder, når jeg har det topp, eller dårlig. Jeg klarer å si at;jada, se her, nå rødmer e igjen. Så lager e et lite nummer av det, sånn at folk ser at det går bra.. hehe.. Det tok lang tid før e klarte det, for jeg har jo stolthet(!), men det er det beste, når annet ikke hjelper:)

Rødmende skrev 18. mars:

Der er bare tull. Jeg har vært plaget av rødming ialle år og ingen av forslagene fungerer. Ser på illustrasjonen og tenker at sminke er den eneste løsningen, selv om det ikke er så fint med så mye sminke!

Eldre kommentarer: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Søk etter råd

Søk og se om du finner et kjerringråd som hjelper deg:

Populære tips
De 5 siste kommentarene:

Flekker på tepper

Hei, har fått flekk på et hvitt veggteppe, det er et farvestoff etter ei bukse...

Tett avløp

Jeg tror det er beregnet på vanlige avløp, sånn som servanter, oppvaskkummer ...

Kvalme

Hei, jeg har vansker med kvalme om kvelden og det føles ut som jeg må kaste op...

Tørr hud

Dere må prøve locobase, Det er en life save....

Neglsopp

Hei eg er nå etter mange års plager med fot- og neglsopp endelig funnet min gr...