Kjerringråd logo

kjerringråd > hår

Hår - kjerringråd

Håravfall

Håravfall

Håravfall kan ramme både kvinner og menn, men det er vel i størst grad menn som har dette problemet. Det sies at håret må vike plass for fornuften, men her strides de lærde. Les mer om håravfall.

Fett hår

Fett hår

Ta en titt på dette kjerringrådet mot fett hår. Det erikke alltid at sjampo er det som skal til for å bli kvitt alle problemer man har med hår eller hodebunn. Les mer om fett hår.

Tørt hår

Tørt hår

Å ha tørt hår er ikke noen spøk. Mange plages med dette. Her finner du et tips om hvordan du kan bli av med tørt hår. Se på dette kjerringrådet og få den hjelp du trenger. Les mer om tørt hår.

Tørt hår

Tørt hår

Hvis du er plaget med tørt, skadet og brusete hår (farget, stripet, grått etc.) hjelper det med mandelolje (sw... Les mer om tørt hår.

Tyggegummi i håret

Tyggegummi i håret

Har du eller noe du kjenner fått tyggegummi i håret? Her er det hjelp å finne. Les mer om tyggegummi i håret.

Håravfall

Håravfall

Plagews du med håravfall? Det er du ikke alene om, mange flere enn man tror plages med det, men det finnes råd mot håravfall. Les mer om håravfall.

Hårtap

Hårtap

Hårtap er et fenomen som mange sliter med. Dette gjelder både kvinner og menn. Som et råd mot hårtap anbefales... Les mer om hårtap.

Uønsket hårvekst

Uønsket hårvekst

Uønsket hårvekst er ganske vanlig. Man trenger ikke å ty til hårfjerning for at problemet skal bli mindre. Hår... Les mer om uønsket hårvekst.

Hårfjerning

Hårfjerning

Lurer du på forskjellene på typer av hårfjerning? Voksing, laser eller elekrolyse? Her er en test på fordeler og ulemper med forskjellig type hårfjerning. Les mer om hårfjerning.

Kvae i håret

Kvae i håret

Har du eller noen av dine nærmeste fått kvae i håret? Kvae er veldig klissete og vanlig såpe tar det ikke bort, men det finnes et lite triks likevel. Les mer om kvae i håret.

Hårfarge

Hårfarge

Lurer du litt på hårfarging? Det kan være noe griseri å holde på med, men farging av hår behøver ikke å resultere i ødelagte klær eller inventar. Les mer om hårfarge.

Grå hår

Grå hår

Begynner du å få noen grå hår, eller er hodet ditt grått eller helt hvitt? Her er et kjerringråd mot grå hår, men det raskeste resultatet får man nok med profesjonell hjelp. Les mer om grå hår.

Betente hårsekker

Betente hårsekker

Prøver du å bli kvitt såre og betente hårsekker? Betennelse i hårsekkene er en vanlig lidelse, men her er et lite tips til hvordan man kan unngå hårsekkbetennelse. Les mer om betente hårsekker.

Slitt hår

Slitt hår

Plages du med slitt hår? Slitt og tørt hår kan ha flere årsaker, men her er det en del tips til alle med disse problemene. Les mer om slitt hår.

Bleking av hår

Bleking av hår

Har du lyst til å bleke håret hjemme? Vi har fått sendt inn et tips til et lite middel man kan lage seg for å bleking av håret. Les mer om bleking av hår.

Tynt hår

Tynt hår

Sliter du med tynt hår? Både kvinner og menn mister hår i større eller mindre grad. Noen mener spesielle frisyrer skjuler tynt hår. Her er det noen tips og kjerringråd til hvordan man kan bli kvitt problemet. Les mer om tynt hår.

Glans i håret

Glans i håret

Ønsker du mer glans i håret? En leser har sendt inn et tips til hvordan man skal få og bevare et glansfullt hår. Les mer om glans i håret.

Lengre hår

Lengre hår

Har du lyst til å finne ut hvordan man skal få lengre hår på kort tid? Det finnes tips og råd om å få det til å se lengre ut og gjøre håret lengre. Les mer om lengre hår.

Hårkur

Hårkur

En hjemmelaget hårkur kan være vel så bra som andre, skal vi tro en innsender. Hun har sendt oss tips om 3 forskjellige hårkurer man kan bruke. Les mer om hårkur.

Flass

Flass

Flass er svært sjenerende for den som har det. En årsak til flass kan være tørr hodebunn. Se om dette kjerringrådet er det du leter etter. Les mer om flass.

Neseblod

Neseblod

Nesebld kommer man ut for av og til. Her er et lite tips til hvordan du skal stoppe blødningen. Les mer om neseblod.

Svette

Svette

Noen svetter mer enn andre og dette kan være individuelle forskjeller, men det kan også ha noe med magnesiummangel å gjøre. Les mer om svette.

Krympet ull

Krympet ull

Har ulla du krympet? Det er fort gjort hvis man vasker ull på for varmt program. Her er kanskje noe som kan rette opp fadesen. Les mer om krympet ull.

Brent av brennesle

Brent av brennesle

Har du blitt brent av brennesler? Fortvil ikke, det finnes et kjerringråd som skal lindre påde svien og kløen. Les mer om brent av brennesle.

Flass

Flass

Jordnøttolje er kanskje ikke vanlig i husholdningen idag, men den skal hjelpe mot flass. Les oppskriften mot flass. Les mer om flass.

Skallethet

Skallethet

Skallethet er arvelig og kan forekomme i alle aldre. Både kvinner og menn kan få det. Her et kjerringråd mot skallethet som kanskje kan være til hjelp. Les mer om skallethet.

Stikk av brennesler

Stikk av brennesler

Har du blitt stukket av brennesler? Ved å ta litt fuktig jord og gni den over stikkene der du er brent vil klø... Les mer om stikk av brennesler.

Hoste samt sår hals

Hoste samt sår hals

Plages du med hoste og har ingefærrot liggende? Da slipper du kanskje å gå på apoteket for å kjøpe hostemedisin mot sår hals og hoste. Les mer om hoste samt sår hals.

Mørk ettervekst

Mørk ettervekst

Plages du med at den mørke etterveksten blir fort synlig? Her er et lite tips som en av våre lesere har skrevet inn. Les mer om mørk ettervekst.

Negler

Negler

Negler er menneskers klør. Lurer du på hva du kan gjøre for å få finere eller sterkere negler? Her er et lite tips som en innsender har sendt oss. Les mer om negler.

Tett avløp

Tett avløp

Har du fått tette avløp i form av tett vannlås eller sluk? En innsender sier at vannkokeren er et godt hjelpemiddel for å åpne et tett avløp. Les mer om tett avløp.

Slitte tupper

Slitte tupper

Har du fått slitte tupper? Håret kan virke slitt dersom man prøver å la det gro langt. En dame har sendt oss et tips som visstnok skal hjelpe. Les mer om slitte tupper.

Lange øyevipper

Lange øyevipper

Ønsker du å få lange øyevipper? Fyldigere og lengre øyenvipper kan man få med å bruke kunstige vipper, men her er et kjerringråd. Les mer om lange øyevipper.

Tørr hud

Tørr hud

Plages du med tørr hud og kløe? Det kan oppstå til alle tider, men vinteren er den vanskeligste tiden. Kanskje din tørre hud kommer av temperaturen hjemme? Les mer om tørr hud.

Personvernerklæring | Sidekart | © www.kjerringrad.com